10-Sürtük

971 40 4
                                    

Heyecandan ölebilirdim iki saatir aynanın önünde giyecek kıyafet arıyordum zayn hazırlanmaya kendi evine gidince mesaj atmıştı salaş ve rahat bir şeyer giyinmemi söylemişti bende açık mavi bir tişört üzerine siyah beyaz çizgili ve kareli bir gömleğim vardı önünü açık biraktım ve siyah bir jean giydim salaş halim buydu fazlamı ev haliydi.

Önüme gelen perçemleri geriye doğru tutturdum. ayağıam spor ayakabılarımı giymiştim. Gayet salaştım yani dimi ...

Zilin çalmasıyla yatağımın üzerindeki telefonu hızlıca alıp saate baktım . tanrım 8 olmuştu bile ve beni öptükten sonra kenime gelmem yaklaşık bir saatimi almıştı ve şimdi nasıl yüzüne bakacağımı bile bilmiyorum.

Sonra odamın kapısı çaldı . "Bir saniye " Tanrım kesin zayndi aman tanrım aman tanrım . Derin nefes al Lea derin nefes. Tamam

Kapıya doğru giderken şifonyere ayğımı çarpmamla büyük bir gürültü oluştu "Ahhh" Tanrım Hızlıca kapı açıldı "İyimisin . Lea" Zayn gelmişti heyecandan ayağımdaki acıyı bile unutmuştum. Hala ona bakmıyordum.

"Evet evet iyiyim sadece ayağımı vurdum " Yavaşça yanıma eğilip ona bakmamı sağladı. Kalbim tekledi ve midemde değişik bir karıncalaşma oluştu . Kasıklarıma sanki iğneler saplanıyordu. Onunla birlikte yavaşça ayağa kalktım.

"Selam" Selam mı demiştim ben tanrım neden benim kafama şu şimşeklerden bir tane atmıyorsun ? "Selam , Sen iyisin dimi ?" Kafamı sallamakla yetindim hala gözlerimizi ayırmamıştık . Sonunda bunu yapan ben oldum ve başımı eğdim.

Basit bir gömlek ve kot pontalon giymişti aslıda rahatlamıştım. "Nereye gideceğiz" Hala gitme konusunda şüpheliydim bunun nedeni mattie .

Neden bilmiyorum sadece içimde bir korku ve panik vardı ve tabikide şuçluluk duygusu vardı . Zayn eğer bir oğlu olduğunu öğrenseydi böyle olmayacaktı. Belki herşey mükemmel olacaktı. Belkide saha berbat olacaktı.

"Süpriz demiştim .. Şimdi bayanlar önden" Odamdan çıkıp merdivenlere yöneldim ... Hala fazlasıyla pişmandım. Zaynin etrafındaki benim etrafımdaki herkez nerdeyse biliyorken zaynin bilmemesi garip ve korkutucuydu .

Bu akşam ona soracaktım . Yani Mattie yi değil bir çocuğumuz olsaydı ve ondan saklasaydım gibisiden birşeyler çünkü öğrenmek istiyordum.

"Biz çıkıyoruz" Abime seslenip kapıdan çıktık. Hava ciddi anlamda serindi "Üzerime birşeyler almalıyım sanırım" Tam geri dönecekken zayn kolumdan tuttu "Süprizi bozacaksın şimdi doğru arabama"

Hafifçe kıkırdayıp arabasına doğru yürürken hani bazen birileri seni takip ediyormuş gibi hissedersin ya öyle olmuştum. Etrafa bakındığımda kimse yoktu. Zayn gülümseyerek kapımı açtığındayavaşça arabaya bindim.

Zayn kısa süre içinde arabaya bindi "Sen iyimisin " Bunun cevabını yıllardır bende arıyordum. "Evet , Evet iyiyim "

Zayn arabayı çalıştırdığında hala gergindim "Zayn ?" Göz ucuyla bana bakıp araba sürmeye devam etti " Efendim "

Pekala sakin "Ben birazcık gerginim biliyorsun ki evde olanlar ondan daha öncesi vardı ama-" Sözümün kesilmesinden nefret ediyorum bunu biliyordu ama yapıyordu . Arabayı sertçe durdurdu

"Evet lanet olsun evet bir geçmişimiz var ve benim sikikçe bir şeyim yüzünen senelerdir beraber olduğum aşık olduğum kızı kaybettim evet ama lanet olsun telafi etmeye çalışıyorum akşamları lanet olası bensiz birlikte olmadığın zamanları düşünyorum ve o adamın sana dokunduğunu düşünüyorum ve çıldırıyorum tamam mı "

Yüzüme dahi bakmadan bağırmıştı . Ne yapacağımı bilmiyordum. "Zayn-" Yine sözümü kesmişti "Lanet olsun seni seviyorum işte ama anlamıyorsun tamam mı oğlun var evet anladım ama o çocuğun benden olması için herşeyimi verirdim lea anladın mı herşeyimi ölmeye bile razı olurdum"

He's Your Son (Z.M )Tahanan ng mga kuwento. Tumuklas ngayon