3.kapitola

2.8K 128 90
                                    

Ležel jsem v posteli měl jsem hlad ale až příliš jsem se bál že je potkám s nažil jsem se ten hlad zahnat spánkem bez úspěchu, nakonec jsem chodil sem a tam a přemlouval se že nemám hlad ale moje tělo reagovalo křičením v žaludku.

Nakonec na sebe natáhnu tričko a teplaky, odemknu a koukl se na chodbu nebyly tam sebihal jsem schody když jsem je slyšel jak si povídají „Rai musíš se Oreovi omluvit" slyšel jsem „proč?" zeptal se Rai „protože s ho udeřil že by proto" odpověděl Don byly v obýváku rychle jsem vběhl do kuchyně a vletěl do ledničky, kde jsem si vytáhl jogurt a potom jsem si vytáhl žičku.

Otevřel jsem ho a rychle ho do sebe naházel, když jsem se snažil vrátit zpátky do pokoje začal mi zvonit mobil vytáhl jsem ho z kapsy „no má-mi?" řeknu a jdu směrem k pokoji „no Ahoj tak co už je ti líp?" zeptá se „jo už-ž j-e mi dob-ře" řeknu a jdu si svého pokoje máma chvíli ještě mluví a potom to zavěsí, jdu pomalu po schodech až v půlce schodů se kouknu na horu stojí tam Don ze zadu uslyším kroky otočím hlavou no ovšem Rai.

Jdu nahoru a snažím se projít okolo Dona „z-zdovo-lenim" zakoktam ale nic žádná odpověď pochvíli ucítím Raiuv dech na mém krku „kam tak pospichaš?" zeptá se Don a chytne mi ruce kterými jsem se ho snažil odtlačit.

„Pu-st m-mě" zakoktam a trhnu rukama nějak se mi to nepodařilo a já spadl na Rai který pořád stál jak skála, a ukázal svoje nádherně bílé zuby odtáhnutí se a kouknu se na Dona který se taky usmívá jejich zuby září jako perly které bych jim nejraději vybil z úst.

„Budeš se s námi koukat na film" řekne Don a ustoupí krok do zadu „n-ne neb-udu" řeknu a vyjdu poslední schod a zamířim ke svému pokoji když už jsem skoro u svého pokoje tak mě chytne Rai za nohy a Don pod ramena.

Nesou mě do Raiového pokoje kde mě hodí na postel zasyčím bolesti furt mě bolel hrudník a břicho „hele domluvíme se jestli budeš hodnej a neskusíš utec nedám ti pouta ok?" zeptá se a já přikivnu, no to určitě však ani pouta nemají nebo jsem je neviděl.

Pustí notebook a najdou tam film potom jdou oba k televizi a zapojují notebook k ní to je má šance rychle vystřelím z postele, vyběhnu na chodbu a běžím do pokoje, když už jsem asi čtyři kroky od pokoje chytí mě jeden z těch dvou za ruku a trhne s ní k sobě, byl to Rai.

Přehodil si mě přes rameno a vracel se do pokoje „já jsem ti o tom něco říkal" řekne a hodí mě zpatky na postel za fňuknu a schoulím se do klubíčka Rai něco vytáhne se šuplíku, jsou to ty pouta „ruce" řekne a já se ještě víc schoulím, Don který situaci sledoval se země se zvedl a šel k posteli a lehl si vedle mě dýchal jsem jako o život a moje srdce taky tak tlouklo.

Koukal se mi do očí a já uhnul pohledem, Don svojí ruku přehodí přes můj bok a začne mi hladit záda na což se otočím na záda nelíbí se mi to, Don se rychle přemístí na moje břicho a chytí mi ruce nad hlavou Rai mi dal pouta a automaticky mě připoutal k čelu postele.

Zamračím se a škubnu rukama na protest oba se zasmějí „netvař se tak" řekne Don a sléze ze mě, Don se převalil na pravou stranu postele Rai si lehl na levou zase sem ležel ve prostřed film začal a já po necelé půl hodině jsem na tvrdo usnul.

Zbudil jsem se chtělo se mi na zachod, ruce jsem měl furt připoutané a jak Rai tak Don byli na mě namačkáni, kvůli toho že jsem spal na boku tak jsem Raie měl před sebou a Dona za sebou, škubal jsem pouty které se mi zarivali do kůže, Don se mě dotkl obličeje „co děláš?" zeptá se a potom si zívne „j-já p-potřeb-buju..." zbytek jsem už nemusel říkat do sáhl pro klíč kterej byl na nočním stolku a odemkl mi pouta „d-díky" zakoktam a zvednu se a jdu směrem na záchod, až vykonám svoji potřebu umyju si ruce a vytáhnu si mobil, když ho odemču najedu na instagram jedu dolů a prohlížím si fotky až narazím na fotku od Raia, je tam on s Donem a dělají cucflek na něčí břicho.

Two Stepbrothers and MeKde žijí příběhy. Začni objevovat