10.kapitola

1.7K 88 7
                                    

Jsem tady strašně dlouho.

Bolí mě celé tělo kvůli tomu že jsem nikdy nebyl zvyklý stát několik hodin na nohou, tak moje nohy to vzdali, takže teď vysim na rukou, uslyšel jsem jak se otevírají dveře „ dobré ráno" uslyším Dona, ucítím jak na mě sahá „Oreo vstávej, postav se na nohy" Don mě staví na nohy.

„Rai!" zařve Don, uslyším kroky sundali mi ruce z háku „Notak princezno" řekne Rai a slyším jak mi odpoutávají nohy „Oreo otevři pusu" uslyším Raie to jako myslíš vážně „pusu otevřít hned!" štěkne Don, otevřu pusu.

Strčil mi do pusy led „cucej" řekne Don chytil mě do náruče a odnesli mě, položili mě na postel a sundali mi tu pásku, Rai mi začal sundávat lano které bylo docela dost zařezané v kůži „zahýbej prsty" řekne Rai když mám dole lano, zahýbal jsem prsty.

Oba dva někam odešli, zkusil jsem se postavit ale skončil jsem na zemi, zůstanu jsem ležet a čekal co se bude dít nakonec do pokoje přijde Don a hned si mě všimne „kam jsi chtěl jít?" zeptá se mě a já „d-o po-koje" zamumlal a zkusím vstát ze země Don mě chytá za pravé rameno a pomáhá mi vstát.

Skončím znovu na posteli, pochvili přišel Rai „ruce nahoru" řekne „j-j-já u-u-ž d-o t-e mí-stnosti nej-du " zakoktám a zavřu oči „no dneska tam rozhodně nepůjdeš" řekne Don, Rai přišel k posteli, něco vytáhl z šuplíku, rozstřihl mi tričko a sundali mi kalhoty, bránil jsem se ale moc to nešlo.

Znovu mě nesl tentokrát do koupelny která byla v dolním patře, nechápal jsem to „ne-ch-te m-ě b-ýt" zamumlam „nic neříkej" řekne Don a začne mi znovu pásek na oči, Rai mi držel ruce „hlavně nedělej žádné blbosti" řekne Don, slyšel jsem vodu, Rai mě dál do vany.

Voda byla tepla a hodně příjemná, ucítil jsem ruce na mém hrudníku a přítahl si mě, ucítil jsem na zádech hrudník „j-a ch-ci jí-t v-en" řeknu a skusim se postavit „to máš smůlu" řekne Don a nenechá mě abych se postavil.

Kopal jsem nohama a snažil se vstát, kopl jsem do něčí nohy „Oreo laskavě přestaň... Jestli mě kopneš ještě jednou tak uvidíš" řekne Rai, to si dělají prdel oni tu jsou oba, no mohlo mě to napadnou.

„J-a..." chytil mě podkrkem „neskoušej moji trpělivost.. byl jsi tam 8 hodin můžeš být i díl" řekne a já nahlas polknu „rozumíš?" hned přikývnu.

Slyšel jsem jak zapíná sprchu „zakloň hlavu" řekne Don, zaklonil jsem hlavu, umývali mi vlasy, to bylo docela v pohodě.

Když jsem měl vlasy umyté vrhli se na tělo, z čehož jsem nebyl vůbec nadšený, Don mi umýval záda zatímco Rai ruce které mě strašně boleli a Rai nebyl vůbec něžný, chtěl jsem ruce dat k tělu ale nepustil mi je stisk ještě zesílil.

Když jsem měl umyté ruce a záda tak Rai mi začal umývat nohy a Don mi spíše hladil břicho a hrudník ale měl na dlaních mýdlo, když se mě poprvé dotkl cítil jsem něco studeného.

Myslel jsem že Raie brzo kopnu protože se mi ripal do odřenin ale nakonec jsem to ustál, slyšel jsem jak Rai vylézá z vody po něm vylezl i Don „úmy si zbytek těla a na radiátorů máš nějaké oblečen" řekne Rai a uslyším jak oba dva odchází.

Sundal jsem si tu pásku na oči, svoje mokré boxerky jsem hodil na zem a celý se umyl, potom jsem vylezl z vody a oblékl si boxerky a tričko které jsem tu měl nachystané, konečně do postele pomyslim si když pomalu vycházím z koupelny.

Když jsem u schodech tak uslyším kroky „ahoj Oreo" podle hlasu poznám Jeremiho „n-o naz-dar... J-e v-ás t-u ho-dně?" zakoktám bez jakéhokoliv zájmu „štěňátko vidím že máš za sebou první trest v provazech" uslyším smích, jenom zamručím a jdu pomalu nahoru.

Two Stepbrothers and MeWhere stories live. Discover now