nineteen

7.5K 336 28
                                    

İnstagram:wattpad_yazarokurd

20.02.2019


*Esila'dan

"Of,çok heyecanlıyım." Seçil,terlemiş olan ellerini pantolonuna sürterken gözlerimi devirdim.

"Ya,çocuk kabul etti işte.Ne heyecan yapıyorsun?"

"Ayrıca bizim gelmemize ne gerek vardı?Siz takılsaydınız."

"Haklı." Başımı salladım.

"Saçmalamayın.Sizsiz yapamam."

"Ben konuştum Erimle,çekinebileceğin bir çocuk değil." Omuzlarımı silktim.

"İyi de sen onunla arkadaş olarak konuştun.Ben onunla,"

"Sevgili adayı olarak mı konuşacaksın?" Deyip güldü Sedef.Ben de onunla birlikte gülerken kafenin kapısını açtım ve içeri önden girdim.

Masadaki Erim ve onun arkadaşı Serkan'ı gördüğümde Seçil'e bakıp sırıttım.Önce sahte bir kızgınlıkla yüzüme baktı.Ardından dayanamadı ve o da güldü.

Seçil ve Sedef masaya doğru ilerlemeyip ayakta dikildiklerinde gözlerimi devirip önden ilerlemeye başladım.Masanın önüne geldiğimde boş olan bir yere oturarak dikkatleri üstüme çektim.

"Selam."

"Selam Esila.Kızlar yok mu?" Başımı onlara doğru çevirdiğimde Erim de oraya baktı.Sedef yanımıza doğru ilerlerken Seçil aynı yerde,ayakta durmaya devam etti.

"Adım Serkan." Uzattığı elini sıkarken gülümsedim.

"Esila."

"Sedef." Sedefle de el sıkıştıklarında gözüm önce ayakta konuşan Erim ve Seçil'e kaydı.Daha sonra ise içeri giren Boran ve sınıf arkadaşı Özkan'a kaydı.Boranla göz göze geldiğimizde gülümsedi ve önce Erim ve Seçil'e selam verdi.

Adımları masaya yaklaştığında Özkan yanıma,Boran ise karşıma oturmuştu.Onlarla da selamlaştığımızda masada kısa bir sessizlik oluştu.Bu sessizlikte telefonumu çıkararak oyalanmaya başladım.

"Erim ve Seçil nerede?" Derken başımı telefonumdan kaldırarak etrafıma bakınmaya başlamıştım.

"Baş başa kalmak istedilerse." Gülerek yüzüme baktı Özkan.Güldüm ve telefonumu masanın üstüne bıraktım.Bir süre daha havadan sudan konuştuk.


Anonim:Benimle mesajlaşmaktan kaçınıp,herkesle konuşman saçma.


Telefonumun ekranında beliren yazıyla etrafa baktım.Sedef ve Serkan konuşuyorlardı.Özkan ve Boran'ın bakışları ise telefonumla yüzüm arasında gelip gidiyordu.Telefonumu elime alıp mesajı cevapladım.


Esila:Herkes olan sensin.


Boran'ın parmakları telefonunun ekranında gezinirken Özkan'a mesaj geldi.

Esila|TextingWhere stories live. Discover now