"Unuttun mu ? Ben zaten ölüyüm, sadece bedenim ayakta."

1.8K 108 147
                                    

Bölüm15
~Klaus~
Caroline'yı arabaya bindirdiğimden beri tek bir kelime etmemiş sadaca yolu izlemişti. Kır evine geldiğimizde arabayı durdurdum ve Caroline'ya baktım. Oda başını bana doğru çevirince gözünden süzülen bir kaç damla gördüm. Bu yaşananların ona çok fazla geldiğini biliyordum belkide ona bir özür borçluydum ama yapabileceğim hiç bir şey yoktu. Benim hatalarım yüzünden acı çekmesini istemiyordum zarar görmesini istemiyordum ve buna bir daha asla izin vermeyecektim. Ellimle yavaşça göz yaşlarını sildiğimde üstündeki büyünün etkisi elimi yakmıştı ama Caroline'nın göz yaşları kalbimi yakarken bunun hiç bir önemi yoktu. Onun elini tuttum ve gözlerinin içine baktım.

"Bir daha asla benim yüzümden zarar görmeyeceksin."

"Belkide yanlış sözcükleri kullanıyorsundur, Klaus."

Elimi ittirdi ve arabadan indi kapının girişinde onu Elijah karşıladı ve eve girmesini sağladı ben ise Caroline'nın yine ne ima ettiğini anlamaya çalışıyordum. Belkide hiç bir şey ima etmemişti bana kızgındı bu yüzden bende hızla arabadan inip eve geldim ve gelir gelmez en sevdiğim kardeşim olan Freya'yı gördüm.

"Aurora ebediyen gittiğine göre artık Caroline'nın üstündeki büyüyü bozabilirsin Freya !"

"Sanada merhaba kardeşim."

"Üzgünüm, nezaket kurallarına pek uymayı sevmem zaten uyduğum zamanda genellikle yanlış uyarım ve bunun sonu pek iyi bitmez

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.

"Üzgünüm, nezaket kurallarına pek uymayı sevmem zaten uyduğum zamanda genellikle yanlış uyarım ve bunun sonu pek iyi bitmez. Değil mi, Elijah ?"

"342 yıl önce bir kurt adam sana , '''Merhaba vampir, sen bir kurt bile değilsin''' dediği için onun gözlerini oymandan bahsetiyorsan evet kardeşim haklısın."

"Bu benim için bile iğrenç Klaus."

dedi,Kol. Elindeki votkayı yudumlarken, koltuklardan birine kendimi atarak Freya'nın büyüyü bozmasını bekledim. Freya bir kaç kelime fısıldadıktan sonra Caroline'a dokundu ve ona gülümsedi.

"Oldu büyü bozuldu."

dedi. Ardından mutfağa doğru uzaklaştı, Rebekah ve Katherine kavga ederek kapıdan içeri girmişledi. Elijah bu duruma göz devirirken Kol eğlenmeye başlamıştı bile. Katherine, her zamanki gibi Elijah'ya yaklaştı ve onun kucağına oturarak,

"Biliyor musun, Elijah ? Kızıl sürtük bugün benim saçımı bozdu."

Elijah ise hiç insiyatifini bozmadan Katherine'ya baktı ve onu üstünden ittirerek yanındaki boşluğa düşmesini sağladı ardından kendisi kalkarak ceketini düzeltti.

"Biliyor musun, Katarina ? Bu benim hiç umrumda değil."

"Çok kabasın, Elijah. Oysaki senin kibar biri olduğunu düşünüyordum."

Kurt KızWhere stories live. Discover now