Date?

700 16 0
                                    

Ik probeer rustig te blijven, wat echt niet werkt. Waarom eigenlijk niet? Ik moet echt ophouden met dit gestress! Waarom moet ik hem ook overal tegenkomen...

'Mag ik een cappuccino?'
'Ja, dat word dan €3.98'
wie wil er nou 4 euro neerleggen voor een cappuccino?
'O mag ik ook 3 stukjes cheesecake erbij? en doe ook maar een muffin.'
Heb je wel eens dat je in de rij staat te wachten tot je mag bestellen en dat je 200x in je hoofd bedenkt hoe je het zo normaal mogelijk kan zeggen zodat je niet op een dombo lijkt? Ik ook. En dan gaat het toch nog mis. Zo vervelend.
Ik zie Jake naar me kijken, waarschijnlijk omdat ik zowat een hele cheesecake en een muffin heb besteld maar ik bedoel ik eet dit niet elke dag dus laat me genieten!
'Heb je honger mevrouw Mulder?'
'Nee, de muffin is voor Alex.' alsof dat veel verschil maakt, ik heb alsnog DRIE stuks van cheesecake besteld...
Ik zie hoe Jake zijn ogen een beetje dichtknijpt en vervolgens weer verder gaat met wat hij aan het doen was. voor een seconde leek het alsof hij jaloers was
Natuurlijk is die muffin niet voor Alex maar ik wou Jake even boos maken want ik weet dat hij het niet leuk vind. Ik ben niet gierig maar Alex heeft vier scones op en hij wou niks meer dus not my problem
'Jake schatje kom je?'
Ik schrik. Schatje? Jake? Schatje en Jake in 1 zin?!
Ik voel jaloezie opkomen en ik draai mijn hoofd om naar de bron van die akelige zin.
Ik zie een meisje van rond de 20 met hoogblond haar, grote bruine poppenogen en overbotoxte lippen een paar meter verderop staan. Hmm is dat zijn type? Dan val ik wel ver buiten de boot...maar dat boeit me niks! Ik draai mijn hoofd vlug om en kijk naar Jake. Hij kijkt me een beetje bestuderend aan om te zien wat mijn reactie was.
'Ik kom eraan Florine. Wacht maar in de auto' zegt hij terwijl hij nog steeds naar mij kijkt.
'Als je het niet erg vind Zoë, zou ik er graag langs willen. Ik word rood. Dat is natuurlijk de enige reden dat hij nog hier was. Ugh.
Ik stap aan de kant en zeg; 'doei Jake. Veel plezier'
Waarom moest ik veel plezier er nog aan toevoegen? Nu kom ik over als een jaloerse bitch. Tja, niet te lang over nadenken.
Hij grijnst en loopt de Starbucks uit. Ik draai me snel een stukje om om onopvallend te kijken hoe hij bij haar doet. Ik zie dat hij zijn hand op haar boven rug houd. Hm de meeste mannen houden hun hand veel...lager. Wat zijn zijn intenties met haar?
Ik loop weer terug naar Alex en we kletsen snel en hebben het daarna over onze opdracht.

MY LOVEWhere stories live. Discover now