Stage

680 14 0
                                    

Vandaag ga ik stage lopen bij een kledingzaak in de stad, het is niet wat ik wil doen later maar ik ga alleen voor Sophie. Ze wil een eigen kleding bedrijf en ze vond dit een goede keuze. Tja, ik zou dan gaan voor een groter bedrijf dan de h&m in de stad maar dat is mijn mening. Ook iets meer met financiële dingen aangezien zij het bedrijf wil runnen. Nu hoeven we alleen maar dingen aan rekken te hangen, ik bedoel iedereen kan dat. Maar goed. Ik weet zelf nog niet wat ik wil worden en ik ga dan maar liever met mijn vriendin mee.. klinkt stom I know.

Ik word geroepen door mijn O zo lieve baas Merel. Nou ik hoop dat je het sarcasme merkt. 'Help de mensen bij de kassa.' Ze vraagt het ook niet ofzo. Ik heb nog nooit zo'n onaardig persoon ontmoet. Ik loop naar voren en zie hetzelfde meisje van die keep in de Starbucks Jake staan. Ik ben haar naam alweer vergeten. Ik zie dat ze aan de telefoon is dus ik besluit om gewoon de dingen te scannen
'Ja ik zei het je! Hij is echt *super goed* in bed! Ja we zijn op date geweest en daarna. Je weet wel...'
'Dat word dan €73,25'
'Ja heel even wachten meid.'
Ik probeer zo hard mogelijk om me in te houden. Wat een onbeschofte lui.
'Ja en hij is ook echt super rijk he. Ja precies dat dacht ik dus ook!'
'Mevrouw, u bent niet de enige in de rij..'
'Niet zo onbeschoft doen nou meisje.'
'Hey wij willen ook betalen schiet is op!' Zegt een meisje achter haar
'Tsk. Ik ga een klacht indienen'
Ze betaalt en loopt weg

Ik kom bekaf thuis en plof op de bank. Niemand thuis, verrassend. Ik besluit om een serie aan te zetten en val op de bank in slaap.

MY LOVEWhere stories live. Discover now