Το ταξίδι ξεκινάει

504 58 54
                                    

     Στον Ανδρέα δεν είπα τίποτα από το τηλέφωνο. Περίμενα να μιλήσουμε από κοντά. Έτσι αυτή τη στιγμή είμαστε στο δωμάτιο μου και του αναφέρω για την διαδικασία του κάστινγκ. Εντάξει , το γεγονός πως θα είμαι σε σήριαλ, το περίμενε και το είχε αποδεχτεί , τώρα μένει να συνειδητοποιήσει την μετακόμιση μου σε νησί. Μέχρι τώρα φέρνει αντιρρήσεις, δυσχεραίνοντας την θέση μου.

   - Μα καλά βρε αγάπη μου , ολόκληρη Ελλάδα , σε νησί πρέπει να γίνουν τα γυρίσματα; Νομίζω, ότι πρέπει να ενταχθείς σε μια σειρά με έδρα την Αθήνα.

    - Δεν το επέλεξα εγώ όμως, αυτό μου έτυχε. Για αυτή την σειρά με χρειάζονται, δεν είναι εποχές με περιθώρια επιλογής.  Σε θέλω δίπλα μου σ' όλο αυτό.

    Που να ήξερε λεπτομέρειες για το περιστατικό με τον Νίκο. Δεν ήθελα να του αναφέρω και πολλά για την συμπεριφορά του, για να μην τον προδιαθέσω αρνητικά απέναντι του. Αν έρθει μαζί μου, θα αναγκαστεί  να βλέπει και εκείνον. Του πιάνω το χέρι και το σφίγγω. 

    - Δεν μπορώ να είμαι όλο το διάστημα εκεί. Χωρίς να με ρωτήσεις καν με βάζεις σε σχέση από απόσταση για τουλάχιστον ένα χρόνο. Θα έρχομαι κάποιες μέρες, αλλά όχι πάντα . Ο μπαμπάς σου συμφωνεί με αυτό;

   Χαμογελάω στην σκέψη του πατέρα μου, καθώς αυτό ίσως τον ηρεμήσει λιγάκι. Δεν θα έφευγα, χωρίς την έγκριση του και ευτυχώς δέχτηκε την πρόταση μου. Το μόνο που τον ενδιαφέρει, είναι η ασφάλεια μου. Το εξηγώ στο αγόρι μου.

    - Πριν λίγο μίλησα μαζί του . Θα είναι σίγουρα πιο ήσυχος, αν δεν είμαι μόνη μου. Δεν θα συμφωνούσε γενικά με το μέρος, αλλά δεν έχει πολλές επιλογές! Έχει φτάσει στα όρια του οικονομικά, οπότε συμφώνησε. Επίσης, επιθυμεί το καλό μου.

    Δείχνει ακόμα διστακτικός,  αλλά με φιλάει, δείχνοντας την υποχώρηση του. Ξέρω πως δεν είναι χαρούμενος  και θα το κάνει αποκλειστικά για μένα. Έτσι πια δεν με σταματάει τίποτα, για να κάνω πράξη το όνειρο μου. Βέβαια, κάπου μέσα μου φοβάμαι, ότι αυτό το ταξίδι, θα είναι καθοριστικό για όλη μου την ζωή.

  ...... 

    Έχουνε περάσει εφτά μέρες από τότε και έφτασε η στιγμή για το μεγάλο ταξίδι στο νησί. Τις πρώτες μέρες θα είναι μαζί μου και ο Ανδρέας , κάτι που με κάνει χαρούμενη. Θα μου είναι πιο εύκολο να το αντιμετωπίσω όλο αυτό δίπλα στον αγαπημένο μου. Θα μου δίνει δύναμη και κουράγιο.

    Επιτέλους είμαστε στο καράβι και καθόμαστε σε μια καφετέρια. Ο Ανδρέας προσπαθεί να τακτοποιήσει τις βαλίτσες  σε κάποιο μέρος, ενώ εμφανίζεται και στον χώρο ο " περίφημος " Ελευθερίου περικυκλωμένος από θαυμάστριες. Από μέσα μου σαρκάζω. Έτσι να κάνετε να πάρουν κι άλλο αέρα τα ήδη φουσκωμένα μυαλά του. Ακούω να του μιλάει μια από αυτές . 

 Γυάλινη ζωήWhere stories live. Discover now