Μπερδέματα

253 39 48
                                    

    Είμαι σε ένα υπόγειο κλειδωμένη . Με χτύπησε κάποιος στο κεφάλι και μετά συνήλθα εδώ . Ήμουν κοντά στο σπίτι του Νίκου όταν έγιναν όλα αυτά . Έχω φρικάρει λίγο . Δεν γνωρίζω καν πόση ώρα βρίσκομαι εδώ . Θα με περιμένουν για το γύρισμα ... Τι θα κάνει ο γλυκός μου τώρα που δεν θα ξέρει που είμαι ; Θα νοιάζεται καθόλου για μένα ; Τι πλάκα είχε πάντως το πρωί που νύσταζε .

       Δάκρυα κυλάνε από τα μάτια μου . Πότε θα τον ξαναδώ ; Ποιος με έφερε εδώ ; Θα ήθελα τόσο πολύ να ήταν δίπλα μου . Θα με έκανε να γελάω και θα ένιωθα ασφάλεια μαζί του . Θα ξεχνούσα ότι είμαι εγκλωβισμένη σε ένα αηδιαστικό υπόγειο γεμάτο υγρασία .

      Ακούω την πόρτα να ανοίγει . Ωχ ποιος θα είναι ; Τι θέλει από μένα ; Γυρίζω το κεφάλι μου , αν και νιώθω λίγο πόνο εξαιτίας του χτυπήματος . Είναι η γυναίκα που με απειλούσε . Αμέσως μόλις μπαίνει , κλειδώνει ξανά την πόρτα . Πάλι χάνω την  επαφή με τον έξω κόσμο , καθώς εδώ μέσα δεν έχει ούτε ένα  παράθυρο .

      - Να τη η ανυπάκουη Ναταλία . Δεν με άκουσες και να τα αποτελέσματα . Σου έδωσα ευκαιρίες να ακούσεις .

      - Τι θες επιτέλους . Άσε με να φύγω .

      - Όχι πριν μιλήσουμε . Τι φοβάσαι μην σε ψάχνει ο καλός σου ; Δεν πειράζει , ας αγχωθεί μια φορά κι αυτός . Την τελευταία φορά που μιλήσαμε σου είπα να κάνεις την αδιάφορη . Κάτι μου λέει πως δεν κράτησες τον όρκο σου . Σωστά ; Δεν έχεις καταλάβει κάτι .

      Που έμπλεξα Χριστέ μου ; Μου έρχεται να φωνάξω , όμως δεν το κάνω . Δεν ξέρω πως θα αντιδράσει αυτή . Αρχίζω να φοβάμαι πιο πολύ .

       - Δεν έχουμε να πούμε κάτι .

       - Έχουμε . Την τελευταία φορά σου είπα ένα ψεματάκι . Γνωρίζα για το ορφανοτροφείο πολλά χρόνια πριν από σένα . Όταν συνάντησα πρώτη φορά τον Νίκο , ήταν ακόμα στο ίδρυμα . Τότε θα άρχιζε τα μαθήματα υποκριτικής . Ήμουν ένα συνηθισμένο κορίτσι στην ηλικία του .

       Μάλιστα . Είμαι πολύ περίεργη να δω τι έχει γίνει μεταξύ τους . Αν μάθω ότι ήταν κάτι παραπάνω από φίλοι .. Αι καλά . Κοίτα ώρες που βρήκα να ζηλέψω .

       - Για συνέχισε .

       - Δεν με ήξερε καλά , όμως εκείνη την περίοδο με φλέρταρε . Εγω δεν έδωσα σημασία , καθώς ήταν σε ίδρυμα με άσχημη φήμη . Αν έκανα κάτι μαζί του και το μάθαιναν οι γονείς μου , θα με σκότωναν . Θα τον έβλεπαν ως αλήτη του δρόμου . Όταν έγινε διάσημος άρχισα να τον θέλω κάθε μέρα περισσότερο . Είναι αξιολάτρευτος . Όμως εκείνος αδιαφορούσε τελείως πλέον για μένα . Αυτό με έφτασε στα όρια της τρέλας .

 Γυάλινη ζωήWhere stories live. Discover now