cap 7

931 24 12
                                    

*dimineață*
Mă scol, si nu inteleg unde eram, apoi imi amintesc ca am ramas peste noapte la Marco, ma uit la ora si este 8:15, efectiv cred ca voi intarzia, ma duc la baie sa imi fac rutina apoi ma duc sa vad daca Marco inca doarme si asa e, ma duc in camera si ma imbrac in hainele care leam luat de schim:

*dimineață*Mă scol, si nu inteleg unde eram, apoi imi amintesc ca am ramas peste noapte la Marco, ma uit la ora si este 8:15, efectiv cred ca voi intarzia, ma duc la baie sa imi fac rutina apoi ma duc sa vad daca Marco inca doarme si asa e, ma duc...

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.

Geaca:

Și adidași:

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.

Și adidași:

Iau un pahar si il umplu cu apa rece si merg in camera lui Marco care spre norocul meu nu sa trezit, iau paharul si il torn peste fata lui Marco, acesta tresarind si eu am iesit imediat din camera lui , si am mers in camera mea(practic) am inchis ...

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.

Iau un pahar si il umplu cu apa rece si merg in camera lui Marco care spre norocul meu nu sa trezit, iau paharul si il torn peste fata lui Marco, acesta tresarind si eu am iesit imediat din camera lui , si am mers in camera mea(practic) am inchis usa cu cheia si peste cateva min vad ca se misca manerul si Marco tipa furios:
*M: DESCHIDE UȘA!!!
Eu razand deabea iam putut raspunde:
*An: și dac nu vreau???
*M: TIAM ZIS SA DESCHIZI UȘA!!!
*An: și eu am zis ca nu vreau.
*M: ok
*An: Așa repede te dai batut???
Dar el nu mai era la usa, dupa un minut vad ca usa se deschise si Marco imi flutura in fata o amarata de cheie, atunci eu mam speriat pentru ca dupa fata lui se vedea cat de furios era...
*An: hey, calm, calm, intarzii la scoal...
*M: numi pasa, zice nepăsător.

Atunci...eu alerg pe langa el ca sa ies pe usa dar ma prinde de incheietura manii si ma izbeste pe pat, atunci mam speriat nu stiam de ce e in stare acest baiat, si atunci el a inceput sa mă gâdile, Really???

*An: ga....a...ta...ter...mi...na....a...zic eu inca razand
*M: și dac nu vreau
*An : numi fura replica, lam impins de pe mine si i-am dat o imbratișare prieteneasca...acum du-te si te imbraca caci deja am intarziat!...era 8:31
*M: ok, mami, zice el cu o fată bosumflata de copil mic...
Nu credeam ca vom fi vreodata prieteni, mai ales dupa ce mia facut el si Alin, in mare parte e vina lui Marco dar acum nu mai conteaza e Bff-ul meu...o sun pe Ade care nu raspunde, offf cred ca e la ore, de jos se aude cum Marco vrea sa imi sparga timpanele.
*M : ANDRA!!!!VINO JOS!!!!
*An: hoooo, nu mai tipa ca ultimul apucat😂😂😂
*M: clatite cu vanilie sau ciocalta???
*An: cioculata, da tu???
*M: si eu, acum aseazate si mananca!
*An: ok

Dupa ce am mancat neam urcat in masini si am ajuns la a 2 lectie, eiii nui nimic nu cred ca Alin e la scoala, neam intrecut pana la scoala si ca de obicei eu lam intrecut pe Marco, am ajuns si radeam ca 2 apucati cand am vazut-o pe  Lina, uda leoarcă iesind din clasa in care aveam lectii.
***
Dupa ce mam cunoscut cu Marco sa mutat la noi in clasa si Lina era tocilara clasei, eu deja eram BAD-GIRL-ul scolii si cam acestea sunt noutatile😂
***
Am intrat in clasa razand ca 2 nebuni, trecand mandra pe langa Alin si mare mia fost mirarea cand lam vazut esind din clasa cu o c***ă, și iam zis lui Marco:
*An: bai, eu acuș vin, am ceva de rezolvat...
Ies din clasa si ii vad pe cei 2. Zambesc malegic si merg la ei....
*An:opaaa, ce avem noi aici???
*Al: Andra, ce vrei, nu tia ajuns cata suferinta miai facut???
*An: eu?? Cum ai tupeul acesta, adica tu ai pus un idiot de pariu pe mn, si tot eu tiam facut rau???si cine e domnisoara???
*Ma: eu sunt Mara ,si ce legatura ai tu cu iubitul meu???
*An:nu nimic, iti dau un sfat prietenesc, sa nu ai incredere in omul asta, poate provoca multa suferinta...
*Ma: de unde aceste acuzatie???
*An: Mara acest om a pus un pariu ca ajung la el in pat, crezi ca asta nu e un motiv si apoi da sarutat cu fosta si mai apoi mia zis ca am fost doar un pariu pentru el, mia zis-o in fata, crezi ca acest om te merita???

Mara se gandeste cateva min, se uita la mine apoi la Alin care ma studiaza decand am venit la ei, ma uitam la manichiura mea care miam facut-o ieri si vad cum palma Marei se lipeste de obrazul lui Alin, eu rămasând cu gura cascata, si ce palma ia dat, ma uit la Alin si zambesc malefic...
*An: credema, de acum, nu iti va merge in dragiste, sau mai bine sa spun in pariuri😈
*Al: de ce faci toate astea???
*An: ce fac??
*Al: de ce ma distrugi??
*An: pentru ca esti un laș, prost, bou...
*Al: esti impreuna cu Marco??
*An: si daca da ce??
Atunci nu imi raspunde, ma lipeste de dulap, ma imobilizeaza, incepe sa ma sarute, si la un moment se oreste, ma ia in spate si ma duce la el im masina, ma pune pe bancheta din spate si imi leaga miinile si picioarele, se urca la volan si ma duce intrun hotel, ma dezleaga, ma pune pe pat si ma lasa cu un telefon unde era numai nr lui:
*Al: daca iti e foame, ma suni, baiea e in stanga in colt, haine ai destule, telefonul tau vechi e la mine...😈
*An: deci sa inteleg ca mai rapit?, zic eu arucandui priviri drăcești 👿
*Al: nu o lua așa...te asteapta o zi si o noapte palpitanta...
Atunci chiar mam speriat si cautam cale de iesire...
*Al: si am uitat sa zic, sa nu iti treaca prin gand sa sari pe geam, daca vei face asta nu ii vei mai vedea pe Ade si Marco,
ok?
*An: da! Zic si o pacrima mi se prelinge pe obraz...
*Al: nu trebuie sa plangi, totul va fi bine, cand te vei obisnui cu asta vei merge la scoala, si in vizita nu vine nimeni, ok??
*An: ce tiam facut?de ce imi faci asta??
Vrei sa ma desparti de lumea mea??
Vrei sa fiu iar acea prosta care sa te creada mereu?? Zi tu, vrei asta??
Ma strange de barbie si imi tipa:
*Al: DA, VREAU SA TE DISTRUG!!! VREAU CA SA REGRETI CA AI INCERCAT SA MA INVINGI!!! CREZI CA DACA MAM CERTAT CU MARCO, SI MAI PUS IN SITUATIA TA, MAI INVINS??? DA, ASTA CREZI??? NIMENI NU ISI BATE JOC DE MINE!!!
ACUM MA VEI ASCULTA DOAR PE MINE, DAC VREI SA II MAI VEZI...
*An: pot sa ma lasi sa trec??
*Al: unde placi???
*An: la baie, nici acolo fara tine nu se poate???
*Al: poftim treci...

*Andra pov*
Nu merg la baie, am norocul ca baia sa fie langa usa, merg si pun o hartie in usa ca cand el va inchide usa sa nu se inchida complet si sa pot scapa de aici, am mai fist rapita si de fiecare data am scapat singura, asa sunt eu, INDEPENDENTĂ...

*Alin pov*
Nu am vrut sa ii fac rau, dar vreau sa o sperii si cand ii voi da drumul sa nu se mai lege de viata mea.
Va sta aici vreo 5 zile, in care va accepta sa fie cu mine, si deja de acolo, pot sa fac ce vreau cu ea, cand vreau, si orice vreau eu, se crede ca e o bestie, toata scoal o stie ca BAD GIRL dar este doar o fetita prostuța care nu are ce face si sa legat de mine.
Este slaba dar se crede puternica,
Este proasta dar se crede șmechera,
Este tocilara dar se crede populara,
Este buna dar se crede dura.
Asa e ea, si faptul ca sa legat de mine cu o funie si un nod strans nu e bine pentru ea, acest nod nu se va deznoda ușor, o voi face sa regrete ca ma cunoscut😈👿.

*****************************************
Stiu este un capitol plictisitor, dar nu prea am inspiratie, dar promit ca pe viitor o sa fie mai interesantă daca voi avea mai multe voturi de la voi, vad ca treceți cu ochiul peste carte, dar nu stiu parerea voastra despre carte...

Acum raspunde serios:
Sa sterg cartea???
Daca nu sunt comentarii o sterg, sunt la inceput si as vrea o mana de ajutir de la voi:
Orice idei, sfaturi, sugestii accept in mesaje sau commentarii!!!!

 Fata simpla or Bad girlWhere stories live. Discover now