cap 27

318 18 0
                                    

*Dimineata*
*Edward pov*
E ora 6:00, mam sculat, miam facut rutina si mam imbracat in niste blugi negri si un maieu alb, mam incaltat in niste adidasi de la Adidas si am plecat la McDonald's.

*Andra pov*
E ora 6:30. Mam sculat din pat si am ners la baie, miam facut rutina si cand mam uitat in oglinda...am realizat...obrazul imi era vanat, ieri nici nu mam uitat in oglinda🤦.
Ma machiez cu fon de ten, rimel si tus negru, ruj sur si miam vopsit ochii. Mam 8mbracat in blugi albastri rupti cu talie inalta, un maieu rosu bagat in blugi, geaca mea neagra cu tepi si in picioare miam luat bocangii mei negri cu țepi.
Miam luat cardul si am mers la un magazin de telefoane. Ajunsa acolo juma de ora am cautat un tepefon pentru mine, pana la urma miam luat un Iphone X, si inca juma de ora pentru o husa si miam luato pe asta:

 Ajunsa acolo juma de ora am cautat un tepefon pentru mine, pana la urma miam luat un Iphone X, si inca juma de ora pentru o husa si miam luato pe asta:

Oops! Această imagine nu respectă Ghidul de Conținut. Pentru a continua publicarea, te rugăm să înlături imaginea sau să încarci o altă imagine.

Am mers la magazinul orange si miam luat cartela si un abonament cu wifi. Am mers acasa si mam izbit in pat, miam luat telefonul si miam instalat toate aplicatiile, instagram, viber, facebook, shazam, Wattpad... Apoi am deschis mesaje si iam trimis un mesaj anonim lui Edward.
#mesaje#
*An: ai uitato...de ce iti faci griji??
*Ed: cine esti tu?
*An: eu sunt eu, tu esti tu...de ce sa complicam viata???
*Ed: ce naiba vrei??
*An: multe vreau, insa doar o dorinta tine de tine....
*Ed: te ascult...
*An: vreau sa o lasi in pace pe Andra, cand nu o vei mai cauta atunci ea se va intoarce, pana atunci iati bye bye de la ea...
*Ed: ok, daca no mai caut, arunci ea revine?
*An: daca uiti din nou de ea, atubci ea isi continua viata linistita cu prietenii ei.
*Ed: de unde o stii pe Andra?
*An:  o stiu....pur si simplu....sa imi zici cand renunti....

Atunci am inchis conversatia, am iesit din casa si am mers la market, miam cumparat 5 cutii de pizza, 5 energizante, 2 cola si un pachet de tigari, am merg acasa si am pus pizza in congelator si energizantele in frigider, apoi am mers la mn in camera, am stat cateva minute pe telefon, apoi am mers la un magazin auto.

*Ecward pov*
Am primit niste mesaje anonime, si ma gandeam la ele, sa le iau in seama sau sa le ignor, apoi deodata telefonul a inceput a suna, miam descărcat creierul cand am vazut cine ma syna.

C.T.
*R: buna.
*Ed: La multi ani!
*R: credeam ca ai uitat.
*Ed: nu am uitat, insa imi pare rau da petrecere nu va fi...
*R: .....
*Ed: îmbrăcate comod, in 10 minute sunt la tn.
*R: ok.

C.T.Î.
Mam imbracat in:

Mam imbracat in:

Oops! Această imagine nu respectă Ghidul de Conținut. Pentru a continua publicarea, te rugăm să înlături imaginea sau să încarci o altă imagine.
 Fata simpla or Bad girlUnde poveștirile trăiesc. Descoperă acum