cap 20(orfelinatul)

404 18 0
                                    

A trecut o saptamana de la moartea parinrilor mei. O saptamana de cand stau in camera mea sima distrug singura cu mana mea.

***

Stateam in pat si ma gandeam cum voi trece peste moartea celor mai drage fiinte. Atunci se aude o bataie in usa si arunc nepasatoare un intra. Atunci pe usa intra Edward. Avea ochii rosii,cred ca a plans.
*AN: sa intamplat cv??
*Ed: am o... veste...care nu iti va placea...
*An: zi, oricum nu imi mai pasa de viata mea...
*Ed: azi mau sunat cei de la protectia copilului. Mau intrebat de tine si miau zis ca pana vei implini 18...ani...trebuie sa mergi la...orfelinat.
*An: POFTIM???
*Ed: imi pare rau sis.
*An: cat voi sta acolo???
*Ed: tiam zis, pana la 18 ani, adica inca jumătate de an. Acum fa un dus si pregatestete.
*An: ok.

Atubci Edward iese din camera si eu incep sa imi blestem viata. De ce??? De ce mie?? De ce acum, cand totul mergea bn?? De ce sa intamplat??? Numai De ce-uri sunt in mintea mea. Merg la baie si imi fac o baie, imi usuc parul si il vopsesc in culoarea neagra. Imi schim hainele:

Si incep sa imi fac bagazul

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.

Si incep sa imi fac bagazul. Imi pun jumatate din hainele mele si cred ca voi trece si pe la mall inainte de a merge la.....orfelinat. Imi impachetez hainele, apoi incaltamintele, machiajul, vopsele de par si tot ce imi mai trebuie...

***

Era ora 15:00, eram gata, miam luat o masina si am pornit la mall.

Dupa 2 ore de cumparaturi decid si eu sa merg acasă.

Ajung acasa si imi las cumparaturile, apoi pornesc spre locul in care nu am fist de mult timp. Pe pista.

Ajung pe pista si ma inscriu la urmatoarea cursa, care e peste 15 min. Concurez eu, si inca 2 concurenti, prin multimea de spectatori il pot zari si pe Mateo. Ce cauta el aici?? Il caut cu privirea pe Alin insa nu e de observat.
Acum in fata mea vine o domnisoara care da startul.
Pornesc in mare viteza spre linia de finish, virez spre dreapta si apoi spre stanga, merg si merg pana ajun la urmatorul pavarot, virez in stanga si fac cateva drift-uri la linia de finish.
Ma duc sa imi iau premiul, era un Motor Turbo de ultima generatie. Il iau si ma indrept grabita spre casa, fara ca macar sa ma uit la cei pe care iam intrecut.
Ajung acsa si imi las mașina in garaj, pun motorul intrun loc mai intunecat al garajului, pentru a n vedea bagaciosul de frati-miu si de a ma lua la intrebari.

Intru in casa si vad o doamna stand pe canapea si discutand cu Edward. Intru in casa, inchid usa si incerc sa ma port politicos.
*AN: buna ziua.
*Nika: buna ziua, vino si stai langa noi. Eu sunt Nika, sunt directoare la orfwlinatul unde vei merge.
*An: eu sunt Andra, imi pare bn sa va cunosc.
*Nika: nu trebuie sa minti, nimeni nu se bucura cand ma cunoaste ca directoarea orfelinatului. Insa sper ca ne vom intelege.
*AN: Aha, pot sa merg pana la mine in camera sa imi iau bagajul??
*Nika: da, daca mai ai nevoie de ceva nu te grabi, sunt dispusa sa astept cat trebuie.
*AN:bine, mersi.

 Fata simpla or Bad girlWhere stories live. Discover now