Part17 "Police"

433 23 6
                                    

Устните му бяха залепени върху моите,а огромното му тяло едвам ми позволяваше да мърдам. Защо подяволите ми харесва това? Защо всичко с него започва да ми харесва? Обвих ръцете си около врата му и му отвърнах. Целувките му от нежни се превърнаха в груби. Захапа устната ми и я издърпа. Лек стон напусна устата ми. Ръцете му се спуснаха по гърба ми и стигнаха желаното място от тях. Защо го прави когато си има гадже? Започна да ми дърпа тениската нагоре,но се спря.
-Направи го!-какво казах току-що? Каза да ти свали тениската. Смеха му ме изкара от мислите ми. Погледнах го объркано. Целуна ме по бузата и си тръгна. Какво стана? Нищо интересно,Карол само че, ти беше готова той да те изчука,а той ти се изсмя. Хвърлих се на леглото и зарових глава във възглавницата. Сериозно ли бях готова да му позволя да ми отнеме девственоста? Защо се засмя? Какво ли си помисли онзи момент? Глупачка! Глупачка! Глупачка! Продължих да си повтарям докато не ми се доспа.
              
             Гледна точка на Руджеро
Влязох в стаята ми,взех си кутията с цигари и излязох навън. Отворих кутията,взех си цигари и я запалих . Сложих я между устните си. Дръпнах един път и започнах да си мисля за нея. Не мога да повярвам,че тя ми каза да продължа. Колкото и да ми се иска да я изчукам в шибаното легло не мога да го направя,защото знам,че не е готова. Знам,че ако се бяхме чукали щеше да съжалява. Затова си тръгнах. Какви ли не глупости ѝ се въртят сега в главата.
Звука на тъпата ми аларма се разнесе изстаята. Отворих си очите и си взех телефона. Влязох в социалните ми мрежи зада видя кой какво е качил. Карол беше на линия значи е будна. Оставих си телефона и влязох в банята. Извърших си сутрешните процедури. Облякох си сив анцунг и бяла тениска. Пръснах си парфюм,слязох долу. Родителите ми и Карол вече бяха на масата и закусваха.
-Добро утро!
-Добро утро!-седнах до Карол. Забелязах,че се напрегна. Започнах да ям палачинките,които бяха пред мен. Вратата се отвори.
-Добро утро!-каза момичешки глас. Обърнахме се и видяхме Валентина.
-Балгодаря,че дойде!-каза Карол и се целунаха по бузите.-Няма проблем,че съм я извикала нали?-попита
-Не,разбира се!-каза майка ми-Сядай да закусваш с нас!
-Няма да откажа,много съм гладна.-засмяхме се
-Деца,да знаете нещо за издирването на Хорхе?-преглътнах тежко
-Още нищо не ни казаха родители му. Последно ни казаха,че полицията го издирва навсякъде,но няма никаква следа.-обясни Валентина. Карол стана, взе си чинията.
-Нахрани ли се,скъпа?-попита майка ми,а тя кимна и отиде в кухнята. Трябва да говоря с нея кога ще тренираме. Станах-Къде отиваш,Руджеро?
-Отивам да взема си налея сок.-тръгнах към кухнята. Влязох вътре и видях,че Карол си мие чинията.
-Имаме си прислужници за това.-казах,а тя подскочи.-Кога ще тренираме?-попитах и отидох при нея-Знаеш,че още не можеш да стреляш.
-Знам! Когато кажеш.-каза нервно тя
-След 1 час ще тръгвам на там когато си свършиш работа с Валентина ела.-казах наливайки портокалов сок в чашата. Взех си чашата и излязох от кухнята. Върнах се на мястото си. Карол излезе от кухнята.
-Качвам се горе,когато се нахраниш ела.-каза тя.
-Тъкмо свърших. Госпожо и Господин Паскуарели много ви благодаря за закуската.-стана и с нея се качиха горе.
Гледна точка на Карол
Влязохме вътре. Трябва да ѝ разкажа всичко за да ми олекне и да ми даде някаквъ съвет. Хвърли се на леглото,а аз се засмях.
-Хайде довечера на дискотека!-легнах на леглото-Какво искаш да ми разкажеш?
-Вчера се случиха много неща. Докато тренирах вчера дойде Алекс и ни видя с Руджеро.
-Какво като ви е видял заедно? Все пак той те тренира.
-Не! Той беше зад мен...много близо до мен. Ръката му беше на корема ми и аз му се бях облегнала. После дойде Канделария той ѝ каза,че Руджеро ѝ изневерява с мен. Тя каза да изляза и аз я послушах.-беше с отворена уста.-Намерих кученце,но това не е важно. Звъннах ти поне 15 пъти ,но не ми вдигна.
-Бях с Майкъл.
-Започнах да се разхождам,но той ме намери. Казах,че с Канделария са си дали време. Разбрах,че е сложил GPS на телефона ми. Прибрахме се и се качихме по стаите си. Минаха около 5 минути и той влезе в стаята ми за да пита къде е Стив и аз му отговорих. След това ме целуна..-прекъсна ме
-Я пак! Той те е целунал? А ти?-станах от леглото
-Отвърнах му,сложих си ръцете на врата му. Продължихме да се целуваме и той тръгна да ми сваля тениската,но се спря,а аз глупачката му казах да го направи,а той ми се изсмя и излезе.
-Чакай,чакай! Значи той те е целунал и сте били на път да се чуката?-кимнах-Еха! Какво съм пропуснала.
-Какво да правя? Едвам му казвам две думички?
-Дръж се нормално,сякаш не е ставало нещо подобно.-седнах на леглото и въздъхнах-А на теб? Хареса ли ти?-погледнах земята и усетих как бузите ми се изчервяват.-О момиче как може да не ми кажеш такова нещо?? Та ти си хлътнала здравата по него.
-Мислиш ли?-попитах,а тя се засмя. Някой почука на вратата.-Влез!-казах,врата се отвори и оттам влезе уплашен Руджеро.
-Полицията е взела Агус за да го разпитат за изчезването на Хорхе. Голям е шанса да вземат и нас. Ако имате дрога изхвърлете ги!-каза той и на вратата се позвъня.-Валентина,ако имаш изхвърли всичко в тоалетната!-кимна и се затича към чантата взе я и отиде в тоалетната. Погледите ни с Руджеро се засякоха. Започнах да си играя нервно с пръстите. Валентина излезе,а на вратата се почука. След това влезе майката на Руджеро.
-Деца,полицията дойде за да ви отведат и да ви разпитат в участъка.
-Защо?-направихме се на учудени.
-Заради Хорхе. Трябва да слезете долу.-тръгнахме надолу. На вратат седяха 5 пилицая.
-Вие ли сте Карол Севиля,Руджеро Паскуарели и Валентина Зенере?-попита високия полицай,кимнахме-Ще ви отведем в участъката за да ви разпитаме за изчезването на Хорхе Лопез. Без да правите проблеми се качете в колата!-излязохме навън и се качихме в полицайската кола...

Оля! Как сте? Какво правите? Новата глава е тук и очаква мненията ви. Според вас какво ще стане в следващата част? А с Карол и Руджеро?  Ще очаквам отговорите и мненията ви. Лек ден!❤️💋

Mi vidaWhere stories live. Discover now