★¹★

26 15 9
                                    

"yaaa Onur lütfeeeeen bak sadece oturacaksın sen orada"

Yılışık Melis'in yalvarmalarına daha fazla katlanmamak için kabul ettim ayrıca benim o sadist ruhlu, mafya tipli Mirza'nın doğum günü partisinde ne işim vardı ki? Zaten her seferinde öldürecekmiş gibi bakıyo isminde meymenet bile yok.

"Peki Meloşum gelicem seninle"

"Minnoşum yaa o zaman haberleşiriz"

El sallayıp uzaklaştım yanından okuldan çıkmanın sevinciyle gülerek ilerliyodum bahçede kafamı yerden kaldırıp etrafıma baktım her zaman ki gibi bir kaç küçümseyici bakış kazandım. İnsnalar sırf eşcinselim diye benden iğreniyolardı ve bunların başını Mirza çekiyodu. Bir kere bahçede eski sevdiğim kişiye mektup yazıyodum sonra elimden çekildi bi anda kafamı çevirince Mirza ve tayfası nı gördüm çok komik birşeymiş gibi dalga geçmişlerdi benimle. depresyona girip 1 hafta okula gelmemiştim ve bütün okula yayılmıştı eşcinsel olduğum. Ama çoğu kişi kötü yaklaşmadı bu olaya ve hala sevilen bir insanım. Çıkış kapısına geldiğimde bekçimize veda edip yürümeye başladım hava soğuktu montuma biraz daha sarıldım.

Sonunda eve ulaşınca derin bi nefes verdim canım acayip çikolata çekmişti evdeki çikolata depomda umarım vardır yoksa yine yavşak kasiyerin bulunduğu markete uğramak zorunda kalacaktım. Anahtarı kapıya geçirip iki kez çevirdim ve açıldı büyük bir sevinçle içeri girip kapıyı kapattım ayakkabılarımı çıkarıp mutfağa ilerledim ve çekmeceyi açtım ama hüzünlü bir şekilde geri kapattım mecbur markete gidecektim üst kata çıkıp odama girdim giyinme odama geçip bir pantalon ve beyaz salaş tişört alıp hemen üzerime geçirdim dışarısı soğuktu kazak giymek daha mantıklıydı ama zaten yakındı market saçlarımı dağıtıp şekil verdim tatliş biri olduğumdan her şey yakışıyodu. Odadan çıkıp aşağı indim ayakkabılarımı ayağıma geçirip montumu giydim telefon ve anahtarı alarak açtım kapıyı cidden soğuktu.

Hızlı hızlı yürüyüp sonunda cennetime ulaştım abur cubur bölümüne geçip kucağıma çikolataları doldururken tanıdık bir ses geldi arkamı dönünce mafya tipli sadist Mirza'yı gördüm ne işi vardı ki burada?

"O kadar çikolata yedikten sonra hala nasıl zayıf kalabiliyosun?"
Demişti beni incelemek Nerden esmişti acaba bu sadiste tabiki altta kalırmıyım hemen yapıştırdım cevabı;

"Peki sen hala bu kadar öküzken nasıl sevilebiliyosun?"

"Sevildiğimi kim söyledi? Ben her zaman nefret alan bir insanım bakıyorum da gözünde çok büyümüşüm benden mi hoşlanıyosun?"

"Çok güzel dimi böyle alay konusu olmam. Ya sende hiç mi duygu yok biraz kendini benim yerime koy öyle düşün gerçekten çok kırıyosun"

"Kendimi senin gibi bir ibinenin yerine koymaktansa gider bi inekle sevişirim daha iyi"
Gözlerim sulanmaya burnum sızlamaya başlamıştı gerçekten ne kadar alışsamda kalbim her seferinde kırılıyodu hemen elimdekilerle kasaya doğru ilerledim o öküz ise hala orada dikiliyodu.

Yavşak kasiyer yine başlamıştı hayır yani ben bir eşcinselim hala bana o koca göğüslerini göstermek için mücadele ediyordu. Sulu gözlerle kafamı Mirza malının olduğu tarafa çevirdim hala bana bakıyodu hemen önüme dönüp poşet istedim kasiyer poşeti verirken elime bir kağıt geldi bakınca telefon numarası olduğunu anladım kasiyerin yüzüne bakınca göz kırptı ve fiyat miktarını söyledi hemen ödeyip çıkmak istedim ama yavşak karı elimi tutup:

"Beni aramayı unutma belki bu gece birşeyler yapabiliriz"
Demişti şaşkınlıkla ona bakarken arkadan belime dolanan kolalr ve boynuma konan öpücükle ben şok olurken bir ses geldi;

"Bu tatlı afet bana ait olduğuna göre gecede benimle olucak o yüzden o buruşuk ellerinizi bebeğimin elinden çekerseniz mutlu oluruz"
Dedi Mirza dedi beni kurtardı daha demin beni ineklerden küçük görüp ibine diyen Mirza bana bebeğim dedi. Kalbim hızlanıp midemden bir his geçti o şokla ne yapacağımı şaşırmıştım çikolata dolu poşetimi alıp elimden tuttu ve çıkışa yöneldik soğuk havayı hissedince transtan çıktım ve dönüp ona bi tane geçirdim ne hakla benimle böyle oynuyodu ben oyuncak değildim.

"SEN BENİMLE BİR OYUNCAKMIŞIM GİBİ OYNAYAMAZSIN BENİM DUYGULARIM VAR SENİN AKSİNE BİR KALBİM VAR BİR DAHA SAKIN BÖYLE BİRŞEY YAPMA VE BENDEN UZAK DUR"
yanağımda hissettiğim sıcaklıkla ağladığımı anladım daha fazla burada durmak istememiştim arkamı dönüp eve doğru yürümeye başladım.







OKUYACAK OLAN OKURLARIM;

Evet güzel okurlarım bu benim ilk boyXboy hikayem biraz kötü ve saçma bir bölüm olmuş olabilir ama aklımda daha güzel fanteziler var skbsksnsksbsha oylarınızı beklerim şimdiden seviyorum sizi💚💚💚

Sweet Bunny//(BoyXboy)Where stories live. Discover now