★²★

17 5 6
                                    

Eve gelince burun çekişlerim ve kırmızı bir suratla kalmıştım o iğrenç yaratıktan nefret ediyodum her fırsatta dalga geçip oyun oynuyodu benimle onun lanet partisinede gitmeyecektim.

Onurella:Melis.

Yılışıknkm:Efendim kuzum.

Onurella:partiye bensiz gidin sakın sorgulama ama tmm ben sana sonra anlatırım

Yılışıknkm: Hey yapma böyle, bir sorunun var anlat hemen geliyim yanına konuşalım birlikte çözeriz?

Onurella:gerçekten hiç halim yok sonra görüşürüz<3

Yılışıknkm:peki kuzum bb💛

Her ne kadar yılışık olsada seviyodum bu kızı her zor anımda yanımdaydı. Telefonu komidinin üzerine koyup kendimi yumuşak yatağıma bıraktım pantolon gerçekten rahatsız ediciydi ama çok halsizdim ve üşümeye başlamıştım bu havada incecik tişörtü giyersem olacağı buydu üşütmüştüm oh ne güzel partiye gitmeme sebebi kendimi beyaz yorganın içine sokarak uyumaya çalıştım umarım yarın fazla kötü olmazdım.

––––—————————

Sabah lanet olası bir ağrıyla uyanmıştım ve hala yataktan çıkmaya niyetim yoktu. Elimi telefona atıp saate baktım alarmın çalmasına daha 1 saat vardı telefonu şarja takıp kalmak istedim ama başını dönünce geri oturmak zorunda kaldım. Kendimi zorlu bir şekilde banyoya atarak küvetin içine girdim ılık bir duş iyi olmamı sağlayabilirdi. Yavaşça suyu açtım ilk başta soğuk olsada ısınmaya başlamıştı.

Banyodan çıkıp giyinmek için odaya girdim her zaman ki gibi siyah boxer, siyah dar bir pantolon ve krem rengi bi kazak aldım fiziğim bir kızdan bile güzeldi ve ben bunu seviyodum beğenilmek güzeldi giyinip saçlarımı yaptım. Montumu ve botlarımı giyip çantamı sırtıma taktım hazırdım. hâla hastaydım kahvaltı etmeden gitmezdim aslında ama bu gün halsizlikte level atlamıştım bu yüzden sonra birşeyler atıştırabilirim diye düşündüm.

Hızlıca evden çıkıp 2-3 sokak ötedeki okuluma yürümeye başladım. Hapşırmaktan bi hal olmuştum kısa sürede burnum da akmaya başlayacaktı montumun kalın ve yünlü olmasına rağmen deli gibi titriyodum aslında okula gitmezdim ama annem ve babama katlanmaktan iyidir.

Okulun içine girince bir kaç kişinin gözleri beni bulmuştu tabi bende burnu ve yanakları kırmızı tir tir titreyen birini görsem bön bön bakardım bakışları umursamadan binaya doğru yürüyüp içeri girdim. Hay girmez olaydım tip tip bakan bi Mirza görmek en son isteyeceğim şeydi planım hızlıca yürüyüp yanından geçmekti ama koluma değen elle tüm düşüncelerim uçup gitti aklımdan. Yine ne şekilde kalbimi kıracaktı çok merak ediyorum."ne var? Ne istiyosun? Bırak kolumu."beni dinlemeyip daha fazla sıktı zaten canım acıyodu gözlerim yine dolmaya başladı."Dün yaptığın o atar neydi seni kurtardım işte teşekkür etmen gerekmez mi?""senden beni kurtarmanı istemedim kendim de hallederdim sana ihtiyacım yok"deyip kolumu çekmeye çalıştım ama öküz işte güçlüydü benden ne yapsam kurtulamadım kulağımın dibine girip"benden titreyecek kadar korkuyomusun? Bu kadar korkt–" cümlesini tamamlayamamıştı çünkü yüzüne hapşırmıştım çoğu göz bize dönmüştü hem şaşkınlıkla hem korkuyla ne yapacağımı bilemedim gözlerini kapatmış dişlerini birbirine bastırıyodu bunu kasılan çenesinden ve damarları fışkıran boğazından anlamıştım gözlerini açınca "ö-özür di-dilerim i-is-temeden o-oldu" Neden kekelemiştim kulağıma daha fazla yaklaşıp"bir daha sakın ama sakın bana atar yapma ibine yoksa kötü olur" deyip kolumu bıraktı midem bulanmaya başlamıştı sınıfa doğru yürümeye başladım neden bana karşı bu kadar sertti ki? Sırama oturup kafamı masaya gömdüm.

Zil çalınca yemekhaneye indim bizim grubun olduğu masaya oturup yine kafamı masaya gömdüm."Onur kuzum neyin var niye öyle yatıyosun?"Melis'in sesiyle kafamı kaldırıp ona baktım"rahatsızım bu gün biraz galiba üşüttüm""niye la veremedin mi bu gün"sol tarafımda konuşan piç Enes'e dönüp"hasta olmasam ben sana cevabı yapıştırırdım dua et hastayım""Allahım Onur iyiki hasta"utanmaz bir şekilde dua ediyordu bıktım bu çocuktan. Midem yine bulanmaya başlamıştı bu sefer kusacak gibiydim hızla ayağa kalktım tuvaletlere doğru ilerleyip tam içeri girecektimki önüme çıkan şey yüzünden biraz erken davranıp bıraktım kendimi midem daha fazla bu işkenceye dayanamamıştı. Daha kafamı kaldıramadan yere yığılmıştım bilincim açıktı daha bayılmamıştım çok üşüyodum bu çok fazlaydı benim için. Havalandığımı hissedince daha fazla duramayıp karanlığa gömüldüm.

Mirza
Zil çalınca kendimi direk tuvalete atmıştım şu sarı kafa aklımdan çıkmaz oldu nereye gitsem karşımdaydı güzel ve tatlı bir yapısı vardı kızları kıskandıracak güzellikte olması şaşırtıcıydı. Sarı kıvırcık saçlarıyla tatlı bir civci– yine ne saçmalıyorum ben düşüncelerden kurtulmak için yüzüme soğuk su çarptım cebimden selpak çıkarıp elimi yüzümü kuruladım peçeteyi çöpe atıp leş gibi kokan tuvaletten tam çıkacaktım ki üzerime gelen civcivle duraksadım rengi solmuştu titriyodu midesini ve ağzını tutarak buraya geliyodu tam çekilecekken üzerime kusmasıyla ufak bi şoka uğradım ama saniyeler içinde tüm sinir vücuduma yayıldı. Önce yüzüme hapşır sonra kus ne güzel ya çöp torbası gibi mi gözüküyorum oradan bakınca? Daha bir şey diyemeden önüme yığıldı çok kötü gözüküyodu hızla kucağıma alıp revire götürmeye başladım...








OKUMAK İSTEYEN OKUYUCULARIM

SIKICI VE KÖTÜ BİR BÖLÜM OLDU DEĞİLMİ? BİLİYORUM BİLİYORUM KÖTÜ BİR YAZARIM AMA ELİMDEN GELDİGİNCE DÜZELTMEYE ÇALIŞICAM SİZDEN TEK İSTEĞİM ŞU YILDIZA BASMANIZ SEVİYORUM SİZİ💚💚💚

Sweet Bunny//(BoyXboy)Where stories live. Discover now