Вие продължавате!

262 45 30
                                    

" Дядото на Соджун бил най- добрият месар в градът

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.

" Дядото на Соджун бил най- добрият месар в градът. При него винаги било най- прясното и крехко месо. Всички го харесвали в селото, понеже често подарявал на хората част от месото, което сам ловувал. Когато починал, СоДжун решил да разчисти домът на дядо си, но това, което открил го шокирало. Какво е открил внук му в къщата?"

А) Негово порно.

Б) 5кг чисто злато.

В) Снимки на голи деца.

Г) Тайна съставка за готвене на месо.

Намджун четеше въпроса и се чудеше какво подяволите е това. Веднага, когато погледна отговорите се насочи към "Тайната съставла за готвене на месо". Тъкмо щеше да го маркира, но нещо го спря. Като ли, че силно някой крещеше вътре в подсъзнанието му да не го прави.

Отново прочете въпроса и започна да размишлява, все едно бе в "Стани Богат" седнал на стола, играещ за 5к лева.

- Месар. Месарят си е и ловял сам месото. Той го е продавал и било вкусно. - мислеше си Джун - Ако бе порно, нямаше да ни дават първоначално информация, че е месар...  Но може да е правил нещо с тези меса ... Нещо извратено ... тип порно с мъртва свинскани телешка плът... Ууу, не не. - Джун разклати главата си, за да махне грозната картина образувала се в главата му. - 5 кг злато, кой ще си държи златото в дома си първо, аз бих го заровил или сейф.. , второ, аз бих се зарадвал ако намеря злато, не да се шокирам. Оставаха последните два въпроса..

Джун гледаше и двата въпроса, чудеше се, защо снимки на голи деца, търсеше логиката. Времето течеше ли, течеше.

- Последния въпрос идва най- логичен, но.. той не е готвач, той е продавал сурово месо... месо, което е крехко... Кое месо е крехко, кое е жилаво. Дъртото месо е жилаво, тоест.. младо.. деца.. това ще е логиката. Но защо голи .. защо ги е снимал... - Джун все още не искаше да маркира, но картини му се появиха в ума. Хора, които се снимат с улова си, горди от това, което са залувили. - Това ли ще е ..  заради това ли са били голи деца. Гордеел се с улова си и ги е заснемал, за да може да си ги гледа...Тц, това е извратено, но това сигурно е верният отговор...

The Game / ИгратаWhere stories live. Discover now