Тест

270 43 31
                                    

Джису излезе от стаята с три картона. Огледа и тримата след което заговори.

- Кой ще бъде пръв? Не хапя, обещавам!

Тримата младежи се огледаха помежду си, но никой нищо не каза. Намджун си помисли, да се престраши и да бъде първи, но преди да проговори, друг го изпревари.

- Нека да съм аз.

- А вашето име? - Джису попита безстрашния.

- Джънгкук. - заешката усмивка се появи на лицето на момчето, като леко кимна на двамата младежи, забили поглед в него.

- Добре, заповядай. - с ръка жената подкани момчето, но то не промъдна.

- От тук ли ще ни водите в къщата? - попита то.

- О, не! Ахаха, как ще стане това, с телепорт ли?- засмя се Джису- Първо ще пробваме серума как ви действа и ще направим няколко кратки теста и после ще ви закараме до къщата. Имаме и за трима ви по една страховита къщурка! - усмихна се момичето, отново подканвайки Кук към стаята. То преглътна тежко и влезе в стаята, последван от жената, оставяйки в коридорчето сами Джун и Юнги.

- И сега ще чакаме.. - каза Джун, сядайки на едно от столчетата около него. Юнги кимна и се настани до него на друг стол.

Намджун си извади телефона и видя, отново пропуснато обаждане от брат си и въздъхна. След което писа на Техюнг, че е преминал първи кръг и чака за теста и после ще го пращат в къщата. Техюнг веднага му отговори, но след секунда му звънна.

- Как е, страшна ли е обстановката там? - попита Те- Те.

- Ами имаше един странен тест, който не очаквах, с въпросчета. Но нали знаеш, че съм умник и се справих разбира се! - при думите си получи кикот от Юнги, но го игнорира.

- И сега какво, ще те тестват със серума ли? - последва следващият въпрос от Техюнг.

- Ммм, да. Ще видим какво ще стане. - леко притеснен отговори Джун.

- Ако можеш, ми снимай когато си вътре. Ако има нещо нелегално и неправилно, за да мога да реагирам и да идвам да те спасявам. - отвърна малкия, видимо загрижен за Джун.

- Споко, ще те държа в течение! - засмя се Джун. Тогава отвориха вратата, в която влязоха жената и Кук, но този път само Джису се бе появила. - Бро ще ти затварям, после ще се чуем пак.

The Game / ИгратаWhere stories live. Discover now