23.

641 41 7
                                    

Když mě svlékl, moje tělo trošku ztuhlo. Nemohu s ním spát, ne teď. "Yoongi.." Povzdechl jsem jeho jméno a trošku ho zatlačil do hrudi, aby na chvíli přestal. "Krásné líbáš a krásně se o mě staráš, ale nejsem ještě připraven s tebou spát.." Řekl jsem provinile a do oček se mi nahrnuli slzy. Bude se určitě zlobit. Čekal jsem na křik nebo nějaké nadávky.

Hned jak vydechl moje jméno zarazil jsem a nijak nepokračoval. "To je v pořádku, ano? Nechci na tebe vůbec spěchat, dobře?" Věnoval jsem mu jednu malou pusinku na nosík. "Chceš se třeba mazlit?" Navrhl jsem alternativní možnost a dal mu další pusinku na nos.


"Jsi to nejúžasnější stvoření, jaké znám.." Vydechl jsem, objal ho a vpil se do jeho rtů. Moje líčka byly stále červené. Tím jak jsem ho objímal, jsem ho donutil si na mě lehnout, protože moje mikina letěla bůhví kam, tak mě alespoň schoval a hřál.

"Oh ale nepřeháněj." Zamumlal jsem a snažil se trochu podepírat, abych ho nezalehl. "Nevadí ti, že jsem o dost starší?" Zeptal jsem se najednou. Třeba chce své poprvé prožít s někým mladším, hezčím... Přemýšlel jsem a smutně jsem se na něj usmál.


Otevřel jsem oči a mé rysy zdrsněli, když jsem cítil, jak se jeho pach změnil. "Co tím chceš naznačit?" Tázavě jsem se na něj podíval a převalil ho pod sebe. Musím působit dravě, aby to bylo alespoň trochu vážné, přesně jako v té kuchyni, když jsem k němu přistoupil.

"Nic...tím nechci naznačit.... Teda.. No možná jen to, že by jsi měl na někoho lepšího, mladšího, hezčího.." Působil zase jako ta nebezpečná šelma. Zadíval jsem se, ale někam do strany.. Nechci poslouchat ty věci o tom, jak je to pravda, ale že mu nic jiného nezbývá.


Jeho slova způsobily var mé krvi. Cítil jsem, jakoby mým tělem něco proudilo, něco jiného a nepoznané. Chytil jsem jeho obličej do ruky a otočil ho tak, aby se mi díval do očí. "Nemám ani tušení, kolik máš let a absolutně mi ti to nevadí, předtím, nyní i potom. Si krása sama o sobě a nikdy jsem nikoho krásnějšího neviděl a si úžasný člověk, i když občas přísný, ale to je dobře, protože pak si hodný jen na mě a já se mohu cítit výjimečně. " Cítil jsem, jak vše ve mně jiskřilo a jak by to bylo i kolem mě, ale tím jsem si nebyl tak jistý. "Takže nevidím žádný důvod hledat někoho jiného, ​​mám tebe, nic víc nechci. No pokud by si chtěl někoho jiného, ​​budu to akceptovat." Mé rysy hned na to znovu zjemnělých a jiskření jakoby se vypařilo. Párkrát jsem zamrkal a usmál se na něj.

Byl přísný a pevně si za svými slovy stal. Cítil jsem se jako kdybych dostával kázání, ale musel jsem se u toho usmívat. Jeho slova mě hodně zahřála u srdíčka. Hned potom, co skončil jsem se potutelně usmál a povalil ho pod sebe. "Ty jsi tak hodný." Políbil jsem ho na nos. "A řekni mi jediný důvod, proč bych měl chtít někoho jiného." Přešel jsem rty na jeho krček a začal vytvářet velkou červenou značku, která musím konstatovat se mi fakt povedla. Ještě jsem olízl své dílo a tvářil se nadmíru spokojeně a hrdě.


Když mě znovu svalil pod sebe, trochu jsem vypískat. "Oh no nevím, jaké jsou tvé chutě a také si nemyslím, že ti můžu dát dítě." Znovu jsem ho povalil pod sebe a zakousl se mu i na druhou klíční kost. Za dnešek je to už třetí značka, jsem na sebe hrdý. Jemně jsem ji začal olizovat, protože z ní vyteklo trošku krve. Pak jsem mu olízl krk a následně jej jemně okusoval. "Tak co pan Min 100% hetero?" Ušklíbl jsem se na něj.

Trochu jsem se lekl, když nás přetočil. "Děti můžeš získat i jinak, ale je fakt, že ty asi rodit nemůžeš." Zamumlal jsem a pohladil ho po bříšku. Nechal jsem ho dodělat svou práci. "Kdo říká, že jsem 100% hetero?" Ušklíbl jsem se a štípl ho do tvářičky.

I also have feelings..Where stories live. Discover now