Prezentarea Personajelor

238 23 17
                                    

Mara Rose - Mara este personajul principal al acestei cărți. Are 15 ani, părul şaten-blondin şi ochii de un verde albăstrui. Locuieşte în Braşov împreună cu mama, tatăl şi fratele ei, Daniel. Este o persoană destul de răbdătoare şi atentă, dar când se enervează putem să spunem că nu scapi fără măcar o înjurătură de vreun sfânt.

Vlad Munteanu - El e băiatul acela îngânfat, extrem de arogant şi popular. Are toate fetele la picioare şi normal că-şi schimbă fetele mai ceva ca tubul de gel care i se termină extrem de repede din cauza faptului că nu poate să iasă din casă (nici până la magazin) fără freza făcută. Locuieşte în Constanța împreună cu mama lui, tatăl lui şi fratele lui geamăn, Cristian. Are un păr de culoarea blond închis (mai mult şaten) şi ochii căprui.

Alexandra Stan - Una din cele mai bune prietene ale Marei. Are părul blond şi ochii albaştri deschişi. Are 15 ani, şi la fel ca şi Mara locuieşte în Braşov, la câteva blocuri distanță. În clasele primare a avut o perioadă destul de grea, nu se putea încadra deloc. Până când într-o zi, s-a întâlnit cu Mara şi Cătălina şi au devenit cele mai bune prietene.

Cristian Munteanu - Fratele geamăn al lui Vlad. La aspect cei doi se aseamănă un pic, dar deşi sunt gemeni asta nu le interzice să fie diferiţi. Cristi iubeşte gameing-ul, de aceea are şi un canal de youtube pentru jocuri, dar totuşi are unul şi pentru vlog care este un pic mai mare având în vedere suma de abonați. Are 15 ani şi locuieşte în Constanța.

Cătălina Reed - O rârâită nebună şi amuzantă. Este cea mai bună prietenă a Alexandrei şi a Marei. Are părul şaten şi ochii căprui. Împreună cu prietenele ei practică cursuri de dans (streetdance şi shuffle) şi sunt destul de bune la asta, câştigând zeci de concursuri. Are o soră mai mare Lorena. Şi normal ca şi fetele, locuieşte în Braşov.

Daniel Rose - Este fratele mai mare al Marei. Are 18 ani, între cei doi fiind o diferență de 3 ani. Părul său este şaten închis, iar ochii sunt de un verde smarald. Este extrem de prietenos şi enervant. Dar mereu îți ridică zâmbetul pe buze. Nu are nici o pasiune. Defaptt... Are o pasiune pentru iubita sa, pe care o cheamă Lorena (sora mai mare a Cătălinei)

Mira Ward - Fufa cărții. Este o fată care ştie ce e aia victorie, iar cuvuntul "pierd" nu este în vocabularul ei. Părul ei este roşcat, dar vârfurile sunt de o nuanță mai deschisă, mai exact blonde. Stă cu Vlad pentru faimă şi o doare undeva de toți iubiți ei. Locuieşte în Constanța şi are 15 ani.

Andrei Gavril - Un arogant mai ceva ca Vlad. Vrea doar să îi facă rău Marei, dar oare îi va reuşi? Părul său este blond, iar ochii sunt de un albastru, de care orice fată s-ar îndrăgosti. Dar din păcate Mara a făcut-o, iar Gami s-a jucat cu ea mai ceva ca pe degete

Lorena Reed - E soră-sa mai mare a Cătălinei, dar în acelaş timp iubita lui Daniel. Părul său este jumate şaten, jumate blond iar ochii acesteia sunt căprui. Are la fel ca şi Dani, are 18 ani şi locuieşte în Braşov.

Melisa Miller - Este o brunetă cu ochii căprui, mai rebelă de fel. Urăşte dulcegăriile şi este mai negativistă. Îşi bate joc de lumea care face rău prietenilor ei, mereu răzbunându-se. Deşi Mel pare un diavol, are o inimă mare. Face parte din grupul de prieteni al gemenilor Munteanu fiind destul de apropiată de ei.

Isabella Stone - Este cea mai bună prietenă a Melisei. Este şatenă şi are ochii căprui. Iubeşte orice animal şi este drăguță cu toți. Este genul ăla de fată foarte qt care nu are cum să intre în belele şi mereu se gândeşte la iubire. Orice fel de iubire! Iubire pentru prietena ei, pentru familia ei, pentru animăluțe, dar, şi pentru băieți.

Bianca Carter - Este o brunetă cu ochii căprui care nu a fost din todeauna personaj negativ. Locuieşte în Contstanța şi are 16 ani. Este fosta iubită a lui Cristian. Când era împreună cu acesta era cu totul altă persoană. Iubea, se distra, nu făcea rău nimănui... Dar, într-o zi a început să se împrietenească cu duşmanul ei, Mira. Şi aşa a început să se schimbe total, iar Cristi nu voia să facă asta, dar s-a despărțit de ea.

Pozele cu personajele le găsiți pe contul meu de instagram; "aiacucoarne". Follow. Merci. Pa.

Corigentă la iubirea taUnde poveștirile trăiesc. Descoperă acum