11. rész✴️

3.1K 257 9
                                    

Jungkook szemszöge :

- Hova megyünk? - kérdezte Jimin, miután beszálltunk a kocsiba. Milyen kis kíváncsi itt valaki...
- Valahova. - jelentem ki szórakozottan. Oldalra pillantva látom hogy értetlenül bámul engem, majd ezt megunva száját kezdi el rágcsálni. A száját....

Érzem hogy a nemrég keletkezett merevedés a nadrágomban megint feléled. Remélem Jimin nem veszi észre mert akkor lőttek a romantikus napunknak.
- Csak azt mond meg hogy hova megyünk, nem hinném hogy sokat kérek! - vált át óvodássá. Hihetetlen hogy ez a pasi még pár napja a síromat akarta megásni, most meg itt rinyál nekem mert nem tudja hogy hova viszem randizni.
- Te tényleg olyan vagy mint egy menstruáló nő...- mosolyodom el mondatom végére.
- Mondja ezt az aki nemrég még majdnem hisztirohamot kapott mert megitták az epres tejcijét!
- Hogy mi?! Tudod te hogy milyen rossz reggel arra kelni hogy valamilyen hülye barom este megitta az összes innivalódat?!
- Hihetelen vagy! Most komolyan te csak epres tejen élsz?! Ilyen egy világméretű cég vezérigazgatója?! Esetleg a pelusodat is a titkárnőid cserélik ki?! - emeli meg hangját mondandója végén. Bennem ekkor megy fel a pumpa.

A kocsival lehajtok az út szélére és leállítom a motort. Ráemelem dühtől csillogó íriszeim útitársaméra. Szemeiben látom hogy eléggé meg van rémülve ahoz, hogy féljen tőlem. Nagyon beindulok ettől a viselkedésétől és fejemben mocskosabbnál mocskosabb gondolatok keringenek hogy miképpen tudnám megrontani őt.
- M-miért álltál meg? - kérdezi megszeppenve. Ahj Jiminie szerintem jobb lenne ha most elfutnál...
- Tudod ha továbbra is így fogsz viselkedni meg kell hogy büntesselek. - hangomtól kirázza a hideg és tudom hogy már ő is belegondolt abba hogy milyen lenne "közelebbről" megismerni egymást.

Lassan közelebb hajolok hozzá. Forró lehelete csiklandozza arcom, de most ez érdekel legkevésbé. Arcára enyhe pir szökik és a levegőt is gyorsabban kezdi venni. Ajkaink majdnem összeérnek, agyamat ellepi a vágy mindent elsöprő ereje. És ekkor megszólal a telefonom csengőhangja...

Jimin azonnal hátrébb ugrik és fejét beveri az ablakba. Előveszem káromkodások közepette telefonom majd egy" ki a faszom vagy után"meghallgatom az életem legjobb pillanatát elrontó egyén mondanivalóját.

~dark0997 💜

𝐓𝐡𝐞 𝐔𝐧𝐭𝐨𝐮𝐜𝐡𝐚𝐛𝐥𝐞 |✅Where stories live. Discover now