...5...

217 17 0
                                    

(A/N: wowwwwww, best lang geleden dat ik een deel heb gepost..... maar goed, ik hoop dat jullie ervan kunnen genieten! Ik ga bij sommige delen voortaan een liedje toevoegen, voor mensen die het niet prettig vinden je ben niet verplicht te luisteren ;) ik probeer zo een goed mogelijk liedje bij de delen te posten die ook past met de tekst! Maar niet bij deze hahahaha.....)

Ik rende naar mijn raam en trok de gordijnen dicht. "YOONGI JIJ PERV!!!!" 'Besef gwn dat ik hier half naakt stond en dat hij stond te kijken! Het leven gunt mij echt niks de laatste tijd......' ik kleedde me snel verder en deed mijn haar.

Ik had vandaag de stomste taak ooit...... en dat was dat ik in een kostuum allemaal flyers moest uitdelen voor ons nieuwe product....

Ik werk nu al 1 jaar bij Starbucks

Oups ! Cette image n'est pas conforme à nos directives de contenu. Afin de continuer la publication, veuillez la retirer ou télécharger une autre image.

Ik werk nu al 1 jaar bij Starbucks..... en vandaag komt er een nieuwe drankje uit namelijk de vrappechoenoo. Ik pakte de flyers en liep naar mijn werk toe.

Time skip~

"Goedemiddag mevrouw, we hebben een nieuw drankje in Starbucks als u wat wilt drinken kunt u met deze flyer korting krijgen!" Ik deelde de folders uit en liep naar de volgende mensen

Ik zag dat er een paar jongens bij deen bankje stonden ongeveer mijn leeftijd zou ik zeggen. Ik besloot er heen te lopen "Goedemiddag jong- ens...... BTS?" Ze draaide ze zich om en begonnen te lachen. De enigste die niet ging lachen was Jungkook.

Taehyung keek mij vies aan "Waarom tf ben je zo verkleed? Je ziet er echt niet uit...." Hij pakte de flyers uit mijn hand en begon het te analyseren.

"Vrappechoenoo? Wtf is dat voor naam? Welke idioot is op deze naam gekomen?" Zei Taehyung en hij keek mij verbaasd aan

'Dat is dus 1 van de redenen waarom ik Sharon van Jelgerhuis deze jongens haat en Bemoeiende Tering Sukkels noem. BTS dus'

Ik keek hem geïrriteerd aan "Mag ik ze nu terug?" Zei ik terwijl ik mijn kiezen op elkaar deed. Hij lachte naar mij en gooide ze in de lucht "Ruim ze maar lekker op." Ik keek hem arrogant aan 'JIJ VIEZE VUILE TERING LELIJKE GARE UGH!!!!" Ik bukte om de papieren op te ruimen totdat iemand me omhoog trok.

"Ruim dit op, nu." Ik keek naar de persoon en zag dat het Elliot was. "Tegen wie praat je zo?" Vroeg Hoseok met opgetrokken wenkbrauwen. Ik keek naar Elliot en hij keek terug "Je bent klaar voor vandaag ga jij maar alvast terug." Ik knikte en liep terug. 'Wat nou als ze Elliot iets aandoen..... ik moet terug'

Ik liep weer naar de plek waar de jongens waren. Ik hoorde ze praten dus ik  "Luister is effe heel goed gast, zo praat je niet tegen mijn bro heb je me gehoord?" Zei Namjoon

"Wat wil je anders doen dan?" Zei Elliot. Op dit moment wist ik dat ik moest ingrijpen of anders was Elliot dood.... 

"He-" Ik stopte met lopen totdat iemand mij voor was "HALLO! DIT IS GEEN PLEK VOOR RUZIES HOOR! JULLIE KOMEN OVERAL UIT HET NIETS OPDUIKEN NET ALS OP SCHOOL!" Ze liep naar ze toe en ging voor Eliot staan met haar handen over elkaar heen.

Ik besloot er ook maar heen te lopen "Luister is effe heel goed wij zijn niet bang voor jullie." Zei ik en ik deed mijn handen ook over mekaar.

"Ooh ja? Ben je niet bang voor ons? Dat zullen we nog wel eens zien." Hoorde we iemand zeggen die aan kwam lopen 'Niet hij weer... '

Next level! Bad Boy.... {Dutch}Où les histoires vivent. Découvrez maintenant