...36...

103 9 24
                                    

Iedereen begon Romy heel hard uit te lachen "DIT IS ALLEMAAL JOU SCHULD!" Romy rende het restaurant uit! En ik rende achter haar aan "Wtf is er mis met jou!" Ze rende naar buiten en ging op de autoweg staan. "Blijf daar zet geen stap meer dichterbij. Ik ben er helemaal klaar mee om steeds in jullie schaduw te lopen." 'Het liefst wil ik de tijd nu gewoon stopzetten en terug naar de dag van mijn geboorte. Mensen kunnen overdrijven nu echt om alles.' Ik bleef staan kijken om te zien wat er gaat gebeuren.

"Ben je serieus, je gaat je leven eindigen alleen omdat we niet meer met jou omgaan?..." ze zuchte en lachte sarcastisch "Jij denkt ook echt dat alles om jou draait he, je weet niet eens wat er met mij gaande is want je vraagt nooit naar me of iets." Ik knikte "Luister kom gewoon van die weg af en het is dan gewoon het beste om geen vrienden meer te zijn." Ik draaide me om en liep naar binnen Lamies en Anous liepen naar me toe. "Wat is er gebeurt." Ik schudde 'niks' ze zuchten en we liepen weer naar binnen

Directeur Min's POV
Ik schoof de koelkast opzij en opende het luikje en liep naar beneden. Ik ging zitten en maakte het koffertje open. "100.000.000 Million euro.... ALLEMAAL VAN MIJ HAHAHAHAHA" Ik deed de koffer dicht en liep naar mijn target bord. "Wie is de volgende? Saffron of.... Ah Sharon!" Ik deed zette een kruis achter haar naam "HAHAHAHAHA"

Sharon's POV
"Vannacht vertrekken we weer naar Nederland. De bus gaat om 4 uur vertrekken dus zorg dat je half 4 al buiten staat, als je er niet bent vertrekken we zonder je!" Iedereen knikte en ieder ging weer zijn ding doen. "Nou dat word dus effe shoppen denk en dan inpakken." De meiden knikte "Zullen we naar het winkelcentrum gaan en dan naar de markt?" Vroeg Lamies "Ik vindt het helemaal geweldig."

We liepen naar buiten en wachten op een taxi om er geen te gaan. "Hey! Waar denken jullie heen te gaan zonder ons?" We draaiden ons om "Het was gewoon te verwachten dat hij je ging stalken." Zei Anous. Jin, Jungkook en Suga liepen beide ons kant op. "Voor de veiligheid gaan wij met jullie mee." Zei Suga trots "Helemaal niet we waren verplicht mee te gaan. Ik ga niet mee voor veiligheid van iemand." Zei Jin. Het zal allemaal wel.

Time skip~

"Gaan we eerst naar de Zara?" De meiden knikte, terwijl de jongens ons echt dom aanstaarden "Sport winkel it is." Lamies negeerde ons allemaal en liep al naar de Zara, Anous haalde haar schouders op en volgde. "Ik zie jullie later hé." Zei Jungkook en die trok Jin en liep weg. Ik was van plan om ook weg te gaan tot Suga me hand vast hield en me mee trok "Wij gaan andere winkels bezoeken

Half uur later

"Ik zei toch dat matching stuff cute is." Hij knikte "Wat jij wil." Ahhh ik heb een idee "Luister blijf hier ik ben zo terug." Ik liep naar een game winkel. 'Het is best stil voor een game winkel'

.... POV
Ik zag dat een meisje naar binnen liep "Good afternoon, miss." Ze keek naar me 'Sharon....' "Good afternoon, I have a question do you have Call of Duty 2 in the store?" Ik knikte "U can look on the shelfs." Ze knikte liep weg en ik belde de mannen "Ze is hier, alleen." Ze liep terug "I can't find it." "It's an old game, maybe we have it in storage come with me." Ze knikte en we liepen naar achter. Ik deed een andere deur open wat naar de nooduitgang lijdt "I can't see it" "Kijk is heel goed rond...." Ze draaide zich verbaast om "Watte.... SUGAAAA!"

Suga's POV
Ze is al 10 min weg waar blijft ze zolang. De andere kwamen naar me toe "Hey Suikerklontje hoe ging jullie sweet date." Jin gaf me een knipoog. "Sharon is al 10 min weg... Ik heb geen flauw idee waar ze heen is gegaan." Anous keek me bezorgd aan "Misschien wacht ze beneden, laten we beneden kijken." Zei Jungkook. Beneden keken we effe rond. "Auw, watch out." Een man liep tegen me aan "Ah I'm sorry."

Hij liep naar een auto met iemand die volgens mij ziek leek. Ze had een zwarte broek met witte schoenen, ik kreeg een rare gevoel in me buik. Alsof ze zo dichtbij is..... "Ik kan haar niet vinden." Schreeuwde Lamies die aan kwam rennen. De auto reed weg en ik draaide me om "Misschien is ze ergens boven."

Next level! Bad Boy.... {Dutch}Hikayelerin yaşadığı yer. Şimdi keşfedin