...10...

185 13 4
                                    

Ze stopte met zoenen en keken on geschrokken aan, somehow werd ik hier echt geïrriteerd door. "Min Hyu ik ga, ik spreek je later wel." en die vrouw verliet het kantoor. 'Dat is dus wat hij hier allemaal uitspookt huh? Hahahaha, niet te geloven dit!...'

"Sharon, ooit gehoord van kloppen?" Sharon knikte en gaf hem de telefoon "Sorry voor het verstoren, maar dit moet u even zien uw gestoorde zoon.... ik bedoel Yoongi die rende achter me aan zodat u dit niet zag. Ik snap niet waarom u zo'n iemand wou aannemen, ik bedoel hij is 3X geschorst 3X directeur. Dan gaat hij zich ook nog effe zo gedragen met die rare Saffron? Echt niet te geloven, hij miet echt straf krijgen hoor!"

Hij gaf Sharon haar telefoon terug "Mevrouw Sharon, ik los dit wel op. Hij krijgt zeker weten wel straf je mag gaan nu." Sharon stak haar tong uit en liep weg. "Dit is dus wat jij allemaal doet hé? Ben je daarom 3X geschorst? IK GEEF NIET VOOR NIETS GELD UIT OM JOU TE OPVOEDEN! *KLAP* ga je diep schamen, jij onnozel kind! IK HEB OOK HELEMAAL NIKS AAN JOU!"

Hij probeerde me nog een keer te slaan maar ik hield hem tegen "Voor haar hé? Is dat waarom je mama op straat gooide? Hahahaha, ik ben dom omdat ik op jou lijk!" *KLAP* "HOU JE GROTE MOND DICHT!"  ik lachte "Onthou een ding, ik ben niet bang voor jou, niet bang voor jou straffen en ik zal je nooit vader noemen!" ik deed de deur open en liep naar buiten "KOM HIER JIJ!" ik deed mijn capuchon op en rende naar buiten.

'Dit is allemaal jou schuld mama, je had me mee moeten nemen! Ben je blij nu? Blij wat ik ben geworden en wat er met mij gebeurt!? Hahahaha en jij Sharon wacht maar totdat ik jou eens te pakken krijg, je bent niet simpel zoals ik had verwacht...' opeens stond er iemand naast me met een paraplu over mijn hoofd heen. "Hier, het gaat zo regenen je wordt ziek."

Ik keek op en zag dat het Jin hyung was. Ik nam de paraplu en hij ging naast mij zitten "Dus, kreeg je weer net een paar klappen? Je moet ook luisteren naar de school regels en je vader, buiten school speel je je games en tijdens school gedraag je je en leer je." Ik keek hem lachend aan "Hahaha leren en gedragen!? Hahaha ach Jin, dit is wie hij wou dat ik zou zijn toch? Als hij zich maar als eerste gedroeg...."

Sharon's POV
Ik vertelde Lamies alles "ECHT WAT EEN WEIRDOOOOOO MAN TFOEEEE!" Ze sloeg haar hand op de tafel "Wie denkt hij wie hij is? Ik ship je niet meer met hem hoor, maar de opdrachten miet je nog wel met hem doen want ik pas." Ik knikte "Het enigste wat ik niet snap is, waarom zei ik 'Uw gestoorde zoon' like wat bezielde mij?" Lamies haalde haar schouder op "Tja, ik heb geen idee. Snap wel dat als je hem bij directeur ziet dat je dat blijft denken. Maar misschien is het ook zo.... wie weet?"

Ik knikte en keek uit het raam 'Nog 3 dagen en is het weer lekker weekend, kan mijn brein eindelijk is even uitrusten...'

Time skiiip~

Ik liep weer naar mijn werk toe terwijl ik met Da Girlzzz aan het bellen was en aan het plannen was voor Elliot's feestje "We kunnen een witte chocolade fondue doen?" Zei Anous "Ik ben het met Anous eens." zeiden Lamies en Rachelle "Wij ook dan, hij houdt meer van wit dan bruin anyway." Ik was het met Lisa en Romy eens. Ik was eindelijk aangekomen ik liep naar binnen en deed mijn schort om "Meiden ik moet ophangen, Doeiii!" "Laterzzz!"

"Sharon je bent net op tijd er is een nieuw persoon die bij ons gaat werken, jongend en meiden dit is Kim SeokJin." Hij boog en stelde zichzelf voor "Hoi! Aangenaam kennis te maken ik ben mister worldwide handsome Kim SeokJin!" Hij keek me aan en gaf me een knipoog.

"Ik dacht, hoef ik ze alleen op school te zien, komt hij hier werken! Nee, want dat is zo geweldig man ik miste ze namelijk zo erg!" Elliot begon te lachen "Tja, het leven is nou oneerlijk steen." "Tuurlijk moet je ons wel missen Sharon, we zijn je beste vrienden." Ik keek naar de persoon die in de deur opening stond "Ik heb alles gehoord van Suga vandaag, je weet dat je dom en verkeerd bezig bent huh?" Net dat ik op het punt was een grote comeback te maken deed Elliot zijn hand voor mijn mond en trok me mee "Wees maar gewoon still voordat je problemen gaat veroorzaken, dankje"

Next level! Bad Boy.... {Dutch}Nơi câu chuyện tồn tại. Hãy khám phá bây giờ