ΚΕΦΆΛΑΙΟ 1

1.9K 124 11
                                    

Η πόρτα άνοιξε απότομα και η Νίκη τραβήχτηκε πίσω τρομαγμένη.
Ξεφυσηξε αγανακτισμένη και έριξε μια θυμωμένη μάτια στον κατά τρία λεπτά μεγαλύτερο αδερφό της,που είχε τολμήσει να μπει με αυτό τον τρόπο στο δωμάτιο της.
Μόλις την είχε κάνει τσακωτη να κρυφό κοιτάζει έξω από το παράθυρο και δεν είχε χειρότερο από το να την έχει στο χέρι.

"Είσαι στα καλά σου παιδάκι μου; Πώς μπαίνεις έτσι μέσα;Με τρόμαξες!" του φώναξε θυμωμένη και απομακρύνθηκε από το παράθυρο.

"Σε τρόμαξα ή σε έπιασα στα πράσα;;" της είπε ο Δημήτρης με ένα πονηρό χαμόγελο και ξάπλωσε φαρδιά πλατιά στο κρεββάτι της.

"Είσαι βλάκας! Πως με έπιασες στα πράσα; Κοιτούσα τον καιρό να δω τι θα φορέσω και κατέβασε τα ξερά σου από το κρεβάτι μου." του έριξε μια μπουνιά στα πόδια και εκείνος πετάχτηκε όρθιος.

"Καλά μικρή πριγκίπισσα. Ξέρω τι κάνεις μπροστά στο παράθυρο, αλλά  για άλλο λόγο μπήκα εδώ μέσα."

"Ακούω!"

"Θέλω να με φέρεις πιο κοντά με την Άννα."
Η Νίκη έκανε μια γκριμάτσα απόγνωσης στο άκουσμα της κουβέντας του.
Τον ήξερε τον αδερφό της καλά. Όση ομορφιά και γοητεία διέθετε,που ήταν αρκετή να ρίξει και την πιο σκληρή κοπέλα, άλλο τόσο επιπόλαιος και ανώριμος ήταν.
Δεν ήταν λίγα τα κοριτσάκια που είχε παρηγορήσει η ίδια στο Λύκειο. Κάποια στιγμή είχε απελπιστεί. Είχε φτάσει στο σημείο κιόλας να τον απειλήσει ότι αν δεν το έκοβε αυτό θα μιλούσε στους γονείς τους, αυτός όμως τον χαβά του.
Υποστήριζε ότι δεν θα κέρδιζε τίποτα μιας και ο πατέρας τους θα έπαιρνε το μέρος του. Άλλωστε είχε ακούσει τις ξακουστές ιστορίες του πατέρα του με τον θείο Σωκράτη όταν ακόμη ήταν ελεύθεροι και όλο αυτό μόνο ώθηση του έδινε να κάνει τα ίδια και ίσως και χειρότερα κάποιες φορές.

"Αυτό να το ξεχάσεις. Δεν θα χαντακώσω εγώ το κοριτσάκι για να κάνεις εσύ το κομμάτι σου,ψώνιο!"

Η Άννα ήταν φίλη της και συμφοιτήτρια της τα τελευταία δύο χρόνια στην σχολή εμποροπλοιάρχων. Ευτυχώς για αυτήν ο αδερφός της είχε επιλέξει να ασχοληθεί με την αρχιτεκτονική μιας και κάποια μέρα η εταιρεία της οικογένειας θα περνούσε στα χέρια του, έτσι δεν ήταν πια υποχρεωμένη να ανέχεται τις πληγωμένες ερωμένες του!
Με την Άννα έδεσαν αμέσως. Η ίδια ένα κορίτσι ενός χωριού της Καρδίτσας,άβγαλτη και λίγο φοβισμένη στα μάτια της Νίκης,μόλις την είδε ένιωσε αμέσως την ανάγκη να την προστατέψει και κυρίως από κάτι τύπους σαν τον αδερφό της.
Ξεκίνησαν αμέσως να κάνουν παρέα και η Νίκη με την βοήθεια του πατέρα της,της παραχώρησε μια γκαρσονιέρα που είχαν στην ίδια περιοχή που μένει και η ίδια για να μπορούν να πηγαινοέρχονται μαζί στην σχολή και τα φροντιστήρια.

ΣΕ ΑΣΠΡΟΜΑΥΡΟ ΦΟΝΤΟWhere stories live. Discover now