3.BÖLÜM

1.1K 39 0
                                    

" Şeyma'dan "

Sabah kalktığımda hazırlandım bugün yine işe gidicem ama sıkıntı şu ki yarın artık o meteorun yanına da ise başlıycam nasıl yaptı bilmiyorum ama hafta içi 3 gün hafta sonuda 2. Gün de onun yanına da toplam 5 gün onunla geçicekti nasıl olacak anlamadım zaten hafta içi olan Günleri de nasıl ayarladığını anlamadım neyse banyoma girip rutin işlerimi hallettim üzerimi de giyinip aşağıya indim kızlar olmayınca ben kendim hazırladım.













" Ayşegül 'den "

Sabah kalktım ve kendimi çok enerjik hissediyorum neden bilmiyorum ama bugün çok enerjiktim. Banyoma girip rutin işlerimi hallettikten sonra odama girdim ve bugün ki giyeceklerimi düşündüm sonrada giyinip mutfağa girdim Şeyma masayı nerdeyse hazırlamıştı bir kaç eksik dışında.

" Ayşegül : günaydın aşkım naptın "

" Şeyma : günaydın ciğerim Esma uyanmadı mı ? "

" Ayşegül : bilmiyom bebeğim "

" Şeyma : hım tamam "















" Esma ' dan "

Sabah kalktım rutin işlerimi hallettim. Üzerimi değiştirdim hızla aşağıya indim neden bilmiyorum ama içimdebir his vardı neyse diyip mutfak kapısından içeri girdim kızlar konuşuyorlardı.

" Esma : evet "

Bu söylediğim 3 ' müzede güldük şeyma ' nın aklına bir şey gelmiş olmalı ki pis pis sırıtışını gördüm hatta gördük .

" Şeyma : kızlar yarından sonra ben bir yere çıkamam bu akşam hepimiz erken çıkıcaz tahmin o yüzden hastane çıkışı bara gidelim mi hatta Kore'nin en büyük kulübüne gidelim mi ? "

Dedi . demiştim bu gülüşünün altında bir şey vardı

" Esma : gidelim hem bize de değişiklik olur sence Ayşegül ? "

" Ayşegül : tamam gidelim çok güzel olur hemde bizede değişiklik olur "

" Şeyma : tamam güzel o zaman bu akşam saat 9 ' da "

İkimizde sevinçten başımızı salladık sonra hastanenin yolunu tuttuk gelince hemen hızla odama girdim İşlerimin başına geçtim.













" Ayşegül 'den "

Sabah Şeymanın söyledi şeyi esmayla onayladık ay bugün çok eğlenceli olucak neyse hemen odama girip üstüme giyindim.raporlarıma bakıp bugün ne yapacağımı düşündüm ...















" Kris 'den "

O kızla en son. Konuşmamızdan nerdeyse yarından itibaren bir hafta geçicekti yarın kız işe başlıyodu çünkü küçük kardeşim sehun gelecekti onu da çok özlemiştim bu son altı günde bizimkiler şans eseri desem yalan olur benim kaçırdığım kızın arkadaşlarının olduğunu öğrenince onlarda o kızları araştırdı ve mesleklerinde başarılı olduklarını duyunca ikside abla ve annesini onlara yönlendirdi . Bugün sabah kalktığımda kai ' nin beni elli kez Tao ' nun  ise yirmi kez arayıp on kez de mesaj attığını gördüm önemlidir diye ikisine de geri dönüş yaptım iksi de bugün akşam senin bara geçelim mi dedi bende tamam dedim. Bütün uykumda kaçınca kalktım banyo ma girip rutin işlerimi hallettim üzerimi giyinmek için kıyafet odama girdim yine siyah takım elbisemi giyip kol saatimi de taktım artık hazırdım hızla aşağıya indiğimde benim sürtük hizmetçi kahvaltıyı hazırlamış olduğunu söyledi bende ona bakmadan salona geçip kahvaltımı yaptım ve evden çıktım holdinge geçip işlerin başına geçtim tabi bu süre boyunca da Şeyma nın naptığıyla ilgili şeylerde okuyordum neredeyse aynı şeyleri yapıyordu zaten sevgiliside yoktu olamaz da zaten kimse ona bakamaz ben ne diyorum ya offf tipim değil zaten ... İş yerine gelince odama girdim ve asistanım bugün ki işlerimi söyledi şansıma ki az iş ve 3 toplantım vardı .


















Deli Mafyamm  |Kris| Tamamlandı Hikayelerin yaşadığı yer. Şimdi keşfedin