31.BÖLÜM

200 14 1
                                    

" Şeyma 'dan "

Sabah kalktığımda nedensizce odadan dışarı çıkmıştım başımın dönmesiyle bir anlık demirliklere tutundum o sırada Ayşegül beni fark edip hemen yanıma geldi iyi olup olmadığmı soru bende bir şeyler geceleyip durdum kahvaltı hazırladığını ve aşağıya gelmemizi soyleyip yanımdan ayrıldı odaya geçip krisi uyandırırdım uyku mahmuru ilk bir şey anlamasada sonrdan ne dediği mı anıldı. Bana neden soğuk davranıyosun dedi şaka gibi . Ahh hadi ama gerçekten hiç bir şey olmamış gibi mi davranmamı istiyodu kısa bir konuşmanın ardından hızla banyoya girdim ... İşleri mi halledip banyo dan çıktım konuşmasına karşılık vermediğini için sinirlendi ve banyo ya girdi ... Bütün hazırlıkları mı tamamlayıp makyaj yapmaya başladım o sırada kriste banyodan çıkmıştı hala sinirliydi sizce benim umrumda mı hayır ah birde babam var ona bunu hesabı tabi sorcam ama herşeyin bir sırası var . İkimizde hazır olup çıktığımız da Kai de bizimle aynı anda çıktı beraber aşağıya indik kahvaltı sessiz geçerken kris sehunla senayı sordu iksininde yukarıda yattığını söyleyince yani onu ima etti anlamamakta zor değil şaşırdık . Herkese afiyet diyerek masadan kalkıp gitti .

" Esma : kanka sizin aranızda bir şey mi var ? "

" Şeyma : hı ... yoo ... "

" Ayşegül : emin misin dün ikinizde pek iyi değildiniz ama ? "

Ahh tabi ya dün

" Şeyma : yok yok ... Iıııııı neyse bende çıkıyım doydum size afiyet olsun "

Sadece kafa salladılar hızla evden ayrıldım . Hastaneye geldiğimde bugün ki planı gözden geçirdim biraz yorgundum ama hiç bir sorun yoktu ...










" Esma 'dan "

" Esma : siz ne düşünüyorsunuz bunlar hakkında ? "

" Tao : valla bunların arasında baya büyük bir mesele dönmüş belli yoksa kris bu denli soğuk yapacak birisi değil "

" Kai : aynen "

" Ayşegül : Şeyma da durduk yere yapmaz "

" Esma : eeee ikisi de durduk yere ve küçük şeyleri büyütmediklerine göre gerçekten orta da büyük bir şey var baksanıza daha dün Şeymayı kucağında baygın halde içkili bir şekilde kris getirdi ki Şeyma da baya içmiş yani ağır içki korkuyorlardı "

" Ayşegül : aynen ama ikiside konuşacak gibi değiller o yüzden şimdilik bir şey demeyelim ama bu soğukluk devam ederse o zaman el atarız "

" Kai : aynen hem her çiftin arasında olabilecek şeyler hemen kötü düşünmeyelim neyse kızlar bugün kaçta çıkıcaksınız "

" Esma : valla bana belli olmaz ama normal saatim olarak bugün 9 da çıkıcam tabi son dakika doğum olmazsa "

" Ayşegül : bende aynı 9 bende de son dakika golü acil ameliyat çıkmazsa "

" Kai : hım tamam bugün o zaman birşeyler yaparız hem şunlarda yakınlaşır "

" Tao : bizi unutun çünkü uzun süredir anneme gitmiyoruz ve biliyosunuz ki bebekleri kaybettiğimizden beri annem itici içine kapandı biz bu gece annemde kalırız "

Ayşegül de kafa sallayıp onu onayladı güzel bir sohbetle geçen kahvaltımızın sonunda hızlı bir şekilde toplayıp çocukları bakıcılarına emanet edip akrabalarımıza binerek ayrıldık ... Odama gelip hızla üzerimi değiştirip bugün ki yapacaklarımı kontrol ettim 4 hastanın bu hafta içinde doğumları olacaktı 3 kız 1 erkekti diğer hastalarımın ise geneli 7 'ci ve 8 'ci aylardalardı onun dışındakiler rutin kontrollerdi ...











Deli Mafyamm  |Kris| Tamamlandı Where stories live. Discover now