Ikinci Bardak ☕

275 20 129
                                    


Chen'in yanında gördüğüm adamı daha sonra düşünmeye karar verip Lay'e yetişmek için kafeye koştum.Boş bir masaya geçmiş beni bekliyordu. Hemen ona kahvesini kendime de tekrar ıhlamurumu aldım. Bu gidişle içimde ıhlamur ağacı çıkacak! Artık yürürken fotosentez yaparım!Sonuçta fotosentez önemli!

Kahvesini ona uzattığımda elimdeki ıhlamura bakıp kaşlarını çattı.

~bu bugünkü ilk bardağın değil dimi?

~hmm.

~sonuncu da olmayacak?

~hmm Muhtemelen.

El çabukluğuyla ıhlamurumdaki limonu aldı ve düşünmeden yedi.

~ya! Napıyorsun?

~Ne napıyorsun! Limonu fazla yediğinde ne olduğunu sende biliyorsun! Neden hiç dikkat etmiyorsun kendine!?

Aslında haklıydı. Kendime hiç dikkat etmiyordum. Limonu çok severdim. Kabuğunu bile yerdim o derece. Ama ne zaman aşırıya kaçsam başım dönüyor. Olur olmadık yerlerde bayılıyorum. Genelde kendime dikkat etmediğim için de bu olayda arada sırada oluyor. Şansıma hepsinde yanımda arkadaşlarım vardı da başıma bir şey gelmedi.

~özür dilerim. Haklısın. Dikkat etmeye çalışacağım.

~Güzelim ben sen üzül diye demedim. Sen de biliyorsun. Sadece korktum. Sana bir şey olmasını istemiyorum.

~Biliyorum Lay, biliyorum.

~O zaman daha fazla surat asma da gel buraya!

Kollarını açmış böyle bakarken onu dinlemekten başka bir şey yapamazdım zaten. Yanına doğru kaydım ve kocaman sarıldık.

~of of ne yapacağım ben seninle! Başımın tatlı belası...Az kalsın unutuyordum. Sizin ders erkene alınmış. 2 dakika sonra başlayacakmış.

Böyle bir şeyi nasıl çok normal bir şeymiş gibi söylüyor anlamıyorum. Hemen tüm eşyalarımı çantamın içine attım ve dersin yapılacağı amfiye doğru koşmaya başladım.

Koridora girdiğimde, koridorun diğer ucunda amfiye doğru yürüyen bir adam gördüm. Bu sabah Chen'imin yanındaki adam değil miydi o? Ne işi var burada? Etrafta Chen'i de göremiyorum? Neyse canım bana ne? Şurada dersim başlamak üzere düşündüğüm şeye bak.Uzun koridorda koşmaya devam ederken adam beni görünce duraksadı. Şaşkınca suratıma baktı. Ne yani daha önce hiç üniversitede derse yetişmek için koşan birini  görmemiş miydi?

 Ne yani daha önce hiç üniversitede derse yetişmek için koşan birini  görmemiş miydi?

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.


Onu, orada  öylece bırakarak hızla arka kapıdan sınıfa girdim. Hocanın gelmediğini görünce rahat bir nefes alıp kapıya yaslandım biraz dinlenmek adına. Kafamı kaldırdığımda tüm sınıfın bir yere odaklandığını gördüm. Neye baktıklarını anlamak için kafamı çevirdim. Az önceki adam, hocanın durması gereken yerde duruyordu ve bana bakıyordu. Sanırım yerime geçmediğim için rahatsız olmuştu. İlk gördüğüm yer olan Kai'nin yanına geçtim. Eşyalarımı koyduktan sonra kafamı tekrar kaldırdım.Hala bana bakıyordu.

Gökyüzüm(Baekhyun) Where stories live. Discover now