click24

1.7K 161 34
                                    

İçinde bulunduğum durum aşırılık ve gerçeküstü bir olay içeriyordu. Mantığım ve kalbim ayrı ayrı fikirlere sahipti ve ben mantıklı mı davranmalıydım yoksa kalbimin sesini mi dinlemeliydim bilemiyordum. Bir yanım yani kalbim, öylesine inanmak istiyordu ki videoları izleme isteğim artıyordu.

Evet, hala videoları izlememiştim.

Youngjae ve Jimin her şeyi anlattığında, sözde sevgilim olan Jungkook'un nerede olduğunu sormuştum. Madem beni seviyordu, neden burada değildi o herif? Ayrıca sevgiliysek ne kadar ileri gitmiştik bilmek istemiştim ve duyduklarımla gözlerim yuvalarından fırlamıştı.

Jungkook sanırım beni görmeye hazır hissetmiyormuş. Çok özlemiş fakat onu hatırlayamadığımdan beni öpmek isteyip kendini tutamazsa tacize girmesinden falan korkuyormuş. Şapşalın teki olmalı.

Jimin ile çabucak samimi olmuştum çünkü bana iyi davranmıştı ancak Youngjae onları, özellikle de onu hatırlayamadığım için bana küs gibi davranıp uzak duruyordu. O da tatlı birisiydi ama bana uzak davranan Youngjae ile sempatimi kazanmak için uğraşan Jimin arasından hangisi daha iyi deseler düşünmeden Jimin derdim.

Youngjae'yi anlıyordum aslında ama böyle yapması beni üzüyor ve zorluyordu. Sürekli zihnimdeki anıları düşünmekten başım ağrıyordu ve Jimin bu kadar çok düşünmemem gerektiğini söylüyordu.

Bogum ile de buluşamamıştım ve ertesi günü iş yerinde bana sorun olmadığını söylese de gün boyunca gözü gözüme değmemişti.

Kırmıştım sanırım.

Şu an yeni mesaiden döndüğüm için uyumak istiyordum fakat pek mümkün değil gibiydi çünkü videolardan izlemek istiyordum. Jimin ile Youngjae bizde kalıyorlardı ve biz gelene dek onlar da dışarı çıkıp işlerini hallediyorlardı.

Ne yaptıklarını sormayın, bilmiyorum.

Youngjae uyuyordu ve Jimin de telefonuyla bir şeyler yapıyordu. Seokjin de Youngjae ile aynı etkinliği paylaşmak üzere odasına çekilmişti. Odama gidip videolardan ikinciyi izlemek için bilgisayarımı açtım ve o arada üzerimi değiştirdim.

İlk videoyu izlemiştim zaten, Jimin anlattıktan sonra videoyu da izlettirmişti. İnanmak istemiştim, inanacağımı biliyordum ama korkuyordum.

Videoyu oynattığımda karşımda iki farklı kişiyi gördüm ve birisinin saçı kızıldı, diğerinin ise sarıydı. Bir süre sonra onları tanıttım ve anlatmaya başladım. Videoda 'Hoseok da Jungkook ile aynı mesleği yapıyor.' demiştim ama Jungkook ne iş yapıyor bilmiyordum. Yoongi doktormuş, karnımı falan yarmış sanırım.

Cani.

Videoyu izleyip videodaki kendime gülüp videoyu kapattım ve Jimin'in yanına oturma odasına ilerledim.

Hala telefonuyla uğraşıyordu ve sanırım mesajlaşıyordu, gülümseyerek. Arkasından yavaşça ilerledim ve birden koltuğa atlayarak oturdum. Korkacağını düşündüğümde korkmak yerine bana dirsek atmıştı ve karnımı acıtmıştı.

"Hoseok ve Yoongi'nin videosunu izledim."

Telefonu bırakıp bana dönmüştü. Gözlerini açıp diyeceğim kelimeleri beklemiş, ağzımın içine bakmıştı.

"Yoongi tatlı bir herif, keşke o sevgilim olsaymış."

Jimin'in tepki verip vermeyeceğini öğrenmek için böyle bir şey söylemiştim ve ciddi bile değildim.

"Seni sikerim Taehyung. O benim sevgilim."

Ağzım yavaşça o harfini almıştı ve sonrasında da gülmüştüm. "Yakışıyorsunuz zaten, sadece şaka yapmıştım."

rainism'taekookWhere stories live. Discover now