"Sexual empowerment"

452 34 47
                                    

Sexual empowerment za žene označava vrhunac seksualne revolucije, ali ja bih rekla da je to gorki pad ženskog dostojanstva.

Želiš poseksati drugog frajera svakog vikenda? Ne, ti nisi drolja! Možeš raditi što god želiš bez ikakve osobne odgovornosti! Empowerment!

Želiš uokolo hodati razgoličena? Samo naprijed, nisi ti kriva ako te svi zato promatraju kao seksualni objekt, ONI su ti koji te seksualiziraju i objektiviziraju, nema veze što ti dupe ispada, a što su ti sise na izvolte. Ako treba, hodaj gola da pokažeš koliko si ti snažna žena!

Prevarila si muža/dečka? Ne, dušo, nisi ti kriva, krivo je DRUŠTVO koje kritizira i demonizira žene koje varaju. Zašto se MUŠKARCE nikada ne kritizira? Pa ti si snažna žena, ti možeš što god želiš. Svakome se dogodi. Ljudski rod je ionako stvoren za poligamiju!

Želiš napraviti histerektomiju? Samo naprijed, patrijarhija ionako tjera žene na to da misle da je dobro i poželjno imati djecu i da je imati menstruaciju zdravo.

Nema više dobrih muževa i dečkiju? Ne brini, to sigurno nije zato što si svoju mladost provela opijajući se i seksajući se sa svime što hoda. Men are trash, zato nema dobrih muškaraca.

Pijana si spavala sa nekim frajerom i ne sviđa ti se ta pomisao? Nisi ti kriva, dušo, on je tebe iskoristio. Uvijek možeš reći da si bila pijana i da mu nisi dala pristanak! Believe all women!

Ovo i još mnogo stvari su izlike koje feminizam danas izmišlja za žene i njihove postupke. Sa seksualnom revolucijom žene su dobile svu moguću seksualnu slobodu, ali su istovremeno lišene bilo kakvih osobnih odgovornosti. Drugim riječima, feminizam je žene pretvorio u malu djecu koja nisu sposobna odgovarati za svoje postupke. Dapače, ohrabruje ih se da krivca uvijek traže na drugom mjestu, a dežurni krivci su, naravno, muškarci.

Hookup kultura danas je jako popularna među mladima.

Poznati moto im je "ako tebe ne dira to što netko spava s drugom osobom svaki dan, onda trebaš začepiti o tome". Drugim riječima, ako tebe ne dira, ne tiče te se. Svatko za sebe.

Problem je u tome što mi ne živimo kao pusti otoci već smo dio veće cjeline, društva, koje trpi sve posljedice hirova onih koji ga sačinjavaju. Trenutno je ohrabreno hedonističko ponašanje mladih. Zadovolji svoje želje sada i ovdje i ne brini o posljedicama. Ne brini o svojem osobnom integritetu, niti o tome kako te percipiraju ostali potencijalni partneri.

A onda se ti ljudi nakon godina takvog ponašanja žele skrasiti (sada konkretno žene) i zamisli - nema kvalitetnih muškaraca. Svi muški su govna. Tako to obično bude.

Sigurno nije do toga da muškarci kojima je stalo do toga da budu sa kvalitetnom ženom nikada neće oženiti ženu koja je pojebala pola svog grada. Zašto? Zato što ona nije kvalitetna žena. Nama ženama lako je dobiti seks, mi smo te koje odlučujemo. Ona žena koja spava uokolo sa svima je laka žena.

To je činjenica, a ne nikakva uvreda.

Ona koja hoda polugola uokolo nije nikakva snažna žena jer se bori brotiv objektivizacije tijela. Ona sama sebe objektivizira. Ne kažem da se trebamo pokriti od glave do pete, ali one koje doista mare za svoje dostojanstvo neće svima dati poprsje na pladnju. To je neukusno i govori mnogo o djevojci koja to radi.

Moja poanta je da mi kao žene trebamo raditi na tome da imamo integritet. Danas se sve više potiskuje ženstvenost i žene se sve više ponašaju kao muškarci. Muškarcima je u prirodi da traže što više žena, ali uvijek na kraju ostanu s onom koja iskazuje karakteristike kvalitetne žene. To nama nije u prirodi i zato je mnogo promiskuitetnih žena depresivno i tjeskobno. Planiram pisati o tome u Dubiozama. Današnja hedonistička kultura nas uvjerava da je to okej i da promiskuitet nema veze s njihovom depresijom i mentalnim problemima.

I da, seks nije prljava stvar, ali gubi smisao i značenje ako se upražnjava s kim god i kad god. Onaj tko svaki vikend spava s drugom osobom pretvara tu osobu u seksualni objekt koji je ondje samo da zadovolji njegove potrebe. Gubi se povezanost između ljudi, a seks je samo još jedna whatever stvar koju ste radili preko vikenda. Danas je to kao da kažeš "bila sam na kavi".

"Imala sam seks s nekim frajerom u wcu kluba".

Wow, ti si tako snažna žena. Prihvaćaš svoju seksualnost. Svaka čast. Empowerment!!!

KomentarWhere stories live. Discover now