19

1.3K 174 27
                                    

През следващата седмица Джехьон рядко се задържаше вкъщи. Тейонг бе постоянно там, а не му беше приятно да го вижда с Юта. Сиченг идваше от време на време, но без резултат. Тейонг нямаше намерение дори да говори с него, всеки път заставаше зад Юта и отбягваше погледа му.

Но поне другата част от плана му вървеше прекрасно.

Джехьон се бе сближил с Дойонг. През повече време бе с него, което го накара да осъзнае, че компанията на чернокосия му е приятна. Щом бяха заедно Джехьон се държеше спокойно, отпуснато, през повечето време си говореха за обсолютно всичко, което им мине през ума.

Но все пак щеше да излъже ако кажеше, че нямаше търпение да настъпи подходящия момент. За сега Дойонг мислеше, че са само приятели, но Джехьон скоро щеше да промени това. Само трябваше да измисли подходящ подход.

Джехьон излезе от банята и веднага забеляза доведения си брат на леглото. Извъртя очи, нямаше желание за игрички, Дойонг го качаше. Бяха се разбрали да отиде у тях към осем, а сега минаваше седем.

Извади дрехи от гардероба си и ги остави на леглото точно до Юта, игнорирайки го. Това не се хареса на японеца и усмивката му бе заменена от мрачно изражение.

- Ще ходиш ли някъде? - попита той опитвайки да замаскира гнева в гласа си.

- Да. - отвърна Джехьон без желание.

Той махна хавлията от кръста си и започна да се облича. Юта мразеше да го игнорират, още повече от хира, които по принцип винаги търсят вниманието му.

Японеца се изправи и застана пред Джехьон, който тъкмо закопчаваше дънките си. Сложи ръце на гърдите му и се притисна към него. Приближи лице към врата му, прокарвайки нежно устни по кожата му. Но в следващия момент Джехьон го изблъска от себе си и продължи да се облича.

Юта го изгледа смаяно.

- Джехьон, какво ти има?

- Нямам време за игрички хьонг. - отговори той, докато обличаше блузата си.

- И какво е толкива важно, че да ме игнорираш? - Юта скръсти ръце

- Ще излизам с Дойонг.

- От кога той е по-важен от мен?

- Хьонг стига глупости. - Джехьон извъртя очи. - Нямаш ли по-важна работа? Например да се натискаш с Тейонг?

Cruel Love | BoyxboyWhere stories live. Discover now