44

1.1K 142 18
                                    

Тен паркира колата си на алеята пред дома на Юта и Джехьон. Не каза на никой, че отива там. Имайки предвид как всичко изглеждаше наред между Дойонг и Джехьон, Тен не посмя да им споменава за нищо от плана си. Не искаше да ги замесва, нито да ги тревожи. Предполагаше, че реакцията им ще е нещо подобно на тази на Джони, а не му се искаше да спори по въпроса. Вече бе решил и нямаше как да го разубедят.

Тен излезе от колата и се насочи към входната врата. Натисна звънеца продължително и зачака. Минаха няколко минути и Тен започна да губи търпение. Позвъни повторно и кръстоса ръце.

Най-накрая вратата се отвори, разкривайки Юта, който му се усмихна ехидно.

- Тен, каква приятна изненада. - японеца се отмести в страни правейки му място да влезе. - Отдавна не съм те виждал. На какво дължа това посещение?

Тен извъртя очи и пристъпи навътре.

- Можеш да спреш с фалшивата любезност, няма кой да излъжеш.

- Не знам за какво говориш. - Юта започваше да губи търпение, но запази добрия си тон.

Не му харесваше, че Тен бе дошъл. Дори и да не искаше да си признае, се чувстваше притеснен от причината за идването му. Предполагаше, че Джехьон му бе разказал какво се бе случило и може би това имаше нещо общо.

- Пред кого се преструваш!? - Тен го погледна с присвити очи.

- Престани да викаш! - каза през зъби Юта.

Тен повдигна вежда и се подсмихна.

- Какво има? Изглеждаш притеснен?

- Юта хьонг, всичко наред ли е!?

Чувайки Тейонг да се провиква, Юта затвори очи и стисна челюстта си. Тен се засмя тихо.

- Значи това било, притесняваш се защото Тейонг е тук? - Тен се обърна и тръгна надолу по коридора. - Мисля, че е крайно време да се запозная с него.

Юта бързо го настигна, но беше късно да го спре, тъй като Тен вече влизаше във всекидневната.

Тейонг седеше на едното канапе, щом чу приближаващите стъпки се усмихна и погледна към отворената врата, в очакване да види Юта, но уви. На прага стоеше някакво момче, което не бе виждал до сега.

Момчето се усмихна и тръгна към него.

- Здравей, ти сигурно си Тейонг?

Cruel Love | BoyxboyWhere stories live. Discover now