26.rész

32 2 0
                                    

Teltek a hónapok E. J. és Jan külön költöztek egy nem messze lévő kis faházba, Maszky és én összejöttünk. Megnövesztettem a hajam, és a festék is kijött már belőlé. Ma November 20.-a van, már minden készen áll a 2 nap múlva bekövetkező esküvőre. Jelenleg délelőtt 10 óra van, és a szobámban ülök és fejhallgatómban bömböl a Kansas-Carry on my Wayward son. Mögöttem az asztalnál Tim ügyködik valamin. Hirtelen valami csattanást hallok lentről. Ez enyhén nagy lehetett, ha max hangerő mellett meghallottam. Levéve a fejhallgatómat indulok meg a lépcső irányába, ahonnan már hallani lehet a fater üvöltését. Hiába nem tud veszteni, ez ilyen családi vonás lehet. Leérve a lépcsőn csak sóhajtok és elmegyek az éppen verekedő fiuk mellet a konyhába. Miután ittam egy pohár vizet elindultam vissza a szobába, a kanapén a szokásos csapat, vagyis a fater meg Ben versenyeztek. Az esetek után megbeszéltük Bennel, hogy csak barátok maradunk. Visszaérve nekiállok kirángatni Timet, hogy igenis készüljön el és menjünk el a városba, ugyanis nincs semmim az esküvőre. Nagyjából egy órán belül már az erdő szélén sétáltunk. Mikor odaértünk pár próba után meglett a ruhám.

Ezek után elmentünk fagyizni

Hoppla! Dieses Bild entspricht nicht unseren inhaltlichen Richtlinien. Um mit dem Veröffentlichen fortfahren zu können, entferne es bitte oder lade ein anderes Bild hoch.

Ezek után elmentünk fagyizni. Estig sétálgattunk meg beszélgettünk. Hétórakor Tim kapott egy hívást miszerint Slender szeretne beszélni a Proxikkal. Megindultunk haza ami egy 2 óra alatt sikerült is. Mikor beléptünk az ajtón én elindultam zuhanyozni, Tim pedig Slender irodája felé. Már hajnal felé járhatott az idõ mikor az ajtó nyikordulására keltem. Maszki lépett be az ajtón, óvatosan becsukva azt maga után. Befeküdt mellém az ágyba, pár percen belül min a ketten aludtunk. A másnapot Any-vel töltöttem, beszélgettünk mindenfélérõl. A nap folyamán Jan is felhívott, vele is beszélgettünk egy darabig. Elmesélte, hogy hogyan megy nekik kettesben, én is meséltem az itthoni helyzetrõl. Vacsora után pedig kikérdeztem Tim-et, hogy mit szeretett volna Slendy. Azt mondta, hogy az esküvõ után egy héttel lesz egy küldetésük, mert van egy gyilkos az erdõben aki "Felborítja az egyen sújt" és ezek miatt egyre több rendõr van a környéken. Ezek után csak remélni tudom, hogy nem fog semmi bezavarni holnap...

Halihó! Itt egy újabb rész, szerintetek veszélyt fog jelenteni az esküvõre a közelben portyázó rendõrcsapat? Hamarosan kiderül, addig is vigyázzatok az életetekre!

Creepypasták lettünk /Befejezett/Wo Geschichten leben. Entdecke jetzt