28.rész

19 2 0
                                    

Reggel párom mellet ébredtem, enyhén fájó fejjel. Egész nap el tudtam volna nézni gyengéden szuszogó arcát, de mégis felültem, kezemmel megtámasztva magamat. Körbenéztem a szobában és magamon, a szobában a tegnap este viselt ruhadarabjaink szétszórva, rajtam pedig csak Tim rövid ujjú, fekete legalább 3 számmal nagyobb pólója. Semmi más. Nagy nézelõdésemben szemem az órára tévedt, ami már délelõtt 11-et mutatott. Törökülésbe tornázom magamat, és fejemet támasztva próbálok visszaemlékezni a tegnap estére, sikertelenül. Magam mellé lenézve Tim egy száll alsóban alszik. Fejembe burkolódzva elkezdtem gondolkodni azon, hogy ha Any véletlenül bedobja L.J.-t mosni a pirosokhoz, akkor lesz egy fekete-rózsaszín bohóca? Nagy gondolkodásom közepette egy kezet érzek meg a derekamon, gyengéden simogatva a területet. Hátra nézve a tekintetem találkozik az ö álmoskás gesztenyebarna íriszeivel. Halvány mosollyal ül föl hozzám és karol át hátulról.

Maszky: Jó reggelt.

Rose: Neked is.

Azzal egy puszit nyomva az arcára, helyezem el nyakhajlatában fejemet. Már egy ideje igy voltunk, mikor már majdnem visszaaludtam volna, bevillant pár kép a tegnap estérõl... amiktõl egy paradicsomot megszégyenítõ árnyalatot vett fel az arcom.

Rose: T-Tim nem érdekel pontosan mit is csináltunk tegnap este, de nagyon remélem, hogy nem lettem terhes.

Mintha a gyomrom csak erre a végszóra várt volna, megindult egy rossz irányba, méghozzá felfelé. Mire az én másnapos formámból kihozható leggyorsabb sebességgel értem el épphogy csak idõben a wc -ig, mire a gyomrom csekély kis tartalma kijött. Ami csak pár szem chips, 2 üveg vodka és egy fél üveg whisky volt. Elõszõr csak azt hittem, hogy a másnaposság miatt van az egész, de azért a biztonság kedvéért úgy döntöttem, hogy elhívom Any-t egy kis vásárlásra. Rendbe tettem magam, és felhúztam egy fekete trikót egy szürke farmer rövidgatyával. Kilépve az ajtón egészen Any-ék szobájáig mentem. Kopogtam, és egy halk "gyere" után, belépve a szobába meséltem el a kómás unokanõvéremnek a helyzetet. Kiküldött a szobából egy "10 perc és kész vagyok" mondattal. 15 perc múlva már lent is volt, indulásra készen. A legközelebbi boltba beérve én elindultam a terhességi tesztek irányába, míg Any leragadt a péksütiknél. Miután megvolt amiért jöttünk visszamentem Any-hez.

Rose: Komolyan ilyen szemét kaját akarsz enni?

Any: Házas vagyok most már megtehetem.

Rose: Házas vagy, inkább fõznöd kéne.

Any: Te meg még nem vagy házas, mégis lehet terhes vagy.

Rose: Csak LEHET.

Ezzel befejezve a témát indultam el a kassza felé. Kifizetve a tesztet és Any 2 kakaós csigáját, indultunk meg hazafele. Amint hazaértünk Any letáborozta magát a kanapéra, és nekiált megenni a csigáját. Én pedig elindultam a WC felé. Egy negyed óra múlva meg is lett az eredmény. Negatív. Hála az égnek. Lerohanva a lépcsõn ugrottam Any nyakába mondván, "Negatív". Miután leesett neki, hogy mit is mondtam visszaölelt és egyût örültünk. Nem azért majd egyszer biztos szeretnék majd gyereket, de nem éppen most. Alig lettem 19 ki szeretném élvezni. Ezek után teltek a hetek és itt lett volna az ideje a "csokit zabálok és mindenkire megsértõdõk és sírok mert megjött" napoknak, ez meg is történt avval a különbséggel, hogy nem jött meg. Nem baj biztos csak késik, vagy valami hasonló.

Halihó! Gondolom akik sok hasonló nyálas könyvet olvastak, mint ez a rész, azok sejthetik mi következik. Bezony! Összemossuk L.J.-t a pirosokkal! Majd a következõ részben találkozunk, addig is vigyázzatok az életetekre.

Creepypasták lettünk /Befejezett/Where stories live. Discover now