Hoofdstuk 4

1.4K 48 11
                                    

Skip de hele reis...

Ik sta nu voor de deur van blijkbaar mijn oom. ik ken hem niet. mijn familie wilde niks meer met mij en mijn moeder te maken hebben toen mijn vader was overleden. ze gaven ons de schuld er van, en dat mijn broer weg is gelopen. maar hoe dan ook.
ik klop op de deur. de deur word open gemaakt door......Wow oog vitamine........
als ik merk dat ik te lang staar kijk ik snel weg. Ik herstel mij en steek mijn hand uit.

"ik heet chaima en ben het nichtje van 3amoe Mohammed " zeg ik hij blijft me lang aanstaren en scant mij helmaal. ik voel me een beetje ongemakkelijk worden. Ik ben totaal niet gewend dat jongens naar mij staren of überhaupt kijken. gelukkig worden we onderbroken.

"Amir weldi Wie is daar" zegt een vrouwen  stem vanuit het huis.

"een meisje die zegt dat ze papa zijn nichtje is" zegt hij terwel hij mij wantrouwend blijft aanstaren.

"ow laat haar maar binnen" zegt de stem. hij knikt en laat mij binnen. ik loop naar binnen en sta nu in de gang. ik doe mijn schoenen uit en loop dan naar de woonkamer. waar ik een vrouw en een man zie. naast hun zie ik een tweeling van ik schat mijn leeftijd. ow en die jongen die de deur open deed schat ik 18 19 jaar oud. de man staat op en loopt naar mij toe. Hij knuffelt mij stevig. ik sta er maar versteend bij door de onverwachte omhelzing. dan laat hij Mij los. de vrouw kijkt mij geïrriteerd aan.

"hoe gaat het?...... nu je moeder dood is. ik bedoel ik zou ook wel dood willen als ik een dochter als jou had" zegt ze gemeen. mijn oom kijkt haar waarschuwend aan. ik kijk naar mijn handen en probeer mijn tranen in te houden. Hoe durft ze??? ik wil tegen haar schreeuwen maar probeer mij in te houden.

"Kom maar zitten bintie" zegt.. ik denk mijn oom? ik knik en ga dan zitten op de bank ver van die vrouw vandaag.

Ik kijk even rond en zie dan 5 mensen als ik goed heb geteld. mijn oom en zijn vrouw en de drie jongens.

"morgen is je eerste schooldag op je nieuwe school. ik heb er voor gezorgd dat je bij yassin en Samir in de klas komt. is dat niet leuk?" zegt hij entausiast. Ik kijk hem glimlachend aan wat een vriendelijke man. Veel aardiger dan die vrouw.

"Ja heb er heel veel zin in" probeer ik ook entausiast te zeggen en volgensmij geloofd hij het.

"Yassin weldi wil jij haar kamer laten zien?" vraag mijn oom aan Yassin

yassin knikt en loopt dan naar boven. wauw wat een gentlemen. denk ik sarcastisch als hij mijn koffers niet mee neemt. ik loop naar de gang, pak mijn koffers en loop dan naar boven. eenmaal boven zie ik dat hij op me wacht voor een deur. ik struggle met de koffers en als hij dat ziet zucht hij even en helpt mij dan met de koffers.

"Dankje" zeg ik.
hij negeert mij en loop naar 'mijn' kamer. Oké dan niet. Denk ik. Hij zet mijn spullen op de grond en loopt dan weg zonder iets te zeggen. wauw die mag mij duidelijk niet. ik pak dan mijn koffers uit. Als alles op de goede plekken staat douche ik even snel en kleed me om in mijn comfortable kleding oftewel trainingspak😍 (aleen de kleding niet het meisje)

 Als alles op de goede plekken staat douche ik even snel en kleed me om in mijn comfortable kleding oftewel trainingspak😍 (aleen de kleding niet het meisje)

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.
𝐂𝐡𝐚𝐢𝐦𝐚'𝐬 𝐋𝐢𝐟𝐞...Where stories live. Discover now