Bölüm 5

1.1K 102 11
                                    

SHIELD'a geri döndüğümde ve Nick bana yeni bir odan olacak dediğinde birkaç saat önce çıktığım hücreye bir yatak koyup bana geri vermesini bekliyordum. Ancak beklediğimin aksine odam son derece lükstü. Sadece odamda pencere yerine 5 dakikada bir Dünya'nın farklı bir kısmını gösteren dev ekranlar vardı. Soldaki ilk kapı kendime ait simülasyonlu egzersiz odama,Soldaki ikinci kapı müzik sistemli banyoma, sağdaki ilk kapı SHIELD dosyalarına bağlı bilgisayara ve kütüphaneye, sağdaki ikinci kapı ise yatak odama açılıyordu. Ben ağzımın suyu akmış bir biçimde odaya bakarken Nick

"Nasıl? "Şaşkınlıktan açılan çenemi kapayarak

"İdare eder. "dedim ve kıkırdadım.

"Artık kaçacağını düşünüyorum ve 16.00'da judo sınıfında ol. "Yani bu lüks odanın bedeli kaçmamak mıydı? Uflayarak kendimi girişteki koltuğa attım. 'Annenin hatırı için sabret Calina, sana ihtiyaçları var. ' Belki de bu odanın keyfini çıkarmalıyım diye düşündüm. Saat 15.00'dı. Hemen banyoya girip müziği son ses açtım. Ve bir saat boyunca küvetten çıkmadım. Derim cins köpekler gibi buruş buruş olmuştu. Hemen kurulandım ve ajan kıyafetlerimi giyerek judo salonuna gittim.

"Bugünkü tekniğimiz biraz daha farklı olacak. Eğitim değil karşılık verme. Ve bunun için de en iyi rakipler sizsiniz. Birbiriniz ile karşılaşacaksınız. Gönüllü var mı? "

"Ben çıkarım. "dedim ve ayakkabılarımı çıkararak ringe çıktım.

"Ajan Barton ile karşılaşmak isteyen var mı? "dedi Silena. Kendisi bir ajan ancak judoda ustalaşmıştır. Silena'nın sorusu üzerine kimse el kaldırmadı.

"Peki, sanırım kendim seçeceğim. Ajan Smith, ringe çık. "Önümde benim yaşlarımda bir kız vardı. Ama benim dengim olamazdı. Kafamı hedefleyerek tekme attı. Ayağını tutarak döndürdüm. Ayağını kırabilirdim ama sadece yere düşürdüm. Kalktı ve bana çelme takmaya çalıştı. Hoplayarak arkasına geçtim ve omuzlarından tutarak önüme fırlattım. Silena zili çaldı.

"Nakavt! Ajan Gary sıra sende."dedi. Sıradaki 5 ajanı da aynı şekilde yendim. Kahkaha atarak

"Sıradaki kurbanım kim? "dedim.

"Benim. " Bakışlarım kapıya yöneldi. Bu ismini bilmediğim beni şoklayan adamdı. Silena

"Peki. İsmin nedir? "

"Ethan. "demek ismin bu. Sen gel şu ringe bi...

"Benim için sıkıntı değil. Hatta ilginç olabilir. "dedim yemyeşil gözlerimi üzerine dikerek. Alet kemerini çıkarıp bir kenara attı ve karşıma geçti.

"Bir rövanş maçı istiyordum zaten. İsabet oldu. "dedim gülerek. Dizimi kaldırdım ancak elleriyle engelledi. Elini tuttum.

"Biraz hızlı olmadı mı? "dedi Ethan. Kahkaha attım ve arkasına geçerek elini yukarı döndürdüm ama aynı anda takla attı. Dengesini sağlayamadan tekme attım. Tekme, yumruk, çifte tekme. Durmadan saldırıyordum. Geri çekilip saldırıyı beklemeye karar verdim. Birkaç adım geri atıyordum ki kolumdan tutup çekti. Çekerken döndüm ve karnına dirsek attım.

"Ah!! "

"Alış buna! "dedim ellerimi omuzlarıma koyup yukarı hopladım. Aldığım güçle de onu ringin dışına fırlattım.

"Beni şoklamamalıydın. "dedim. Düştüğü yerde iki büklüm olmuştu ama gülüyordu.

"Harika dövüşüyorsun. " dedi. Gülümsedim ve sinirle sıktığım yumruğumu biraz gevşettim.

Romanoff's DaughterHikayelerin yaşadığı yer. Şimdi keşfedin