Bölüm 11

723 70 17
                                    

Bölümün çabuk geleceğini söylemiştim. Acaba çok mu kısa yazıyorum?? Uzatabilirim isterseniz ama bu sefer de sizi daha çok bekletirim. Yorumlarınızda bana yardımcı olursanız sevinirim.

"Ben senin SHİELD'den çıkmadığını sanıyordum. Buraya nasıl gelebildin? "Kaşımı kaldırarak Tony'ye baktım.

"Evet, kaçtın. Sormadım say. Peki o zaman neden buraya geldin? "

"Sadece... Ben babamı merak ediyorum. Annemden dinlediklerim ya da dinlemediklerim, biliyorsun babam konusunda çok hassas, benim için yeterli değil. Bana onu anlatmanı istiyorum. " ben lafımı bitirdikten sonra Tony dik dik Ethan'a bakmaya başladı. Hafifçe öksürdüm.

"Tamam. Clint, tanıdığım en eğlenceli adamdı. Önemli olayları umursamıyormuş gibi göstererek işi eğlenceye vuruyordu. Bunun o sıralar takım için ne kadar önemli olduğunu anlayabiliyorsundur. Bunun dışında takımın önemli elemanlarından biriydi. Şuana kadar kaçırdığı bir hedef görmedim ben. 'Asla ıskalamam! 'bu onun sözüydü. Hatta belki de hayat felsefesiydi. Dünyada ya da evrende onun kadar iyi bir nişancı görmedim. Baban ok atmaya bir sirkte başlamış. Suç Sirki. Adından da belli olduğu üzere gittikleri her yeri birbirine katıyorlarmış. Ve tabii ki de SHIELD de onları kovalıyormuş. Sonunda yakalandıklarında Fury Clint'te ufak da olsa bir umut ışığı görmüş ve onu SHİELD'e almış. Sonuç olarak Clint Hawkeye'a dönüşmüş. Bir gün Fury Clint'e bir görev vermiş. Budapeşte. Oraya giderek KGB için çalışan kadın bir casusu yakalaması gerekiyormuş. Ve tahmin et o kadın kim? Evet o Natasha'ydı. Tam olarak Budapeşte'de ne oldu bilmiyorum ama ilişkileri o zamandan itibaren gelişti. Daha sonra Yenilmezler kuruldu. Birbirlerine daha da yakınlaştılar. "

"O... Yani babam, nasıl öldü? "

"Ahh!! Sorun şu ki ben bile çözemedim. Baban SHIELD için Wakanda yakınlarındaki tropik bir adaya değişik bir Vibranyum türünü araştırmak için yanında iki jetlik araştırma ekibi ile gitmişti. Ancak o adadan kimse dönmedi. Çok araştırdım ama tek bulabildiğim şey eski mitolojik hikayeler. Söylentiye göre o adada Makhai adında adrenalin artırıcı formülün belirli bir şekle büründüğü ruhlar varmış ve adalarına gelen ziyaretçileri... Her neyse dediğim gibi söylenti. "Bakışlarımı yere diktim. Başka mantıklı bir açıklama olmadığını o da biliyordu ve muhtemelen şu Makhai dediği şey söylenti değildi. En azından onun için değildi.

"Devam et. "dedim başım öne eğik bir şekilde

"Adalarına gelen ziyaretçilerin içine girerek onları birbirlerine saldırtıyorlarmış. Bu yüzden o adaya kimse gitmezmiş. Ama tabi SHIELD değişik bir vibranyum türünü bulunca... Calina, bak bu sadece bir söylenti... "

"Babamın öldüğüne inanmamı mı istiyorsun?! Bu söylenti eğer gerçekse babamın yaşıyor olma ihtimali çok daha yüksek!! "

"Calina buna bel bağlayamazsın!! Clint... Eğer hayatta değilse bu seni çok daha fazla üzer. "

"Hayır. Bu ihtimali göz ardı edemem. Babam bir Yenilmez!! O adaya beraber gittiği ezik SHIELD ajanlarından çok daha güçlü!! Eğer ruhlar söylediğin gibi insanları birbirlerine saldırtıyorlarsa babam hayatta olabilir!! " Ethan elimi tuttu.

"Calina, Bay Stark haklı. Bu kadar düşük bi ihtimalin gerçekleşmeme olasılığına karşı çok üzüleceğini sen de biliyorsun. Ve inan kimse senin bu kadar üzüldüğünü görmek istemez. Senin bu kadar üzüldüğünü görmek istemem Cal!! Lütfen. "

"Ethan, anlamıyorsun!! Hiç tanımadığın bir babaya sahip olmak nasıl bir şey biliyor musun?! "Aniden kırdığım potun farkına vardım. "Yani demek istediğim... Ben, çok özür dilerim Ethan. Ne söylediğimin farkında değildim. "

"Hayır, sorun değil. "Tony aniden babacan bir tavırla oturduğu yerde doğruldu ve

"Evet sana gelelim, programımın tanımlayamadığı delikanlı! Kimsin sen? " Ve sonraki yarım saat Tony'ye Ethan'ın kim olduğunu açıklamakla geçti. En sonunda Tony

"Bak, açık konuşacağım: sana güvenmiyorum. Anlattıklarının gerçeklik payının olması yanında bana biraz kurgu gibi geldi. "Alaycı bir tavırla gülümsedim.

"Ne yani bir Yenilmez olarak karşılaştığın o kadar problem, sürpriz ve mucizeden sonra sana şu hikaye mi tuhaf geldi? "

"Calina!! Sana değer verdiğimi biliyorsun. Seni korumaya çalışıyorum, aç gözlerini artık! "Ethan araya girdi

"Bay Stark, lütfen. Hikayemin daha doğrusu gerçeklerimin inandırıcı gelmediğini anlayabiliyorum. Ben bile hâlâ inanamıyorum yaşadıklarıma ancak gerçekçi yalanlar yerine saçma doğruları tercih ederim. "Tony büyümüş gözlerini Ethan'dan bana çevirdi kısa bir süreliğine.

"Ethan. Ethan'dı değil mi? Bak kişisel algılama ama sana güvenmem için aradan biraz zaman geçmeli. "

"Anlıyorum ve sorun değil. Beni araştıracağınızı biliyorum ve anlattıklarımdan farklı birşeyle karşılaşmayacağınızı da biliyorum bu yüzden benim için problem değil. "Arada kısa bir sessizlik olduktan sonra ben ayağa kalktım ve

"Biz artık gitmeliyiz. Ve bu ufak ziyaretimizden Nick'in haberinin olmayacağını düşünüyorum. "Tony sırıttı.

"Elbette ki olmayacak SHİELD'in her yerden fırlayıp bişeylere burunlarını sokmalarından nefret ediyorum. "

"Sana güvenebileceğimi biliyordum. Teşekkürler Tony. "

Romanoff's DaughterHikayelerin yaşadığı yer. Şimdi keşfedin