Kérdések és válaszok part two

28 2 7
                                    

Csak_egy_Queen_fan-tól két kihívást és kaptam, szóval ezt egyben meg is csinálom. Köszönöm szépen! ❤

Első:

Team klumpa vagy team autó? (Avagy team Bri vagy team Rog?)

- Team autó, i guess? A kérdést nem igazán értem, mert a klumpáról az a papucs jut eszembe. 😂 Sorry.

Kedvenc nasi?

- Gumicukor, csokis keksz, hagymás tejfölös chips, pocky, és puding. Akár órákig is tudnám sorolni.

Legidegesítőbb férfi karakter?

- Gideon az Időtlen szerelem trilógiából. Esküszöm, agyvérzést kaptam miközben olvastam ezt a könyvet, mert főszereplő ez a gyerek. Nem azt mondom, hogy nem jó könyv, mert de, tetszett, csak Gideon számomra idegesítő karakter volt.

Kedvenc mém vagy vicc?

- Nincs konkrét, nevetek, ha meglátok egy vicces képet, videót, vagy ha meghallok egy beszólást. Igazából már ott tartok, hogy bármin tudok röhögni. De azért beküldök pár képet:

 De azért beküldök pár képet:

Ops! Esta imagem não segue nossas diretrizes de conteúdo. Para continuar a publicação, tente removê-la ou carregar outra.

Ops! Esta imagem não segue nossas diretrizes de conteúdo. Para continuar a publicação, tente removê-la ou carregar outra.

Ops! Esta imagem não segue nossas diretrizes de conteúdo. Para continuar a publicação, tente removê-la ou carregar outra.

Ghoul lennél, vagy titán?

Ops! Esta imagem não segue nossas diretrizes de conteúdo. Para continuar a publicação, tente removê-la ou carregar outra.

Ghoul lennél, vagy titán?

- Huh, nem tudom. A Tokyo Ghoul-t nem láttam, szóval erről nem tudok nyilatkozni. A titán az Attack on Titan! animéből? Mert akkor inkább ghoul.

Melyik filmet/animét/sorozatot nézted meg legtöbbször?

- Nehéz kérdés. Filmeket és sorozatokat nem szoktam újranézni olyan sokszor. Ez alól kivételek a Disney mesék. Anime... talán a Kaleido star. Azt annyira imádom, mindig meghatódok rajta, új erőre kapok, és arra ösztönöz, hogy igenis küzdjek az álmomért.

Voltál már MondoCon-on? Ha igen, hogy érezted magad?

- Sajnos nem, de majd egyszer el akarok menni.

Te is abban a hitben élsz, hogy a Barátok Közt-nek valószínűleg sose lesz vége?

- Az a sorozat még mindig fut? Te jó ég. Utoljára tízévesen néztem belőle részt. Khm. Megsúgom ez volt hét éve.

Második:

Vannak plüssállataid? Ha igen, melyik a kedvenced?

- Pfuh, valahová eltettem őket, de megvannak. Egyszerűen imádom őket, hiába nem látszik, mert egyetlen plüss sincs kint. A kedvencem legalább tíz-tizenegy éve megvan, Ő Ormi, egy rózsaszín elefánt.

Kedvenc üdítő?

- Sprite

Egy emberi tulajdonság, ami durván az idegeidre megy?

- Ebből elég sok van. Ha egyet kell választanom, akkor az a sznob. Na az ilyen embereket általában magamban egy kávéskanálnyi vízben szoktam fojtogatni. És azt hogy csinálom? Nem írnám le, mert egy, néhány olvasóm lehet sokkos állapotba kerülne, kettő: nem hogy ezt a könyvet törölnék le, hanem a profilomat is, és biztos vagyok benne kijönne a rendőrség is.

Pörgős vagy nyugodt típus vagy inkább?

- Kettő keveréke lehetne? Nem? Hát jó. Az esetek többségében inkább nyugodtabb, bár a barátaim lehet másképp nyilatkoznának.

Szerinted mi a legjobb dolog a nyáriszünetben?

- Természetesen a szünet része, nem kell iskolába menni, így a stressz 90%-a elhagy egy kis időre. Több időt tudok eltölteni a barátaimmal... És még sorolhatnám órákig.

Ha lenne időutazás, a múltba mennél vagy a jövőbe?

- Természetesen a múltba. És ott is maradnék örökre.

Kedvenc karácsonyi kaja?

- Töltött káposzta!

Mi az eddigi legdurvább dolog/hatás, amit egy zene kiváltott belőled? Volt ilyen?

- Nos, talán az, hogy elkezdtem sírni. Nem azért, mert annyira szomorú lett volna, hanem azért, mert régi emlékeket hozott elő belőlem, és a francba is, hiányoztak akkor azok az idők. Még most is hiányoznak.

Aztán volt amikor egy számomra ismeretlen zene dallama azt a gondolatot juttatta eszembe, hogy a nagymamám bármikor meghalhat, mert már idős. Fogalmam se volt róla ez honnan jutott akkor eszembe, hiszen nem történt semmi vele, él is virul. De akárhányszor meghallom azt a számot, rossz érzés fog el. Ennél durvább nem jut eszembe.

Team kutya vagy team macska?

- Ahw, mindkettőt imádom! 😍 Nem tudok választani.

Egyszer majd szeretnél gyereket?

- Persze, egyszer majd biztos lesz.

Kihívottak:
Lauriicia
The_darkly_mirror
VictoriaBenner
SmiLise
lolocica02
Lexa_17
kittoka-chan47

Nos ennyi lett volna, még egyszer köszönöm szépen. Akiket kihívtam, nekik mindkét kérdéssorra kell válaszolniuk. Tudom, néha szemét vagyok, de hé, ritkán csinálok ilyeneket, időhiány miatt. Szóval élvezzétek a szeretetemet.

Viszont március 23-től, vagyis jövőhét szombattól nem leszek, egészen pontosan kilenc napot (most úgy írom ezt, mintha nagyon aktív lennék), mert elutazok Angliába. Hehe, kicsit izgulok, remélem nem fog semmi történni, és épségben hazaérek. Ha van rá igény, majd tarthatok egy kisebb élménybeszámolót.

Nem tudom mikor lesz a következő rész, de addig is legyen szép napotok, és vigyázzatok magatokra! ❤

Művészi életemOnde histórias criam vida. Descubra agora