sevişmek için neden pipim gerekli?

3.1K 368 230
                                    

Taehyung'un günlüğü

Günlük

Sinirli bir gün geçirdim. Moralim çok bozuk yazmak istemiyorum. Jungkook'tan nefret ediyorum. Bu kadar yeter. Hoşçakal by.

~~~~

Jungkook'un günlüğü

Eş olduk. Eş olduk günlük. Biz artık eşiz. Matematik ödevinde eşiz. Taehyung benim eşim olduğuna göre düğün yapmamız gerekiyor. Bunun için bir sürü araştırma yapmalıyım of, aşık olmak bazen çok yorucuymuş. Babam haklı.

Bugün öğretmenimiz onu benim eşim yaptığını söylediğinde bayılmamak için kendimi zor tuttum ama Taehyung bağırmaya başladı. Beni pek istediği söylenemez çünkü çok sinirlendi ama eminim alışacaktır. Öğretmenimize karşı gelemedi ve mutlu oldum.

İyi bir koca olup onu mutlu edeceğim. Akşamları işim olan top oynamaktan gelirken ona karamelli çikolata alacağım çünkü okulda hep karamelli çikolata yiyor. Bir şey yerken o kadar güzel ki bakmadan duramıyorum. İyi ki benim bir aşkım var çünkü kalbim çok mutlu.

Tüm bunlar yetmiyormuş gibi artık yan yana oturuyoruz. Aynı sırada inanabiliyor musun! Bugün öğle yemeğinde onun omzuna başımı koydum ve uyuyakalmış numarası yaptım. Beni itmedi. İtmedi beni ağlayacaktım sevinçten. Kokusu yan komşumuzun bebeğine benziyor ve çok güzel. Çilekli jelibondan bile güzel kokuyor. Onunla düğün yapmak istiyorum ama ona ne giydireceğimizi bilmiyorum. Gelinlik giymesinin doğru olacağından emin değilim.

Diğer bir konuya gelirsem. Anneme ağırdanın ne demek olduğunu sordum ve anlamsızca yüzüme baktı. Ağırdan almam lazım dediğimde ise güldü ve hiçbir şey anlamadım. Babam ise penisin pipim olduğunu söyledi, annem de ona kızdı. Taehyung'u sevmek için neden pipim gerekli ki bilmiyorum of.

Markete gidip sordum ve satılmıyormuş sanırım. Marketteki amca beni azarlayıp yolladı çünkü. Sürekli sinirli olan aşkımı nasıl mutlu edeceğim of.

Ona aşkım desem mutlu olabilir mi? Babam anneme aşkım deyince annem hep gülümsüyor. Belki ona aşkım dersem o da gülümser. Deneyeceğim.

Yarın aday olduğum seçimler var. Umarım aşkım kazanır ve ben de yardımcısı olup onun dediklerini yapar ve onu mutlu ederim. Taehyung seni çok seviyorum aşkım💜

Hoşçakal günlük



her bölümde ıq seviyeniz düşüyor💜

my love / taekook ✔Hikayelerin yaşadığı yer. Şimdi keşfedin