kırık kalbimi kokusuyla tamir edeceğim

2.8K 355 149
                                    

Jungkook'un günlüğü

Küçükken her şey daha kolaydı. Ona yaklaşmak, onunla konuşabilmek, onu sevmek daha kolaydı. Kalbim küçüktü ve kırıldığında da küçücük kırılıyordu sanırım bu yüzden. Ama şimdi kalbim kocaman günlük. Kalbim kocaman ve içi tamamen Taehyung ile dolu. Maalesef ki kocaman kırılıyormuş.

Hâlâ çocuk gibiyim değil mi? Yıllar geçti ama büyüyemedim ben. Belki de Taehyung'un bana olan tavırlarını çocuk aklımı kullanarak düşünmek beni daha az yaralıyor diye bu kendime oluşturduğum bir kalkan. Belki de sahiden büyüyemiyorum ben. Böyleyim işte bebek kafalıyım hâlâ ona karşı. Benim aksime ona olan sevgim hiç durmadan büyüyor.

Yıllar geçtikçe sevgimin nasıl büyüdüğünü en iyi sen biliyorsun. Çok anlattım sana, çok dinledin beni. Çok ıslattım sayfalarını, çok kuruttun yapraklarında gözyaşlarımı. Hiç şikayet etmediğin için teşekkür ederim. Beni olduğum gibi kabullenen bir sen varsın günlük.

Annemler başarısız olursam bağırıp çağırır, arkadaşlarım notlarım için benimle takılır, Taehyung ise onu sevdiğim için beni kırar.

Kırılıyorum günlük. Kırıldım hep Taehyung tarafından, ama bugün olan fazla ağır geldi. İlk kez karşısında ağladım ve bunun için çok utanıyorum. Semeler ağlamaz diye düşünürdüm, semeler de ağlarmış. Belki de seme odur bilemiyorum of. Her neyse...

Onu çok seviyorum, bunu sana kaçıncı yazışım?

Onu çok seviyorum ve bu sevgim asla bitmiyor. Beni itiyor, beni kırıyor, yaralıyor. Bana değil başkalarına gülümsüyor ama benim kalbim yine de ondan vazgeçemiyor. "Neden çocukluk aşkım olarak kalmadı ki?" diye düşünüyordum bazen. Fakat bugün ilk kez onunla ilgili bir keşkem oldu.

Keşke dedim, keşke büyüdükçe bunun bir saçmalık olduğunu düşünseydim ve bir kıza aşık olabilseydim. Kızlar peşimde bu kadar pervaneyken onun asla kıskanmaması ve beni yıllardır istememesi, yaralıyor.

Çok düşündük değişmeyi seninle değil mi günlük?

Yapmayalım böyle dedik, dolanmayalım artık peşinde. Ama olmadı değil mi? Ertesi gün geldim ve sana yine onu anlattım. Aptal diyor arkadaşlarım bana ama onlar ne bilirler ki. Hem bilmesinler zaten, Taehyung'a o gözle bakanı ve benim gibi duygular yaşayanı öldürebilme ihtimalim var. Onu en çok ben hak ediyorum yemin ederim of. En çok ben sevdim ben beeennn :(

Ama en çok da ben kırıldım...

Olsun günlük. Vazgeçmeyeceğim. Ona aldıklarımı başkalarına verse de, o başkasını sevene kadar ondan vazgeçmeyeceğim. Hep bir umudum olacak içimde. Bu ne kadar sürer bilemiyorum ama ondan başkasını da sevemiyorum.

Yarın yine okula giderken onun evinin önünde bekleyeceğim. Yine en sevdiği çikolatadan alıp ona sesleneceğim ve yine başıma bir şey fırlatacak. Hiçbir şey yokmuş gibi davranacağım çünkü geçen sabah fırlattığı tişörtünün kokusu hâlâ geçmedi.

Bu gece ona sarılıp uyuyacağım ve kırık kalbimi kokusuyla tamir edeceğim.

Beni ne kadar kırdığından, beni ne kadar iyileştirdiğinden, onu ne kadar sevdiğimden haberi bile yok. Olsun günlük. Olsun ben yine de ondan vazgeçmeyeceğim.

Tatlı rüyalar tatlı ama birazcık beni üzmüş olan taetae aşkım, tatlı rüyalar günlük.






Yazuk buna da yav

my love / taekook ✔Where stories live. Discover now