4.rész

878 55 7
                                    

Helyesírási hibákért előre is bocsi.

A szemeim kidülledtek, a pulzusom az egekbe szökött, mikor megláttam a cikkhez tartozó képeket. Akkor csak egy gondolatom volt, picsába.

Mindegyik kép tegnap készülhetett, amikor Jack cipelt engem a Meet&Greet után. A címéről nem is beszélve.

"Jachary igaz lenne?"

Remegő kezekkel nyomtam rá, majd olvasni kezdtem.

"A feltörekvő fiúbanda, a Why Don't We két énekese Zach Herron és Jack Avery titkos kapcsolatban lenne?

A két fiú közötti kapcsolatról rengeteg teória terjeng, de a srácok eddig tagadták, hogy együtt lennének.

 A limelightok, a fiúk kijelentésétől eltekintve tovább töltötték fel instagramra és egyéb social média oldalaikra a képeket az akkor még megjátszottnak tűnő kapcsolatról a fiúk ship nevével ellátott hasthegekkel.

A Jachary lett a legnépszerűbb ship a banda életében. Eddig is látszott, hogy nem egyszerű barátságról van szó, hiszen a fiatalok között mindig is látszódott, hogy működik a kémai. Ám tegnap egy névtelen felhasználó különös képeket küldött irodánknak.

A képeken tisztán kivehetőek az egészen apró gesztusok is. Jack Zach-et fenekénél tartva cipeli az autóhoz, miközben belepuszil a hajába.

Zachary lábait átkulcsolja hordozója derekán, és fejét Jack nyakhajlatába fúrja, arcán egy féloldalas mosoly és jól látszik, hogy a megszokottnál pirosabb az arca. Csak nem elpirult, vagy ha nem elpirult, akkor mitől olyan vörös a feje? Mi történhetett a backstage-ben? "

Tovább nem mertem olvasni, ezért lementem a konyhába. Még egyik gyökér se volt ébren, így nyugton el tudtam merülni a gondolataimba.

A cikk és a titokzatos üzenet között kerestem összefüggéseket.

Vajon ki küldhette? Ezernyi megválaszolatlan kérdés kavargott a fejemben, amit Jack zavart meg.

- Zach? Hahó- integett a szemem előtt.
- Tessék? - néztem rá, mikor feleszméltem.

- Mondom jó reggelt szívem. Zach, mi van veled? Valami baj van? A koncert előtt óta nagyon furcsán viselkedsz - kérdezte aggódóan.

-Semmi- válaszoltam szűkszavúan, de nem mertem a szemébe nézni, inkább a padlót szugeráltam.

-  Jó, akkor játszuk azt, hogy tízszer megkérdeztem, és te tízszer azt mondtad, hogy semmi. Akkor most mondd el mi a baj- emelte fel a fejem az államnál fogva, majd tekintetét az enyémbe fúrta. Egyszerűen a szemeitől, illetve a nézésétől megtörtem.

Elsírtam magam. Az elmúlt este feszültségei könnyek formájában távoztak. Jack szoros ölelésbe vont, átkaroltam a nyakánál, miközben ő a hátamat simogatta.

Sós könnyeim átáztatták a felsőjét, de Ő tovább csitítgatott. Az idilli pillanatot egy kávéfőző zavart meg.

Mindketten odakaptuk a tekintetünk, és szembetaláltuk magunkat egy álmos Jonah Maraisszal.

- Bocsi, nem akartalak megzavarni tite.... Zach te sírsz? - nézett rám.
- Nem- töröltem le a könnyeimet.
- Akkor csak belefejeltél a wc-be, igaz?- kétrdezte egy "ennyire hülyének nézel?" arckifejezéssel. - Zach, ugye tudod, hogy bármit elmondhatsz nekünk. Úgy tekintünk rád, kivéve Jack, mintha az öcsénk lennél. Számíthatsz ránk- küldött felém egy bíztató mosolyt.

- Igen, köszönöm- ennyi kellett, újra elsírtam magam. Nem szokásom ennyit sírni, de kikészített ez az elmúlt kevesebb, mint 24 óra.

Fiú létemre eléggé érzékeny vagyok, emiatt rengetegszer piszkáltak a suliba. Hirtelen eszembe jutott egy név.

Damon Black. A neve is mutatja, ő maga a gonoszság, meg a tömény sötétség. Mi van, ha ő írta az üzenetet és csinálta a fotókat?

Backstage /Jachary ff. / BEFEJEZETT /Where stories live. Discover now