Ahojte

26 4 0
                                    

Hlásim sa s novým nápadom, nazvyme to projektom, ktorého priebeh nemám ešte celkom domyslený a áno je to ďalšia vec, ktorú nebudem časovo stíhať ale mam náladu niečo robiť. BTW je pol druhej v noci a som chorá, takže nemôžem poriadne dýchať a tým pádom ani spať.

Preto ma napadlo (po tom čo som sa predavkovala cukrom z poľských mentoliek, ktoré mi vďaka bohu aspon na chvíľu uvoľnia hrdlo) vytvoriť túto knihu, kde by ste mi mohli odporúčať knihy, kľudne to môžu byť aj vaše vlastné knihy (ja sa na nich mrknem a rozhodnem sa či ich sem zaradím) , ktoré su súper a pritom majú stále žalostne nízke čísla čitateľov. Ja si ich prečítam a napíšem na nich nie čo ako recenziu, len s tým, že to nebudem bodovať ani žiadne podobné bludy ale jednoducho napíšem svoj názor a možno aj čo vylepšiť a tak. Alebo najlepšie bude ak napíšem obsah v krátkosti alebo no neviem niečo v tom zmysle. Nemám to presne domyslené.

Zároveň by to mohlo byť aj ako poradenstvo kde budete môcť aj vy poradiť ostatným.

P.s. Možno to bude na nič a vy mi do komentu nenapíšete žiadne knihy a ja príliš lenivý človek na to, nájsť si nejaké sáma umriem od nudy a prídem o zrak od pozerania seriálov BTW mám rozpozerané asi tri či štyri a nechce sa mi ich dopozerať lebo to znamená, že skončia --> vidíte tú dilemu?

P.s.2: pre tých, co čítajú Bezcitnú moju jedinú knihu na tomto profile : stále žijem ( čo je logické inak by som nemohla písať toto) ale môj telefón sa rozbil (sám, ja s tým nemám nič spoločné) a keďže som ho nemala ani mesiac, trochu mi potrvá kým sa dostanem k novému (moja mamka je ako múr, cez ktorý proste nie je možné prejsť) a momentálne fungujem na starom bratovom ktorý nemá na obrazovke že pavučinku ale samu prasklinu, cez ktorú takmer nie je vidieť čo je pod ňou ( dôvod, prečo je tu toľko chýb ) ale dá sa z neho volať a posielať správy. Zatiaľ, čo je taký relatívny pojem lebo pri mojej láskyplnej opatere.... No veď sa chápeme :)

Vaša Emberka

Help them !   Navždy ZastavenéWhere stories live. Discover now