3.

38 5 2
                                    

Autor: BarborkaJane
Príbeh: Môj ne-môj Shawn

Fanficia. Veľmi ich nemusím, koho by bavilo čítať nereálne hlúposti o celebritách? Táto ma však zaujala. (nie rozhodne to nemá nič dočinenia s tým, že ju píše moja milovaná sestrička).

Gabriela, alebo ju volajú aj  Gaba, je dievča, ktoré práve nastúpilo na strednú. Pamätáte si svoje pocity z toho dňa? Ja presne, nebolo to tak dávno a boli hrozné, stres a napätie, pretože nie som človek, ktorý si hneď nájde kamarátov. No Gaba je presný opak.

Takmer hneď sa skamaráti s Hannou, ktorá sa o pár minút po ich zoznámení zrazí s chlapcom, ktorý vyzerá ako Shawn Mendes, Lukášom.

Hanne sa páči a nie je jediná, totižto páči sa aj hlavnej hrdinke Gabe, ktorá dostala tajuplny list od neznámeho človeka.

Lenže čo chce Shawn/Lukáš. Hannu, alebo sa to tak aspoň zdá, kým na rande, ktoré má s Hannou a Hanna ako správna kamarátka vezme aj Gabu   ved nevieme čo za debila je ten Lukáš zač, nepozve na rande Gabu.
A už to vieme. Lukáš je typický chlap/debil.

Nie, nie. Sama viem, že veci nebývajú také aké sa na prvý pohľad zdajú. Aké v skutočnosti sú sa dozviete už v samotnej knihe.

Tak šup šup. Čítajte a hviezdickujte, aby sme neboli hlúpy národ (ako keby z wattpade niekto zmudrel. :) )

Máte nápady na ďalšie nedocenené knihy?

Stále čakám, a rozhodne sa budem tešiť ak mi nejaké odporučite, pretože nájsť niečo čo stojí za to je zdá sa ťažšie než som si myslela.

Emberka :)

Kamu telah mencapai bab terakhir yang dipublikasikan.

⏰ Terakhir diperbarui: May 07, 2019 ⏰

Tambahkan cerita ini ke Perpustakaan untuk mendapatkan notifikasi saat ada bab baru!

Help them !   Navždy ZastavenéTempat cerita menjadi hidup. Temukan sekarang