1.

46 6 1
                                    

Kniha : Zachráň ma
Autor : -anelie-

Tak máme tu prvú knihu so slušným potenciálom. (Prečítala som ich viac ako desať, kým som našla niečo, co stojí za zmienku, keď si predstavím, že som ten čas mohla využiť na korekciu novej časti bezcitnej, ktorú chcem zverejniť nasledujúci týždeň, tak dúfam, že ten čas nebol zabitý.)

Takže šup, šup, choďte čítať a hviezdičkovať a podporte túto autorku. Potom, by som bola rada, ak by ste sa vrátili späť a pod túto kapitolu napísali váš osobný názor, predsa len viac ľudí, viac chutí. Alebo poraďte aké treba úpravy a tak...

Kniha má zatiaľ iba dve časti, takže prečítanie nezaberie priveľa času :) - dúfam, že bude pokračovanie a teda že budú vychádzať ďalšie kapitoly... a teraz ku knihe.

-Určite by pomohlo pridať popisok, lebo ten si veľa ľudí pozrie pred prečítaním. A mne zvyčajne ak chýba popis, tak zvyčajne ani nezačnem čítať.

-V tej časti, keď sa zobudila v Teovej posteli to bolo také ploché, nereálne, ja neviem, ide jej ukázať kupelňu (nechcela ísť do kuchyne pre vodu ???) a potom sa rovno zobudí v jeho posteli a vezme to tak kľudne, akoby sa práve nevyspala s chalanom, ktorý sa jej páčil, alebo to na ňu vrhá taký tieň, že aha, to je ale štetka. Teraz nemyslím, že tam máš nutne dávať opis ako to prebiehalo ale skús tam doplniť jej pocity...

- Určite nápiš v akom veku je hlavná hrdinka, lebo to som si nevedela predstaviť
- Potom v akom vzťahu je ku Adamovi, kamaráti? to by si mohla vysvetliť

+ Tie pocity keď sa jej rodičia hádajú, úplne akoby som seba videla, keď to robia moji. To si súper vystihla.

+ ďalšia vec, čo stojí za zmienku je originalita, lebo to bolo súper, žiadne okaté otrepané klišé a chápem, že prvé časti su rozbiehacie. Ale dievča keď to rozbehneš ( čo dúfam. že nesklameš ) tak TO BUDE PECKA!

+ v jednej časti, keď vymenovavala výhody, čo by mala keby chodila s Adamom mi prišla ako mrcha skoro až zlatokopka alebo by som podľa toho usúdila, že ma menej rokov (štrnásť, pätnásť) a nemá zoradené ešte hodnoty ale okj bolo to také autentické zmýšľanie pubertiačky, ktorá má rodinné problémy.

P.s. Neber to ako kritiku, su to len také maličké detaily na vyšperkovanie, ktoré posunú kvalitu knihy o level vyššie...

P.s.2 možno to máš nejako premyslené alebo ako ja píšeš spontánne čo ti napadne ale chcela by som vedieť, ako to máš vymyslené ďalej.

P.s.3 Alebo možno ani nie a nechám sa prekvapiť, čo vymyslíš ďalej, aby som si nepokazila čítanie. Dilema :)

Každopádne určite píš ďalej a nenechaj sa odradiť.

Ale ako som napísala, kniha ma určite obrovský potenciál, kiež by bolo takých viac.

Tak, prvá kniha v tomto projekte... Máte návrhy na ďalšie knihy, ktoré si zaslúžia väčšiu pozornosť ako majú teraz ?

A čo vravíte na knihu zachráň ma vy?

Kniha je zatiaľ dočasne stiahnutá z wattpadu.

M_Džej

Help them !   Navždy ZastavenéWhere stories live. Discover now