Epilogs - Vēstule

219 26 7
                                    

Tā nu mēs visi kopā sapulcējāmies ārā pie ugunskura. Šodien palika pieci gadi kā mēs pazinām Greisu. Tik ļoti vēl jo projām grauž tas kad viņas vairāk nav . Nav tās mīlīgās sejiņas , to skaisto actiņu , lipīgo smieklu, laimes pilnā smaida un vienkārši viņas klātbūtnes. Tik strauji viņa izgaisa no mūsu dzīvē. Viņa mums visiem bija svarīga. Tāpēc viņai pa godu mēs visi bijā šeit sapulcējušies lai kopīgi izlasītu viņas atstāto vēstuli mums. Bija pagājuši jau trīs mēneši kā viņas vairs nebija uz šīs pasaules, bet tik vakar mēs atradām šo vēstuli kura bija adresēta mums. Mani tik neliek mierā jautājums, vai viņa zināja kad aizies ? Ja jau paspēja atstāt vēstuli.
Pēkšņi mani kāds piebakstīja pie pleca.
- Tae , tu vēlies nolasīt vēstuli ?- Jungkooks uzmanīgi man jautāja, un pastiepa uz priekšu neataisīto aploksni. Es  vienkārši bez emocijām lūkojos uz viņas . Ja es paņemšu to rokas , es zinu kad neizturētu , es sabruktu . Es ar asarām acīs ielūkojos Jungkooka acīs un noraidošu pamāju ar galvu . Zēns klusām nopūtās un pasniedza to RapMonsteram.
Zēns piecēlās kājās un piegāja priekšā. Viņš uzmanīgi to atvēra un pēkšņi ieslēdza
fonā mūsu dziesmu , " The trust untold " , piebilstams kas tie bija pirmie vārdi ko viņa rakstīja, lai fona skan šī dziesma. Viņš  gari nopūzdamās sāka lasīt .
- Sveiki visi mani mīļie. Neskumstiet par mani , ja jūs lasiet šo , tad ziniet kad manis vairs nav . Tā nav jūsu vaina, ja man bija lemts tomēr aiziet, es aizgāju. Tāpēc lūdzu nebēdājiet. Piedodiet kad man nācās aiziet neatvadoties no jums , un galvenais nepaskaidrojot visu . Es vēlos lai jūs zinat kad viss kas notika šo gadu laikā bija priekš manis zelta laiki. Jūs manu dzīvi padarījāt perfekti, jūs man visi bija mīļi un tūvi. Es viemēr atcerēšos jūs tik ar labajām īpašībām.
Nekad neaizmirsīšu visideālāko pāri uz šīs zemes, Sugu un Melāniju. Jūs abi man viemēr bijāt kā otri vecāki , Suga kā tēvs mani viemēr aizsargāja un Melānija kā māte par mani viemēr uztraucās un skatījas kā mazu zīdaini. Esmu jums abiem par to pateicīga. Melānij, tu man biji viss labākā draudzene no meitenēm , man ar tevi ir tik daudz burvīgu un neaizmirstamu atmiņu. Suga, es viemēr atcerēšos kā tu mēģinājumos ākstījies. Visiem skrēji un lēji ūdeni virsū. Kā viemēr bužināji manus matus, kamēr es to neredzēju . Es vēlu jums abiem visu to labāko līdz jūsu mūža galam. Attā Melānij un Suga.
J-hope, tu viemēr man atmiņā paliksi kā vislabākais dejotājs un cilvēks kuram nenormāli garšo saldumi . Ha, pat šo pašlaik rakstot es nevaru beigt smieties atceroties kā tu čiepi pa naktīm saldumus no pārējo somām . Jā , to es zināju visu šo laiku, bet turēju pie sevis noslēpumā. Es vēlos lai tu viemēr paliec tas pozitīvais zēns ko pazinu visus šos gadus. Attā J-hope.
Jin , ahh , mūsu lielais , klusais Jins. Tu viemēr biji tik kluss un reti kad ko pasacīji , tu viemēr esi bijis visiem aizmugurē un tas mani viemēr abēdināja. Es redzu kad tu spēj vairāk kā pats spēj iedomāties un pārējie redz. Es ticu tev Jin, es ticu kad tu nepadosies un tieksies augstāk kā tagad esi . Kad tu būsi laimīgs no sirds un nebēdāsi . Attā Jin.
RapMonster, tu viemēr esi bijis grupas galva , un tas ir tavās asinīs. Tu visiem esi kā tēvs , viemēr uztraucies, kaut nekad to neizrādīji. Tu viemēr sēdēji līdz pēdējam lai viss būtu kārtībā ar puišiem. Esmu lepna par tevi RapMonster. Es viemēr atcerēšos kā ar tevi gāju  pirkt pusdienas puišiem, un pat pāris reizes speciāli pārsālījām ēdienu lai mums būtu jautri. Kā vienu reizi nākot no kafeinīcas es paklupu ar visu ēdienu un izmetu to pa zemi. Ak vai kur tie laiki . Es ceru kad tu viemēr paliksi tik stiprs kā esi bijis visu šo laiku . Attā Rapmonster.
Mans lielais brālis Jimin , ne asins , bet viemēr sirds. Attceries kā mēs bieži vien naktīs saskrējāmies parkā ? Kā mēs stundām nostaigājām runājot par dziļam un ne tik dziļām lietām ? Man viss vairāk pietrūks tā tava plašā , mīlestības pilnā smaida. Tavu lielā brāļā apskāvienu un vienkārši tevis. Jimin, es tavu noslēpumu glabāšu līdz pat beigām , piedod kad nespēju tev vairāk palīdzēt.  Jimin, smaidi tik lūdzu, es nevēlos lai tu bēdā par manīm . Tu teici kad izpildīsi manu vienu manu vēlēšanos , tad nu tā, es vēlos lai tu nebēdā, smaidi, jo es vēlos redzēt tavu smaidu ne asaras . Es vēlos lai tu esi laimīgs , lai veido ģimeni un smaidi viemēr.  Attā Jimin.
Čau Jungkook , starp mums ir ļoti intresants stāsts. Pateicoties tev , es iepazinu šos burvīgos zēnus un Melāniju . Pateicoties tev šie bija mani burvīgākie gadi mana mūžā. Mūsu starpā ir bijis daudz drāmu un labu brīžu . Es tevi atcerēšos viemēr kā puisi kas mīl ļoti ēdienu . Tu tak varētu veselu tonu apēst ar tiem gumījas lācīšiem, un tev gana nebūtu . Ha , atceros to reizi kā mēs centāmies pagatavot kūku Jiminam uz dzimšanas dienu , bet tā vietā gandrīz nodedziņājām tavu virtuvi. Kā mēs visi atpūtāmies Parīzē , brivdienas pie ezera , viss tas sākums līdz pat pēdejai dienai . Tu , Jungkook , biji mana pirmā mīlestība , kaut vai starp mums vairs nekā nebija jau gadus, tu viemēr biji kur man sirsniņā , kā nekā , pirmā mīlestība paliek pirmā mīlestība. Es ceru kad tu būsu laimīgs Jungkook , nē , tev jābūt laimīgam , es tev to pavēlu , savādāk rādīšos tev murgos čalīt .. haha.. Bet lai vai kā , attā Jungkook.
Un viss beidzot Tae. Piedod , lūdzu piedod man kad tev bija tik ilgi jāgaida lai beidzot tu iegūtu manu sirdi . Es tevi tik tiešām ļoti mīlu , līdz pat laikam kad mana sirds vairs nepukstēs , es mīlēšu tevi neprātīgi . Tae , tu viemēr man atmiņā paliksi kā mans labākais draugs un mīlošais puisi. Visas tās atmiņas, tas grauž , zinot kad vairs nebūs mums kopīgu tādu . Es neprātīgi ilgošos pēc tava smaida , pēc tavām maigajām lūpām . Pēc tavām dzirdrajām acīm, mīksto matu , lielo silto apskāvienu un galvenais pēc tavas balss. Tā man viemēr bija zāles pret visām kaitēm . Tu biji manas zāles pret sāpēm un ciešanām . Tu viemēr biji mani izvilcis no visām bedrēm , tu redzēji man cauri . Esmu laimīga kad man bija dots laiks būt ar tevi , būtu vēlējusies pavādīt laiku ar tevu līdz beigām , bet nesanāca , mani ātrāk vēlējās prom . Manu mīļo lāčuk, lūdzu nebēdā par mani , es nevēlos redzēt tavas asaras , just tavas sāpes , es vēlos lai tu smaidi, lai esi laimīgs . Esi godīgs pret pārējiem puišiem , esi ar viņiem . Mans lūgums tev ir, beidz sērot par mani un celies kājās un sāc dzīvot. Atrodi sev īsto meiteni  un veido ar viņu ģimeni . Esi laimīgs lūdzu, apsoli kad negremdēsies par mani atmiņas , labi ? Atceries kad es viemēr mīlēšu tevi Tae , tu viemēr būsi mans mazais mīlīgais Lāčuks , kuru pat pērkons naktī nespēj pamodināt. Attā Tae.
Paldies jums par visu draugi , esiet laimīgi visi. Baudiet dzīvi, veidojiet ģimenes un galvenais neatstājiet viens otru . Bučas jums visiem . Viemēr esmu , un mīlēšu jūs .. Attā .- Rapmonsters raudot beidza lasīt vēstuli un pienāca apskaut mani .
- Man ir tik ļoti žēl tevis , es tev palīdzēšu tikt visam šim pāri,- zēns atlaižot mani , sacīja . Es raudot viņam pakratīju ar galvu.  Pārlaižot skatienu pāri pārējiem , sapratu kad visi raud . Mums visiem pietrūkst viņas , un kā vēl . Kopš šī brīža viņa bija no mums atvadījudies tik tiešām . Viņš vairs nav mūsu dzīves. Viss tagad būs savādāk . Bet es apsolu viņai , es pildīšu viņas lūgumu . Lai cik grūti būtu , es to darīšu . Kā nekā , viņa ir tā meitene kuru esmu mīlējis , mīlu un mīlēšu viemēr . Viņa ir mana , līdz beigām .

 Viņa ir mana , līdz beigām

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.
Viņa Ir Mana ♡ | ✔️Where stories live. Discover now