Kapittel 4

503 14 4
                                    

Jungkook stirret på den høye gutten som sto foran han, skjorteløs.
Taehyung var snudd bort fra Jungkook, som ga den yngre god utsikt over ryggmusklene hans.
"Ja, så bare la meg skifte-" Taehyung stoppet og snudde seg rundt, og merket at Jungkook sjekket han ut.

Jungkook rødmet og så bort da Taehyung gikk mot han. "Liker du hva du ser?" Stemmen hans var ekstremt dyp, som Jungkook elsket. Tae sto foran Jungkook, lent inn mot øret hans. "Stol på meg, hvis du liker det, vil du elske det andre jeg har."

Jungkook samlet litt mot. "Og hva skulle det være?" Spurte han, og snudde slik at hans og Taehyungs fjes bare var noen få centimeter unna. "Det må du finne ut" Taehyung flirte før han bet leppen sin.

"Er dere- æsj" Yoongi dukket opp i døra med et forferdet fjes, og fikk de to andre guttene til å hoppe fra hverandre. "Tae, jobb med magemusklene dine, det er jo ingenting der" Lo Yoongi.

"Hoseok satt nesten fyr på seg selv. Dere burde kanskje komme ut snart hvis dere ikke vil ha en svidd Hobi til middag" sa han med seriøs stemme, før han gikk igjen.

Taehyung tok på seg skjorten sin, holdt Jungkooks hand og ledet han ut av rommet, inn i stua og ut av hytta. Begge dro til siden av hytta, hvor det var et lite bål og noen stoler satt up rundt. Jimin satt med et pledd rundt seg. Yoongi satt ved siden av, selvfølgelig.

Hoseok prøvde (og feilet) å grille en marshmallow, og Namjoon og Jin satt ved siden av hverandre og koset. Jungkook og Taehyung satt seg ved siden av den nå triste Hoseok.

"Hvorfor ville du at vi skulle komme ut?" Spurte Jimin Hoseok, som nå furtet over enda en brent marshmallow. "Jeg vil ha en ordentlig runde av Nødt eller Sannhet" Hoseok smilte, fjeset lyste opp av flammen. Alle virket spente, unntatt Jin. "Men dere suger, alt er jo om homo-ting" stønnet Jin. Alle lo da Namjoon dyttet Jin, som fikk han til å falle bak med et "oof".

"Ok greit, fuck deg, vi gjør det" han flirte, satt seg opp og lente seg mot Namjoon igjen. "Hvem starter?" Spurte Yoongi, til og med han virket interessert i leken. "Jeg." smilte Taehyung. "Jin.." startet han, Jin sperret opp øynene av angst. "Du er nødt til å la meg klippe håret ditt." Jin's øyne praktisk talt bulte ut av hodet hans.

"Okay, ikke faen. Vi trenger ihvertfall én mulighet til å slippe" han hørtes seriøs ut. Taehyung stønnet men var enig. "Greit, alle kan få slippe én gang, bare én gang." Jin sukket av lettelse.

"Ok. Yoongi, du er nødt til å sitte på fanget til Hoseok for 3 runder." Flirte han. Yoongi gryntet og gikk mot Hoseok. "Og du sier vi er kjedelige?" Han satt på Hoseoks lår. Jimin furtet, uten å egentlig se på noen av guttene. Jungkook lo, men han fulgte ikke med. Han var for opptatt med å tenke på hva som hadde skjedd på soverommet tidligere.

Flørtet Taehyung med meg? Absolutt ikke. Hva er det jeg tenker på? Ugh, jeg blir gal.
Han rynket øyenbrynene av hans egne tanker. Han tullet sikkert bare med meg. Han bestemte da han så opp for å se at Hoseok var nødt til å rope så høyt han kunne. Han gjorde det, som fikk de andre til å holde for ørene mens de lo.

"Kan du holde kjeft? Hva om det er en morder her?" Yoongi slo Hoseok i bakhodet før han pekte mot skogen. "Jeg har hørt mange spøkelseshistorier om denne skogen. Det var et kjærestepar som ble myrdet ved en innsjø der nede." Fortsatte han, og svelget etterpå.

Jimin hylte før han trakk pleddet over hodet. "Hyung, ikke skrem meg" han furtet igjen. Yoongi smilte og unnskyldte seg.

"Ja, jeg hørte om det jeg også" sukket Namjoon, og stirret inn i flammene. Det var noen sekunder stillhet før Yoongi braste ut i latter.

"Dere trodde virkelig på det? Jævla idioter" flirte han, som fikk alle unntatt Namjoon til å stønne.

"Jeg visste du tullet, du klarer ikke å lure meg" Lo Namjoon sammen med Yoongi.

Jungkook så rundt i sirkelen med gutter, og merket hvordan alle var glade og fornøyde. Han smilte, og var glad for at de var vennene hans. Han snudde seg til Tae, som allerede stirret på ham. Jungkook kjente kinnene hans varme opp da han så inn i Taehyungs øyne.

"Skjerp deg" ropte Yoongi, guttene så på han. "Jimin snakker til deg Kook, og siden det har gått tre runder kan jeg komme meg bort fra denne idioten" Yoongi sukket av glede før han reiste seg og satt seg ved Jimin igjen. "Oh uh, hva er det Jimin?" Spurte Jungkook nervøst. Jimin smilte ondskapsfullt til han.

"Du er nødt til å leke 'Seven minutes in heaven' med Taehyung" Jungkooks munn åpnet seg vidåpen da Jimin stirret ondskapsfullt mot han. Taehyung flirte, reiste seg og ventet på Jungkook.

"Jeg, uh.." Jungkook kjente munnen hans ble tørr. "Kom igjen" lo Taehyung og dro han opp. "Gjør det i skapet på badet, ikke bli gravid" Lo Jimin da Jungkook hostet og fulgte Taehyung inn i huset.

De gikk inn i skapet, og begge satt seg ned før Taehyung lukket døra, det ble helt mørkt.

Plutselig kjente Jungkook en varme over ham, han lurte på om det var Tae. "Hvis jeg gjør dette vet jeg at jeg vil angre, men jeg må." Jungkook lurte på hva han mente, før han følte et par lepper komme i kontakt med nakken hans. Han kjente Taehyung sitte på ham. Er dette enda en nødt? Lurte Jungkook.

"Aah" stønnet Jungkook, han elsket oppmerksomheten nakken hans fikk. Jeg drømmer, jeg må drømme.

Brått forlot varmen Jungkooks nakke, han furtet litt, men gispet fort da han kjente den varme pusten på leppene hans. Han kunne kjenne at Taehyung bare var få centimeter unna hans lepper. Jungkook svelget da det var et sekunds stillhet, før han hørte Taehyung sukke og reise seg opp.

"Jeg kan ikke gjøre dette." Mumlet Taehyung, men Jungkook hørte det fortsatt. "Glem at dette skjedde, okay?" Sa Taehyung høyere før han åpnet klesskaps-døra og gikk ut. Han etterlot en ekstremt hard og forvirret Jungkook.

Hva i helvete skjedde nå nettopp?

--

Nødt eller sannhet endte fort etter det, siden alle ble enige at det begynte å bli sent. Taehyung satt ovenfor Jungkook ved bålet, som gjorde han enda mer forvirret. Alle guttene hadde gått til rommene sine for å sove, unntatt Taehyung, som forble i stuen.

Jungkook lå i senga, og tenkte på kveldens hendelser. Fingrene hans gikk over der Taehyungs lepper hadde vært bare noen få timer siden. Hvorfor gjorde han det? Jungkook klarte ikke slutte å tenke på det. Taehyung begynte å være ekstremt fjern da han forlot klesskapet, noe som var veldig ulikt han.

Jungkook lurte på det han sa, "jeg kan ikke gjøre dette." Han liker meg vel ikke tilbake da. Jungkook furtet, og følte tårer fylle øynene hans. Han gjemte fjeset sitt med teppet så snart han hørte skritt utenfor døra. Døra åpnet seg, etterfulgt av et langt sukk som tilhørte Taehyung.

Skrittene gikk til midten av rommet, Taehyung la seg ned med et dunk. "Natta, Ko.." startet han, raskt etter hørte Jungkook snorking.

Er han full? Og hvorfor sover han ikke i senga med meg? Jungkooks hjerne begynte å surre med idéer og tanker om hvorfor Taehyung oppførte seg slik.
Det var bare én mulighet;

Taehyung liker meg ikke, og vil aldri gjøre det heller.
--

A/N:
Hei folkza!
Unnskyld for at jeg ikke oppdaterte på sånn... 2 måneder. Jeg var bare veldig umotivert ahah, det er vanskeligere å oversette enn det ser ut som >:c
Neida, Joda.

Uansett, takk for at du leste dette kapittelet!

(Jeg har ikke lest igjennom veldig grundige, så sorry hvis det er noen skrivefeil!)
💜💜💜

dare || taekookWhere stories live. Discover now