Kapittel 5

653 15 7
                                    

Jungkook våknet ekstremt tidlig den neste morgenen. Han gryntet av irritasjon når han sjekket telefonen, klokka var halv åtte. Han sto opp, og kjente seg sulten ettersom han hadde hoppet over middagen i går. Før Jungkook gikk ut av rommet, så han en sovende Taehyung ligge fredfull på gulvet. Minnene av går natt kom tilbake, og fikk gutten til å rynke pannen.

Han gikk til kjøkkenet, og tok en banan, da følte seg for lat til å lage noe annet. Han så ut vinduet, mot skogen, og tenkte på hva Yoongi hadde fortalt kvelden før.

Hva om det faktisk er en morder der ute? Han ristet bort tankene, og spiste opp bananen sin. Da han kom tilbake til rommet, var ikke Taehyung på gulvet lengre, bare et rufsete pledd. Jungkook hørte dusjen skru seg på, og antok det var Taehyung, før han satt seg ned på senga.

Plutselig ble Taehyungs dype stemme hørt fra badet. Han nynnet på en sang. Jungkooks favoritt kjærlighetssang. Jungkook hørte på mens Taehyung sang den nydelige melodien, og traff hver note helt perfekt.

"Soothing like, the ocean rushing over sand... he takes care of me baby. He helps me be a better man, he's so beautiful, sometimes I start to close my eyes, he's exactly what I need."

Jungkook følte hjertet sitt melte da Taehyung avsluttet sangen. Han rødmet og smilte til seg selv, helt betatt av skjønnheten, som var Kim Taehyung.

--

Jungkook satt på senga si, og skrev febrilsk på laptopen sin. Taehyung satt ved enden av senga med telefonen sin, og så gjennom Instagram. Den yngre gutten søkte på ting, og bet leppen sin med nysgjerrighet.

Hvordan slutte å like noen

Trinn 1: konfronter personen du liker

Jungkook sperret opp øynene sine og lukket siden før han søkte på noe annet igjen.

Hvordan vite om crushet dit liker deg tilbake

Jungkook rynket øyenbrynene, og stirret på resultatene. Han klikket på den øverste linken, som brakte han til en facebook side.

Ting crushet ditt vil gjøre om de liker deg tilbake:

-være glad når de er sammen med deg

-ta på deg på måter du ikke ville ha rørt din mor

-flørting på alle måter, det vil kanskje merkes som tull, men kjære deg.

Jungkook sukket lavt, og leste resten av lista. Nesten alle kunne Jungkook kjenne seg igjen i. Det er ikke sjans at Taehyung liker meg tilbake. Han er liksom, perfekt, det ga ikke mening.

"Hva gjør du?" Spurte Taehyung, og snudde seg mot Jungkook. "Ah, ingenting.." svarte han, og rødmet litt. "La meg se." Lo Taehyung, og kom nærmere så han kunne se skjermen. Jungkook snudde seg raskt og krysset ut fanen.

Taehyung snudde seg mot den lettede gutten med rynkete øyenbryn. "Hva faen? Hva var det du så på?" Spurte Taehyung, klart desperat etter et svar.

"Jeg sa ingenting." Løy Jungkook, men Taehyung så rett gjennom skuespillet hans. Den rødhårede gutten sukket og satt seg tilbake, irritert.

"Greit, bare hold ting fra meg da." Taehyung fortsatte med telefonen sin, med et irritert uttrykk. Jungkook så på han, sjokkert. Tae hadde aldri vært som det før. Som oftest ville han bare ha ledd, men nå oppførte han seg rart.

Hva er det som feiler han?

Jungkook gikk tilbake til laptopen, og åpnet YouTube, han visste akkurat hvordan han skulle muntre Taehyung opp igjen. Det var ganske enkelt. Jungkook fniste og klikket på en video før han skrudde opp volumet til fullt.

Et opptak av Jungkook som sang "fools" av Troye Sivan, var nå på full lyd i rommet. Taehyung hadde tatt opp Jungkook som sang uten at han visste det. Taehyung postet det på YouTube, videoen hadde bare et par hundre visninger da.

Taehyung tittet opp fra telefonen, og smilte.

"Din dritt." Lo han, slo av telefonen og satt seg nærmere den andre gutten. De satt sammen, og så den korte videoen. Taehyung startet å synge med, som fikk Jungkooks hjerte til å slå litt fortere.

Jungkook var ikke bare forelsket i Taehyung, men stemmen hans også. Han sørget for å si det til han så ofte som mulig, hvor vakkert den var.

Med en gang videoen sluttet, snudde Jungkook seg mot crushet sitt og smilte.

"Du er fantastisk." Skrøt han, som fikk den eldre gutten til å smile.

"Hysj, det er du som er best." Lo Taehyung.

"Nei, du er bedre."

"Nei, du er bedre."

Krangelen ble gradvis høyere og høyere, helt til Yoongi var hørt fra rommet ved siden av.

"Dere er begge dårlige, hold kjeft!" Ropte han, med irritasjon i stemmen.

Begge guttene lo, helt til Jungkook sluttet og snudde seg mot Taehyung.

"Unnskyld for tidligere, jeg bare søkte på historien Yoongi fortalte i går, og ville ikke du skulle tro at jeg var en reddhare." Løy Jungkook igjen, han ville at lufta skulle bli ren mellom dem. Taehyung nikket.

"Unnskyld at jeg ble sint. Også, du trenger ikke å være redd, jeg skal beskytte deg!" Taehyung lo, og dro Jungkook inn i en klem. Den yngre kjente hjerte banke, og klemte tilbake.

Dette blir en lang, lang uke.

--

A/N: jeg skrev hele dette kapitlet akkurat nå, jeg følte meg litt slem for å ikke ha oppdatert på en hel måned.. takk for snart 700 reads!
Love ya xx

PS: jeg har egt ikke lest over. Så hvis det er noen skrivefeil, feel free to tell me (:

You've reached the end of published parts.

⏰ Last updated: Jul 12, 2019 ⏰

Add this story to your Library to get notified about new parts!

dare || taekookWhere stories live. Discover now