H3

24 1 0
                                    

Toen Miranda 1 jaar oud was scheidden haar ouders, haar vader ging weg en zij en Frank bleven achter bij hun moeder. Hun moeder had weinig aandacht voor haar kinderen, ze liet drugsdealers en junkies binnen. Ze kreeg een relatie met Remy de oudste broer van Miranda, Franciska kreeg hierdoor erg veel ruzie met Martijn. Daarom verbrak ze na een tijdje de relatie met Remy, ze kreeg daarna een relatie met een pedofiel. 

Doordat ze zo weinig aandacht had voor Miranda en Frank liepen zij gewoon naakt door het huis en over straat, Franciska liet namelijk altijd de deuren open staan. Frank ging niet naar school terwijl hij dat wel moest en Miranda niet naar de kinderdagverblijf. Als Frank of Miranda gingen huilen of zeuren omdat ze moe waren gaf Franciska hun koffie of energie drink, ook gaf ze dit mee als ze wel naar school of de kinderdagverblijf gingen. 

Franciska liet ook drugs op tafel liggen, Miranda en Frank konden het zo van tafel afpakken en op eten (het is niet zeker of ze het op gegeten hebben). In de winter was Frank een weekendje bij opa en oma en Miranda was thuis, Franciska had haar lekker warm aangekleed en deed de deur open en gooide haar de sneeuw in. Jan een kennis van Franciska en Martijn zag dit en wachtte een paar minuten om te kijken of Franciska nog naar buiten kwam. Maar na 5 minuten kwam ze niet naar buiten en dus pakte Jan Miranda op en nam haar mee naar huis. Miranda is daar de hele dag geweest en om 7 uur 's avonds ging Franciska pas in de rondte bellen om te kijken of iemand haar dochter had gezien. Jan had toen een relatie met Brina. Brina had toen 2 kinderen Marno en Renzo. 

Frank en Miranda waren daar wel vaker geweest, Franciska smeet altijd al het geld erdoorheen dus bracht Martijn Frank en Miranda naar Brina en daar bleven ze dan spelen en eten tot Martijn klaar was met eten. Marno en Miranda zijn samen een keertje naar de speeltuin gegaan zonder het tegen iemand te vertellen, Toen Martijn ze vond zaten ze samen op de wip te spelen. Tijdens spaghetti eten hebben ze elkaar een keertje onder gesmeerd, ze moesten met ze alle onder de douche.

MirandaWhere stories live. Discover now