H4

20 1 0
                                    

April 2005; Miranda was 2,5 jaar oud en toen werden zij en Frank uit huis geplaatst. In 2003 werden ze al onder OTS gesteld. -OTS staat voor; Onder Toezicht Stelling. -  De reden dat ze onder OTS werden gesteld was omdat meerdere kennissen en buren de kinderbescherming hadden gebeld, ook hun vader  Martijn had naar de kinderbescherming gebeld. 

Franciska en Martijn mishandelde hun kinderen geestelijk en bronnen laten weten ook fysiek. Franciska zat nog erg veel aan de drugs, ze gebruikte ook samen met Remy. Martijn had op dat moment geen woning. 

Remy woonde daar nog in huis. Op de dag dat ze uit huis werden geplaatst was Remy ook thuis. De politie kwam en belde aan, Franciska deed de deur open en vroeg wat de politie kwam doen. Politie beantwoordde dat ze Miranda kwamen halen, Franciska flipte en weigerde haar mee te geven en deed een poging tot ontsnappen met Miranda op haar arm. De politie hield haar tegen, Franciska begon te schelden en te tieren. Door alle commotie kwam Remy naar beneden, Remy stond met open mond naar het tafereel te kijken, politie deed iets waar ze misschien eerst iets beter over na hadden moeten denken. De politie pakte Franciska haar armen en draaide die op haar rug met het gevolg dat Miranda met haar hoofd op de grond viel. Remy werd woest en gaf de agent een stoot, daarna pakte hij Miranda op en troostte haar. 

Na een halfuur was iedereen een beetje bedaart en gaf Remy Miranda over aan de agenten. De politie had Frank al eerder opgehaald van zijn school daar vlakbij, Frank zat in een busje en zat een beetje te kletsen met een hulpverlener. Miranda werd erbij gezet en ze zat eerst even voor zich uit te staren maar na een paar minuten begon ze vrolijk mee te kletsen. Beide kinderen waren nog zo jong dat ze niet door hadden wat er nou precies gebeurde.

MirandaWhere stories live. Discover now