Kabadayılar

249 10 0
                                    

Size evin havasını anlatıyım mı? Boğucu. Aaaaaahh cidden burası insanı boğuyor. Dün Lui gelmeseydi annemi gitmemem konusunda ikna edecektim. Sonra geldi ve HERŞEYİ MAHVETTİ!
Billynin annesi davetlilere pasta ikram ederken annemden izin alıp dışarı çıktım. Hay çıkmaz olaydım,içeride en azından 4-5 çocuk vardı . Dışarısı Çocuk Kaynıyor!!
++++++++++++++++
Vazgeçtim .... Kesinlikle vazgeçtim . Eve geri gidiyorum . Dün akşam kızlar beni dışarı çağırdı . Kafalarından uydurma şeyler söylüyorlar . Yok vurulmuşum da , yakışıyomuşuz da vb. . Ben onu sevmiyorum. Seviyorum da sevmiyorum . Neyse , seviyor olsamda onlara söylemem. O sırada dışarıda Randy'i arka bahçeye bakarken gördüm. Sonradan farkettim , arkada o vardı.
+++++++++++++++++
Bu çocukların bazen çok acımasız olduğunu biliyor muydunuz? Mesela yeni bölüme atlarken arkanıza geçip "oynayak maaa?? " diye bağırMALARI .... Hayır sinirlenmeyeceğim . Napabilirim bi bakalııımmm.... Hiçbir şey.
" Yaaa hadii oynayalım " bu çocuklar neden kendinden büyüklerle oynar ki ?
" Aaahh tamam ." Tepki: yeeeeeeyy .
Tam kalkarken karşımda o çocukları gördüm. Hani dünkü üçlü, kim olduğumu soran . Sanırım ortadaki orus... pardon . Şişko olanın adı sanırım Randy veya Rendey gibi bişeydi . Kızlar arkalarından bağırırken duymuştum .
Buraya geliyorlardı . Off olay çıkıcak, çok severim. Dur sanırım bana doğru geliyorlar .
" Hey sen isimsiz kahraman " Pekala benim bi adım var . Az sonra olay çıkabilir . Hatta ben çıkarabilirim.
Hani size hikayenin başında Jeffin psikoloji sorunları var demiştim ya . Sorunu bu : üzerine gitmene kalmadan sorun yaratıyor - artık gelde neden katil de 🙂 -
" Hâlâ adını söylemedin?"
Tamam ben bunlara dalıyorumm- ki yanımda çocuklar var . Ne yapsam acaba .
" Sen söyle bende söylerim." Ahhh Hadi Jeff bundan daha iyisini yapabilirdin. O ne biçim cümle be sanki çocuklara söz geçirmeye çalışıyorum .
" Tamam . Bunlar Troy ve Keith . Bende Randy . Hadi isimsiz adın ?"
Seni görünce sinirlenmemek için rende diycem , sende beni görünce celladım diyebilirsin .
" Jeff ."
" Hmm . İyi anlaşacağız gibi görünüyor ha Jeff . "
" Üzgünüm ama şerefsizlere takılmıyorum . " dk 1 gol 1
" Hah! Ben şerefsiz değilim. Nerden vardın bu kanıya acaba ?"
" Tipinden " düzeltme: dk 1 ama gol 2 .
" Bu burda bitmedi Jeff . "
Hadi toz ol manyak. Çocuk muhtemelen benle yaşıt . Dur . Aklıma bişey dank etti bir anda . Yarın okulun ilk günü . Ve sitelerde sadece 2 okul var ...
Devam edecek ...

KATİL : Killers Love ( TAMAMLANDI )Where stories live. Discover now