Telefon Numarası

211 10 0
                                    

Zil çalar çalmaz sınıftan dışarı fırladım . Tam Lui yı almak için kapının önüne gelmiştim ki arkamdan gelen el beni duvara yapıştırdı . Off yavaş be ayı . Hadi tahmin oyunu oynayalım . Sence bunu yapan kim .
Kim olabilir ki ? Randy'den başka ?
" Bana bak sınıfta hiçbir şey görmedin tamam mı ?"
Terliyordu . E o kiloyla ikinci kattan insem hızla bende terlerdim . Öte yandan öyle bi bakıyordu ki imdat diye bağırabilirdim.  Yinede birşey bilmiyormuş gibi konuştum
" Neyden bahsediyorsun ? "
" Sınıfta gördüğünden . " o sırada yanımıza Keith ve Troy da geldi . Hah şimdi veda mektubu yazabilirim anneme ; anneciğim artık benden kurtuldun .
Troy garip garip bakıp " Abi sıkıntı mı var ?" dedi .Troy bi çeneni kapat .
" Off çekil önümden. "deyip kenardan geçmeye çalıştım fakat anında önümü kestiler.  Hay ebenizin ...
" Jeff bana numara yapma . Biliyorsun bizde bıçak olduğunu " dediği anda ben de
" Ben sizde çakı olup olmadığı bilmiyorum tamam mı?" dedim .
....

Yüzünde garip bi tebessüm oluştu . Peki bu biraz garip . Sonrada tek kaşı havada " Çakı ha . Vay be adını bile ezberlemişsin. " dedi . Ahhh ben ne dedim daha demin ? Harika okul boşaldı nerdeyse .
Neyse iyi tarafından bakalım . Hocalar koridorda gezmiyor ,o zaman olay çıkarmama kızacak insan yok .
             +++++++++++++++++++
İki saattir Nancy'nın toparlanmasını bekliyoruz mal gibi. Kız bi gelemedi . Derken Lina " Aha . Kül kedisi partiden zor kaçtı geliyor koşa koşa ."
Nancy sırtındaki çantayla geliyordu .
" Nerde kaldın?"
" Hiiiçç  ." Bir insan bir soruyu anca bu kadar kestirip atabilir . "Sally nerde? "
"Gelmediğini  görünce gitti . Oha! Annem çok kızıcak valla iki saattir okuldayız . Ben kaçtım . Baaayy ." Veee Linada koşarak  gider.  Sadece ben ve Nancy kalmıştık .
Kız bana sincap gören kurt gibi sinsi sinsi bakıyordu .
" Eee . Biz ne bekliyoruz . Hadi gidelim " dedim . Tam yürümeye başlamıştım ki önüme geçip şöyle dedi .
" Dur bakiyim seninle konuşacaklarımız var . "
             +++++++++++++++++++++
".....Tamam . Biliyorum . "
En sonunda kabul ettim artık napabilirim ki? Sonradan fark ettim , kardeşim iki saattir kapının ordan bana bakıyormuş . Çocuğu alıp kaçsam şimdi kabak bana patlayacak . Valla öyle bişey yaparsam Lui çığlık çığlığa okuldan kaçar .
" Güzel , şimdi söz ver ; hocalara demeyeceksin . " Lui biraz daha yanıma geldi . Hah şimdi kavga etme olasılığım da eksi birlerde . Bide üstüme üstüme geliyor or... Amaaaan .

" Ulan ben seni... "
" Lui koş !"
Ben size demin bişey demiştim . Ne demiştim ... Hah. Lui okuldan imdaaat diye çığlık atarak kaçtı ve ben onu durdurup zor susturdum . Dışarıda hocalar vardı ve ben bi daha onlardan şikayet yemek istemiyorum. 1 den beri sınıfın sorunlu çocuğuyum onların gözünde.  Kim bilir kaç okul değiştirdim bu yüzden . Bu arada , bilerek Lui koş diye bağırmadım . Önümüzdeki salak çakısına davrandığı için bağırdım . Evet arkamızdan geliyolar hala , Ve Ben Mal Gibi Dikiliyorum Burda !! Luinin kolundan tutup  çıkışa koştum ve servise atladım . Servisçinin nerde kaldın demesini umursamadan en ön koltuğa geçip oturdum . Sonuçta daha gelmeyen 5 kişi vardı . Bu arada , evet Randy ve çetesi de bizim serviste .
                  ++++++++++++++
Nancyle  aşağıya doğru koştuk . Harika servise de geç kalmıştık . Okulda 6-7 kişi  ya var ya yok . Zaten bizde gerçek dünyaya aşağıdan imdat sesi gelince döndük . Nancy'e ne oldu diye sormadan aşağıdan sesler geldi . Ahh yaramaz ilk okullar . Servise atladık ve bi bakayım . Sadece arkada iki koltuk boş . Geçip  oturduk , bizden  sonrada Randy Keith ve Troy geldi . Ve ilk günden . Şikayetler, öğütler falan yedim   servisçiden .
" Çocuklar sizin zaman kavramınız yok mu ? İki saattir sizi bekliyorum . Bakın ilk günden geç kalmaya başladınız sonra bozuşmayalım . " Ohh tamam tek geç gelen ben değilmişim . Hep öyle olurdu çünk-
" Özellikle sen Jane . Geçen seneye sarmayalım istersen.  " haydaa ...
Aaa dur , Nancy ...
" Eee bana bişey diyecektin? "
" Haaa evet . Bak telefon numarası ."
Elindeki kağıdı alıp incelemeye başladım .
" Telefon numarası mı ?"
"Evet . Jeffin  telefon numarası ... "
Devam edecek...

KATİL : Killers Love ( TAMAMLANDI )Where stories live. Discover now